- 24 Temmuz 2020
- 19
- 9
- 25
-
- Konu Sahibi alyadua__y
Gittim iki farkli doktora daha degil cinsiyeti soylemek ultrason resmi bile vermediler.cok sansizimBaska dr gitseniz
Siz sorun ve de net bir goruntu isteyin.hakkinizGittim iki farkli doktora daha degil cinsiyeti soylemek ultrason resmi bile vermediler.cok sansizim
Kesinlikle oyle ama o kadar cekingen bir yapiya sahibim ki gıkımı cikaramiyorum sinirlendigimle kaliyorum.Annem de cok kiziyor elimde degil soramiyorum size en son aldigim ultrason resimlerini atsam gulersiniz hani bebek diyeSiz sorun ve de net bir goruntu isteyin.hakkiniz
Lütfen boyle seyler yazarak hamile bir kadini üzmeyin..bebegi olmayanlarin suclusu bebegi olan kadinlar degil.Derde bak.
Burada bebeği olmayan kişilerin üzüntüleri konuşuluyor hanımefendi bir derdim var bölümündesiniz farkında mısınız?
Şımarıklık.
Yeni oldugum icin bölümleri bilmiyorum maalesef.Rabbim herkese tattirsin hic kimsenin kucagini bos birakmasin.Derde bak.
Burada bebeği olmayan kişilerin üzüntüleri konuşuluyor hanımefendi bir derdim var bölümündesiniz farkında mısınız?
Şımarıklık.
Cihaz cok kötü dr da goremiyordur cihazdan dolayi.hastaneyi degistirin baska bir yere gidin artik cinsiyeti söyleme zamani coktan gelmistirBakar misiniz allah askina
Hic önemli değil.Ozguven eksikliği yaşayan her insan gücünün yettiği yerde hic olmadik bir zamanda guc gosterisi yapma ihtiyaci duyarlar.arkadasimizin yaptigi da klavye kahramanlığı.Umarım kendi de farkidadir nasil bir sacmalik yaptiginin.?Lütfen boyle seyler yazarak hamile bir kadini üzmeyin..bebegi olmayanlarin suclusu bebegi olan kadinlar degil.
Kimin neyi dert edecegine siz karar veremezsiniz..