Cinsiyet tahmin

Hanımlar lütfen.
Üye yeni, bölümleri ve kuralları tam bilmiyor olabilir, biz bile yeni üyelik ve ilk konusu diye tolere edip konusunu uygun bölüme taşımışken sizler üstüne gitmeyin rica ediyorum.
Cok tesekkur ederim bende tam uğraşıyordum ki bildirimi gordum tasimissiniz.dikkat ederim

Lütfen boyle seyler yazarak hamile bir kadini üzmeyin..bebegi olmayanlarin suclusu bebegi olan kadinlar degil.
Kimin neyi dert edecegine siz karar veremezsiniz..
Şaka mı yapıyorsunuz acaba ultrason fotoğrafı paylaşıp ee hadi cinsiyet tahmininde bulunun neresi dert?
bölüm kuralına aykırı bir kere

Şaka mı yapıyorsunuz acaba ultrason fotoğrafı paylaşıp ee hadi cinsiyet tahmininde bulunun neresi dert?
bölüm kuralına aykırı bir kere
Evet dert degil ama size dert olmus olan arkadaşım.olaylari algilama da okudugunuzu anlamada bir sıkıntınız mi var acaba?varsa eger yardimci olmak isterim cok samimi söylüyorum.bilmedigim için duzelttiler.konuyu kapatin artik rica ediyorum.

Kesen yuvarlak o yuzden kiz diye düsünuyorum Allah sağlikla kucağına almayı nasip etsin insallah

Ben sadece bir derdim var konusuna gelip onca bebeği olmayan insanlar varken bu konu doğru değil dedim.
Sizin lafınız ise ‘’sana mı dert oldu‘’ :)

Bu duyarsızlığa hic bir şey Söylemiyorum zira hamilesiniz. İyi akşamlar

Kız 18 haftalik diyorsun özel hastane diyorusn senin dr normal mi acaba diye düşündüm bian ben devlete gidiyorum 12.haftamızdayız ben hiç sormadan drum kendisi bebeğimiz kıza benziyor dedi bence sen dr değiştir utangacliginida bir kenara bırak canım bu işlerin utancligi olmuyor bebeğimin kalp atışlarını bile drum video ya cekmeme musade etti

Yahu sizene cocugu olmayan olmuyor diye üzülür.olunca da acaba cinsiyeti nedir diye illaki dusunur tahmin eder etmeye calisir sagina soluna sorar.kendimce merakimi gidermeye çalıştım fikir almak istedim burnumdan getirdiniz ya mesele devlet meselesine döndü bundan sonra yemek de yemeyeyim lokantalara adim atmayaym disarda bir suru ac insan var duyarsz olmamak gerek degil mi

Bosver arkadaşım ağzı olan konuşuyor işte. En sinir olduğum insan tipi... önyargılı ve eleştirici insanlar hep var malesef takılma sen. Birdaha doğru yere acarsın olur biter. Bence de doktorunu değiş derim. Mecbur degilsin ona sonucta adami dogumdan heycandan vs. Soğutur yaa.

Doktorumu cinsiyet ve ultrason sebepli birakamiyorum iste.daha onceki gebeligimde preaklemsi nedenli eklampsi yani gebelik zehirlenmesini nobet seklinde atlattim ve bu vakayla en cok ilgilenen doktormus.adam akilli randevu bulamiyoruz detayli ultrason icin bile randevu almaniz gerekirdi gec kaldiniz dediler.dogru bir sonraki gebeligimde hamile kalmadan once detayli randevusu alirim dedim gercekten ilgi alaka sifir para versen de vermesen de bu da haliyle uzuntu yapiyor.insan istiyor ki sordugu sorulara cevap bulabilsin ama sans iste olmayinca olmuyor

Anladim canım. Ozaman birkerelik baska hastaneye gidebilirsin cinsiyet öğrenmek icin. Sonra devam edersin doktoruna memnunsan. Bu aradaa hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…