Kız gibi vallaArkadaşlar 14. Haftamıza girdik riskli gebeliğim kanamam oldu durdu şimdilik sadece yatıyorum hem dua bekliyorum Hemde bebeğin cinsiyetini tahmin edebilecek var mı merak ediyorum
Ayyy keşkeeeeeKız gibi valla
Bence kız genelde tahminlerim çıkar benmde iki tane kızım var bir ay önce doğdu kızımAyyy keşkeeeee
Rabbim size bağışlasın ben kanamalı bi gebelik geçiriyorum kanamam durdu ama korkularım var dua edin inşAllahBence kız genelde tahminlerim çıkar benmde iki tane kızım var bir ay önce doğdu kızım
Korkmayın inan bu dünya da nasibin olan çıkıyor dünyaya yine de tedbirinizi alın birşey olmaz progesteron kullanıyorsan korkma.Rabbim size bağışlasın ben kanamalı bi gebelik geçiriyorum kanamam durdu ama korkularım var dua edin inşAllah
Kullanıyorum ama acaba zararı var mi diye bir yandan da düşünmüyor değilimKorkmayın inan bu dünya da nasibin olan çıkıyor dünyaya yine de tedbirinizi alın birşey olmaz progesteron kullanıyorsan korkma.
Rica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz acebaKız gibi valla
Canm 6 9 bide 11 haftalık usg resmini atiyorumKorkmayın inan bu dünya da nasibin olan çıkıyor dünyaya yine de tedbirinizi alın birşey olmaz progesteron kullanıyorsan korkma.
Ben hiç anlamam ama erkek gibi geldiRica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz aceba
Yok sanmam ben kullandım hiç te riskim yokken kullandim birdeKullanıyorum ama acaba zararı var mi diye bir yandan da düşünmüyor değilim
Rica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz acebacim seninki net kız
Kız canım net diyorumCanm 6 9 bide 11 haftalık usg resmini atiyorum
Nerden anladinz acebaKız canım net diyorum
KızRica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz aceba
O kdr ultrosan gidersem doktor doktor artık biliyorum ama tabi doktor daha iyi bilrNerden anladinz aceba
Perşembe günü randevum var inşallah öğrenirim ve yazarım buraya.. Herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsunda yorumunuz içinde çok teşekkür ederimO kdr ultrosan gidersem doktor doktor artık biliyorum ama tabi doktor daha iyi bilr
İnşAllahPerşembe günü randevum var inşallah öğrenirim ve yazarım buraya.. Herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsunda yorumunuz içinde çok teşekkür ederim
Peki size zahmet olacak bunada bakabilir misiniz arkadasimin kiO kdr ultrosan gidersem doktor doktor artık biliyorum ama tabi doktor daha iyi bilr
Bu kız bencePeki size zahmet olacak bunada bakabilir misiniz arkadasimin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?