Kız gibi görünüyor12haftadayiz cinsiyet tahmini tbiki gerçeği yansıtmaz ama bende merak ediyorum tahminlerinizi bu sefervar mı fikri olan Eki Görüntüle 3023005
Benim resmimede yorum yaparmisiniz hanimlar 18 haftaligiz doktor kiza benziyor dedi. Sizce de kiz midir ?Kız gibi görünüyor
Evet kızBenim resmimede yorum yaparmisiniz hanimlar 18 haftaligiz doktor kiza benziyor dedi. Sizce de kiz midir ?
Ya o bacak arasindaki cikinti nedir ya kafami karistiryoEvet kız
Nuba göre değil skull teorisine göre yorum yapabilirim bebeğin yandan duruşunun olduğu 11-12. Haftaya ait USG fotosu varsa beni etiketleyin yorum yaparımBenim resmimede yorum yaparmisiniz hanimlar 18 haftaligiz doktor kiza benziyor dedi. Sizce de kiz midir ?
Bu resimler var bakabilirmisinizNuba göre değil skull teorisine göre yorum yapabilirim bebeğin yandan duruşunun olduğu 11-12. Haftaya ait USG fotosu varsa beni etiketleyin yorum yaparım
Canım baya büyümüş bebişin maşallah var mı 12. Hafta fotosuBu resimler var bakabilirmisiniz
Bu var sanirim 13 haftaydi tam emin degilim. Bakarsaniz sevinirim cok sagolunCanım baya büyümüş bebişin maşallah var mı 12. Hafta fotosu
Kız canımBu var sanirim 13 haftaydi tam emin degilim. Bakarsaniz sevinirim cok sagolun
Nasil anliyorsunuz ? O cikinti nedir sizce bacak arasindakiKız canım
Bu var benimBen de kese daha kucucukken anliyorum cinsiyetini. Kendi cocuklarimda da hic yanilmadim, arkadaslarimin beneklerinde de. En fazla 5 -6 en fazla 7. Haftaya kadarki usglerden anliyorum
Kese biraz büyük, ama kız gibi. Eger ilk fotosu varsa elinizde bakin, yuvsrlaksa kiz, fasulye gibiyse erkek.