- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
Erkek görünüyorBizede bir tahminde bulunabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyorBizede bir tahminde bulunabilir misiniz
Teşekkür ederimErkek görünüyor
Bugün öğrendik kızmış bizim bebişKız görünüyor
Bugün kontrolümüz vardı kızmış bizimkiCanim seninki erkek gibi geldi bana.
Haftan da baya ilerlemis, ne dedi doktor
Sağlıkla kavuşunBugün öğrendik kızmış bizim bebiş
Aminn inşallahSağlıkla kavuşun
Tahmininiz nedir acaba merak ettimBen de kese daha kucucukken anliyorum cinsiyetini. Kendi cocuklarimda da hic yanilmadim, arkadaslarimin beneklerinde de. En fazla 5 -6 en fazla 7. Haftaya kadarki usglerden anliyorum
Erkek. Saglikla gelsin insallah.Tahmininiz nedir acaba merak ettim
Tabiki yazarım. başka yerde kiz tahmininde bulunmuşlardı. Bakalim hangisi çıkacakErkek. Saglikla gelsin insallah.
Ogrenince yazar misiniz bana
Tabiki yazarım. başka yerde kiz tahmininde bulunmuşlardı. Bakalim hangisi çıkacak
Benim oglumun usgsine cok benziyor. Ve kese upuzun. Bence kesin erkek. Cok merak ettim.Tabiki yazarım. başka yerde kiz tahmininde bulunmuşlardı. Bakalim hangisi çıkacak
İnş erkek tir iki kızım var değişik olur bize en azindan.tabi en büyük dileğim sağlıklı olmasiBenim oglumun usgsine cok benziyor. Ve kese upuzun. Bence kesin erkek. Cok merak ettim.
@deeplenoliness Tahmininiz nedir acabaNuba göre değil skull teorisine göre yorum yapabilirim bebeğin yandan duruşunun olduğu 11-12. Haftaya ait USG fotosu varsa beni etiketleyin yorum yaparım
Erkek görünüyor Dr tahmin yaptı mi@deeplenoliness Tahmininiz nedir acaba
Yok şuan küçük dedi haftaya belki söyler ikili test sonucunu alicam haftaya o zaman 12 hafta bitmis oluyorErkek görünüyor Dr tahmin yaptı mi
Normalde 11-13 hafta arası skull terosine göre tahmin ediyorum ama sana güzellik yapayım pek de güvenme tahminime vajinal ultrason değil mi? Erkek görünüyor