Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım %90 kız dedi doktor bugün. Şaştım kaldım, bacak arası boşalmış resmenKesinlikle öyle canım kıza da benziyor seninki ama yarın belli olur zaten buraya da yaz mutlaka merak ettim![]()
Ya ciddi misin ay süper çok sevindim canım hadi hayırlı olsunCanım %90 kız dedi doktor bugün. Şaştım kaldım, bacak arası boşalmış resmen![]()
Sağol canım valla hala şaşkınım, pipiyi de kendim görmüştüm doktorda dedi işte erken söylememek laızm aslında diyeYa ciddi misin ay süper çok sevindim canım hadi hayırlı olsun![]()
Mrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallahMerhaba kesen uzun diye benim ultrason fotoğrafıma mi soylediniz acaba![]()
Bugün öğrendik doğru tahmin erkekMrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallah![]()
Hanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Erkek mi belli oldu muHanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Bana da tahmin de bulunur musunuzMrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallah![]()
Hanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Şuan 12 +410 haftalıklen kızın da erkeğin de nub u böyle dışarıdadır. Erkekse iyice dışa gelişir kızsa geriye çekilir kilitoris olur. 2 3 hafta sonra böyle bacak arası bir görüntü nete yakın fikir verebilir.
Fotoda nub u net değil ama çatal görüntüsü varsa kesin kız veya bacak arası 3 çizgi kesin kız oluyor. Bu fotoğrafta ayırdedemedm.
Kemik yapısı kız canım sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3269998 doktor yine göremedi sizce belli mi nedir cinsiyet