- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
YaaaKıza benzettim ben
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaKıza benzettim ben
Bir resimde nubu belli ve düz gidiyor oradan kız olduğu anlaşılıyor. Çene sivri geliyor ve bunun içinde kız diyorlar ama sivri çene için çok emin olamasamda eğer pozisyonundan dolayı nubu düz çıkmadıysa bebecik kız. Bir dahaki kontrol ne zaman? Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza, öğrenince mutlaka yazın merak ettin şimdiden.Kıza benzettim ben
11+1 ve 11+4 haftalıkken size göre cinsiyet nedir?%90 erkek
Kıza benziyor. Fakat birkaç hafta sonra tekrar atarsanız nub kısmına bakarız öyle tekrar tahmin ederim. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah.Banada tahminde bulunur musunuz 2 nci gebeligim ilk gebeligim kız sezeryan dogum yapyorum suan 11 haftalk hamileyim
Eki Görüntüle 3291299
Banada bir tahminde bulunur musunuz lütfenKıza benziyor. Fakat birkaç hafta sonra tekrar atarsanız nub kısmına bakarız öyle tekrar tahmin ederim. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah.
Amin ecmain saol cnmKıza benziyor. Fakat birkaç hafta sonra tekrar atarsanız nub kısmına bakarız öyle tekrar tahmin ederim. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah.
Bu bebeğin nubu belli değil ama yüzde üzerinden değerlendirme yapacak olsam %60 kız derdimBanada bir tahminde bulunur musunuz lütfen
Ya gercekten mi çok sevinirim kız olursa gerçekten, belli olunca size kesin yazacağım, gönlümden geçen kız ama tabiki öncelikle sağlıklı olması derimBu bebeğin nubu belli değil ama yüzde üzerinden değerlendirme yapacak olsam %60 kız derdim
Erkek bence hayirlisiyla alin kucaginiza11+1 ve 11+4 haftalıkken size göre cinsiyet nedir?
Bir erkek dediler, bir kız en son kızda kaldı değişme olursa söylerim size.Erkek bence hayirlisiyla alin kucaginiza
Çok teşekkür ederim. Hepimiz hayırlısı ile ve sağlıkla alalım kucağımıza inşallahErkek bence hayirlisiyla alin kucaginiza
İnşallah gönlünüze göre olur. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah. Bir daha ki kontrol ne zaman?Ya gercekten mi çok sevinirim kız olursa gerçekten, belli olunca size kesin yazacağım, gönlümden geçen kız ama tabiki öncelikle sağlıklı olması derim
Bebek ne kadar net sekil aldiysa el ayak kol bacak kafa agiz burun kulak ne kadar erken haftalarda olusmussa wrkek oluyor henuz eksikler varsa ve bebek net degilse kiz oluyor
Kiza benziyor saglikla gelsinEki Görüntüle 3293892 Bizede tahmin yapabilir misiniz 10 haftalığız merak ediyorum çok sevinirim :)
Teşekkür ederim :)Kiza benziyor saglikla gelsin
Bize de tahminde bulunur musunuzİnşallah gönlünüze göre olur. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah. Bir daha ki kontrol ne zaman?
Birazcık küçüğüz sanırım hafta olarak. Kız gibi ama ilerleyen haftalarda tekrar baksak iyi olur.Bize de tahminde bulunur musunuz
11 aylık bir oğluşum var sağlıklı hayırlı şekilde kızdır inşallahBirazcık küçüğüz sanırım hafta olarak. Kız gibi ama ilerleyen haftalarda tekrar baksak iyi olur.
Oy maşallah her birine. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah ve Allah gönlünüze göre nasip etsin11 aylık bir oğluşum var sağlıklı hayırlı şekilde kızdır inşallah![]()