Cinsiyet tahmini?

Kıza benzettim ben
Bir resimde nubu belli ve düz gidiyor oradan kız olduğu anlaşılıyor. Çene sivri geliyor ve bunun içinde kız diyorlar ama sivri çene için çok emin olamasamda eğer pozisyonundan dolayı nubu düz çıkmadıysa bebecik kız. Bir dahaki kontrol ne zaman? Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza, öğrenince mutlaka yazın merak ettin şimdiden.

Eklentiler

• 20230607_172017.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 20230607_171943.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20230828-191822_Video Player.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 50
Kıza benziyor. Fakat birkaç hafta sonra tekrar atarsanız nub kısmına bakarız öyle tekrar tahmin ederim. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah.
Banada bir tahminde bulunur musunuz lütfen

Eklentiler

• CDC9CA0C-F5E6-4D81-81F2-D294B3175EEB.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 42
Bu bebeğin nubu belli değil ama yüzde üzerinden değerlendirme yapacak olsam %60 kız derdim
Ya gercekten mi çok sevinirim kız olursa gerçekten, belli olunca size kesin yazacağım, gönlümden geçen kız ama tabiki öncelikle sağlıklı olması derim

Ya gercekten mi çok sevinirim kız olursa gerçekten, belli olunca size kesin yazacağım, gönlümden geçen kız ama tabiki öncelikle sağlıklı olması derim
İnşallah gönlünüze göre olur. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah. Bir daha ki kontrol ne zaman?

Merhaba arkadaşlar benim bebişim için de tahmin de bulunabilirseniz çok sevinirim üstteki fotoğraf karından alttaki fotoğraf ise alttan çekim 7+1iz bu arada

Bebek ne kadar net sekil aldiysa el ayak kol bacak kafa agiz burun kulak ne kadar erken haftalarda olusmussa wrkek oluyor henuz eksikler varsa ve bebek net degilse kiz oluyor
Bizede tahmin yapabilir misiniz 10 haftalığız merak ediyorum çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…