Merhaba size atsam 10+2 günlük ama ölçüme göre 10+5 çıktı yorum yaparsanız çok sevinirimNuba göre değil skull teorisine göre yorum yapabilirim bebeğin yandan duruşunun olduğu 11-12. Haftaya ait USG fotosu varsa beni etiketleyin yorum yaparım
6+1 günlüktü bana da yorum yaparsanız sevinirim ilk kalp atışını aldığım görüntüBir prenses geliyor. Saglikla gelsin.
Erkek görünüyorMerhaba size atsam 10+2 günlük ama ölçüme göre 10+5 çıktı yorum yaparsanız çok sevinirim
Yorum yaptığınız İçin teşekkür ederim genelde çıkıyor mu yorumlarınız nasıl tahmin ediyorsunuz çok merak ettimErkek görünüyor
iki çocuğum var tuttu skull teorisi yani kemik yapısına göre yorum yapıyorumYorum yaptığınız İçin teşekkür ederim genelde çıkıyor mu yorumlarınız nasıl tahmin ediyorsunuz çok merak ettim
Yakisikli bir prens geliyor insallah. Saglikla büyüsün6+1 günlüktü bana da yorum yaparsanız sevinirim ilk kalp atışını aldığım görüntü
Diger arkadasin yorumunu okumadan yazdim, o da aynısını soylemis. Iki oglum var ikisinin kesesi boyle uzundu.6+1 günlüktü bana da yorum yaparsanız sevinirim ilk kalp atışını aldığım görüntü
Bu keseye gorede ramzi teorisine girede erkek gorunuyo canim6+1 günlüktü bana da yorum yaparsanız sevinirim ilk kalp atışını aldığım görüntü
Hayırlısı olsun bakalım herkes erkek diyor ne çıkacak bende merak ediyorum
Kızın geliyorEki Görüntüle 3028672 benim bebişime de bakar mısınız? 12 haftalık kuzucuk
Yaa hadi inşallahKızın geliyor
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimDiger arkadasin yorumunu okumadan yazdim, o da aynısını soylemis. Iki oglum var ikisinin kesesi boyle uzundu.
Net değil resim ama kız gibi duruyor başka fotosu var mıMerhaba burada da 12 haftalığız yorum yapabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim@deeploneliness
çok teşekkür ederim yok maalesef o günki kontrolde hep bu pozisyondaydıNet değil resim ama kız gibi duruyor başka fotosu var mı
12haftadayiz cinsiyet tahmini tbiki gerçeği yansıtmaz ama bende merak ediyorum tahminlerinizi bu sefervar mı fikri olan Eki Görüntüle 3023005
Erkeğe benzettim anlı acik ve çene hafif uzun sağlıkla gelsin12haftadayiz cinsiyet tahmini tbiki gerçeği yansıtmaz ama bende merak ediyorum tahminlerinizi bu sefervar mı fikri olan Eki Görüntüle 3023005