- 12 Şubat 2022
- 10
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@deeplonelinessMerhabalar ben sata göre 6+3 um vajinal ultrason görüntüm de bu şekilde yorumlar mısınız çok merak ettim.Eki Görüntüle 3035440
Normalde 11-13 hafta arası skull terosine göre tahmin ediyorum ama sana güzellik yapayım pek de güvenme tahminime vajinal ultrason değil mi? Erkek görünüyor
Teşekkürler ben de öyle hissetmiştim o zaman 11-13 haftası yine sendeyizNormalde 11-13 hafta arası skull terosine göre tahmin ediyorum ama sana güzellik yapayım pek de güvenme tahminime vajinal ultrason değil mi? Erkek görünüyor
Aynen sen bana o zaman gönder daha doğru tahmin yaparımTeşekkürler ben de öyle hissetmiştim o zaman 11-13 haftası yine sendeyiz
Skull teorisi nasıl oluyor peki?Aynen sen bana o zaman gönder daha doğru tahmin yaparım
Bebeğin kemik yapısıSkull teorisi nasıl oluyor peki?
Yakışıklı bir prens geliyor.Merhabalar ben sata göre 6+3 um vajinal ultrason görüntüm de bu şekilde yorumlar mısınız çok merak ettim.Eki Görüntüle 3035440
Kızimiz olsun diye sabah akşam dua eden eşime erkek şokuYakışıklı bir prens geliyor.
Insallah daha sonra kızınız da olur. Benim 2 oglum var. Evlatlar bal gibi. Hepsinin yeri ayrı güzel. Sağlıklı ömürleri olsun tüm cocuklarin insallahKızimiz olsun diye sabah akşam dua eden eşime erkek şoku
Benim hayalim iki cinsiyeti de yetiştirip deneyimleri inşallah Allah sağlık versin bize ve bebislerimizeInsallah daha sonra kızınız da olur. Benim 2 oglum var. Evlatlar bal gibi. Hepsinin yeri ayrı güzel. Sağlıklı ömürleri olsun tüm cocuklarin insallah
Canim seninki erkek gibi geldi bana.bu 12haftalıkEki Görüntüle 3040145
Buda 7haftalık görüntümüz
Eki Görüntüle 3040144
iki arkadastanda yorum bekliyorum
Canim senin kese baya büyük oldugu için yorumda bulunamiyorum. Ilk kese fotosu olsa cok iyi olurdu. Diger arkadasin da küçük olan fotosuna göre yorum yaptimMerhaba bana da yorum yapabilir misiniz ? Tam 8 haftalıkken ultrason.