15.haftadan sonra söylüyorum demişti bu hafta kontrolümüz var bakalım simdiye kadar bişey demedi sağlıklı olsun önemli değil diyoruzCanim seninki erkek gibi geldi bana.
Haftan da baya ilerlemis, ne dedi doktor
Allah hayirlarla gonlunuzdekini versin insallah.15.haftadan sonra söylüyorum demişti bu hafta kontrolümüz var bakalım simdiye kadar bişey demedi sağlıklı olsun önemli değil diyoruzçok bekledik çünkü ama ne yalan diyim gönlüm erkekten yana daha baskın
TabikiAllah hayirlarla gonlunuzdekini versin insallah.
Ogrenince beni etiketleyip yazar mısınız buraya.
İlk kese fotoğrafı 6 haftalık gibiyken onu atayım ama çok küçük değil miCanim senin kese baya büyük oldugu için yorumda bulunamiyorum. Ilk kese fotosu olsa cok iyi olurdu. Diger arkadasin da küçük olan fotosuna göre yorum yaptim
Yukardaki fotoda yuvarlak kese yami kız bebis. Ama asagidaki fotoyu yorumlayamadimİlk kese fotoğrafı 6 haftalık gibiyken onu atayım ama çok küçük değil mi
Tabi yazarım teşekkürler. Belli bi tekniğiniz var mı yoksa sadece keseye göre mi yorum yaptınız ?Yukardaki fotoda yuvarlak kese yami kız bebis. Ama asagidaki fotoyu yorumlayamadim
Muhtemelen prenses geliyor.
Cinsiyetini ogrenince yazar mısınız
Kese uzunsa erkek, yucarlaksa kızTabi yazarım teşekkürler. Belli bi tekniğiniz var mı yoksa sadece keseye göre mi yorum yaptınız ?
Kese uzunsa erkek, yucarlaksa kızsadece bu sekilde yorumluyorum. 4 defa hamilelik yasadim, 4 ununde cinsiyetlerini daha ilk fotodan bildim. Bircok arkadasiminkini de dogru tahmin ettim.
Ama sizin asagidaki fotosunu pek anlayamadim. Yukardaki yuvarlak gibi
Aslında ilk attığım fotoğraf sanki daha net gibi duruyor. Ben hiç mi hiç anlamıyorumKese uzunsa erkek, yucarlaksa kızsadece bu sekilde yorumluyorum. 4 defa hamilelik yasadim, 4 ununde cinsiyetlerini daha ilk fotodan bildim. Bircok arkadasiminkini de dogru tahmin ettim.
Ama sizin asagidaki fotosunu pek anlayamadim. Yukardaki yuvarlak gibi
Nuba göre değil skull teorisine göre yorum yapabilirim bebeğin yandan duruşunun olduğu 11-12. Haftaya ait USG fotosu varsa beni etiketleyin yorum yaparım
Baş arkası dönük başka fotosu var mı yandan duruşununEki Görüntüle 3042517
Bize yorum yapabilirmisiniz
Baş arkası dönük başka fotosu var mı yandan duruşunun
Erkek
Hayırlı olsun12haftadayiz cinsiyet tahmini tbiki gerçeği yansıtmaz ama bende merak ediyorum tahminlerinizi bu sefervar mı fikri olan Eki Görüntüle 3023005
Teşekkürler
Kız görünüyorEki Görüntüle 3042611
Banada yorum yaparmısın12 haftalık foto yarın randevumuz var inşallah öğrenicez
Bizede bir tahminde bulunabilir misinizEvet kız