Gönderin hanımlar resimleri yorum yapayım 11-12 haftalık USG yandan fotolarıbu iyiliğimi de unutmayın
Ben de kese daha kucucukken anliyorum cinsiyetini. Kendi cocuklarimda da hic yanilmadim, arkadaslarimin beneklerinde de. En fazla 5 -6 en fazla 7. Haftaya kadarki usglerden anliyorum
Kızmi erkekmi sizceNet değil resim ama kız gibi duruyor başka fotosu var mı
Kafa arakaya dönük yorumlayamıyorumKızmi erkekmi sizce
Kafa arakaya dönük yorumlayamıyoru
Prensesin geliyorinsallah
Çok teşekkür ederim cinsiyeti öğrenince yazacağım sağlıkla gelsin inşallahPrensesin geliyorinsallah
Evet erkekmis net gördük bu haftaErkeğe benzettim anlı acik ve çene hafif uzun sağlıkla gelsinbenimde kızım olucak Allah nasip ederse
13+2 canım bunlar, sence nedir cinsiyetiGönderin hanımlar resimleri yorum yapayım 11-12 haftalık USG yandan fotolarıbu iyiliğimi de unutmayın
Kız gibi duruyor13+2 canım bunlar, sence nedir cinsiyeti
Surda bir çıkıntı var ama anlamam da pek, kızlar da da oluyor mu acaba bebegimKız gibi duruyor
Ben kemik yapısına göre yorum yaptım canım nuba göre yorumlayanlar ne der acaba? Netlesince beni etiketler sen sevinirimSurda bir çıkıntı var ama anlamam da pek, kızlar da da oluyor mu acaba bebegim
Olur canim mutlakahaber veririm çok heyecanlı insAllah hayırlısı olsun sağlıklı olsun daBen kemik yapısına göre yorum yaptım canım nuba göre yorumlayanlar ne der acaba? Netlesince beni etiketler sen sevinirim
Nuba göre değil skull teorisine göre yorum yapabilirim bebeğin yandan duruşunun olduğu 11-12. Haftaya ait USG fotosu varsa beni etiketleyin yorum yaparım
Evet 12 haftalık USG varY Yagmurnisa38 var mı 12-11 hafta USG si,?
Tekrar yükleyip beni etiketler misin bulamadımEvet 12 haftalık USG var
Tekrar yükleyip beni etiketler misin bulamadım