- Emoji Skoru
- 6.152
- Puanlar
- 78
Rus takvimine göre hesaplayan ben pek duymadım yaBen tek bir siteden denedim kız çıktı
Ben tek bir siteden denedim kız çıktı, bir de Rus takvimi var, onu drnedim erkek çıkıyor![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rus takvimine göre hesaplayan ben pek duymadım yaBen tek bir siteden denedim kız çıktı
Ben tek bir siteden denedim kız çıktı, bir de Rus takvimi var, onu drnedim erkek çıkıyor![]()
Senin attığın siteye de bakiyim dedim onda da erkek çıkıyor benimBu sitede de erkek çıktı meselaOtomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
doğum tarihim 07.08.1995, hamile kaldığım ay haziran. Ama benim bebek değişiyor
![]()
Bilmiyorum ben de anlayamadım hiçSenin attığın siteye de bakiyim dedim onda da erkek çıkıyor benimsenin nasıl farklı oluyor hayret ettim ya
![]()
Çocuğun sürpriz olsun istiyor belliBilmiyorum ben de anlayamadım hiç![]()
İçime hep kız doğuyor nedenseÇocuğun sürpriz olsun istiyor bellievrene bütün mesajı yollamış
![]()
Bu yorum benim için mi?3 cizgi vae kiz bence
Bana da erkek gibi geldi. 6-7 haftalık usgsi var mı ?
KızSizce benimki neykarından ultrason
10.haftamız
Benim de 11+5 rica etsem yorumlar mısınız?Bir oğlum var o donemde cok araştırmıştım bende ve bircok tanidigimda tuttu erkek bebekler kiz bebeklere göre cabuk olusup cabuk canlaniyor konu sahibinin bebeginin elleri ayaklari hatta kulaklari bile olusmus sizin bebeginizin henuz cok net degil bu sekilde tahminde bulunuyorum tabi önce Allah bilir
Nedir acabaBir oğlum var o donemde cok araştırmıştım bende ve bircok tanidigimda tuttu erkek bebekler kiz bebeklere göre cabuk olusup cabuk canlaniyor konu sahibinin bebeginin elleri ayaklari hatta kulaklari bile olusmus sizin bebeginizin henuz cok net degil bu sekilde tahminde bulunuyorum tabi önce Allah bilir
Nedir acaba
Benim de 11+5 rica etsem yorumlar mısınız?
Usg kacinci haftada cekildiNedir acaba
Nedir acaba
Bugün çekildi bu yenisi onlar eskiydi hu 14 haftalık doktor birşey dedi bakalm sizin tahmin ne acabaBence Kiz canim
Usg kacinci haftada cekildi
Bebek ter galiba bu usg de erkege benzettim hayirlisi olsun insallahBugün çekildi bu yenisi onlar eskiydi hu 14 haftalık doktor birşey dedi bakalm sizin tahmin ne acaba
Erkek dedin doktor da kessinBebek ter galiba bu usg de erkege benzettim hayirlisi olsun insallah
Evet doktords dedi kessin erkek dediKesinlikle erkek![]()