Cinsiyet tahmin

alyadua__y

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
19
9
25
Kizlar merhaba 18haftalik gebeyim.dorduncu kez sormama ragmen doktorum cinsieti hakkinda asla kesin konuşmuyor özele gidiyorum.ister istemez uzuluyorum merak ediyorum her anne gibi haliyle...ultrason cihazida cok eski bebegi cektim diye bobregimi cekip veriyor sanki.Allahtan esim videoya almista ordan bi ss aldim.size atsam tecrubeli anneler tahmin edebilir misiniz?

Hemşire arkadaşlar daha iyi anlarlar ama bana kız gibi geldi nedense. Hayırlısı olsun.

Bisey görmüyorum ama kese şekli kız gibi geldi hayırlısı olsun hakkınızda

Siz sorun ve de net bir goruntu isteyin.hakkiniz
Kesinlikle oyle ama o kadar cekingen bir yapiya sahibim ki gıkımı cikaramiyorum sinirlendigimle kaliyorum.Annem de cok kiziyor elimde degil soramiyorum size en son aldigim ultrason resimlerini atsam gulersiniz hani bebek diye

Esiniz sorsun ya da annenizle gidin.sizi anliyorum ama hic icinize atmayin inanki degmiyor.icinde kalacagina sor soyle gitsin rahatlarsin

Ama özele cok para odüyoruz mesela ben 100 tl dr ucreti 45 kan tahlili odedim e bi zahmet soylesinler..benim dr cook iyi caanim doktorum.

Derde bak.
Burada bebeği olmayan kişilerin üzüntüleri konuşuluyor hanımefendi bir derdim var bölümündesiniz farkında mısınız?

Şımarıklık.
Lütfen boyle seyler yazarak hamile bir kadini üzmeyin..bebegi olmayanlarin suclusu bebegi olan kadinlar degil.
Kimin neyi dert edecegine siz karar veremezsiniz..

Bakar misiniz allah askina

Eklentiler

• image.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 132
  • image.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 118
Derde bak.
Burada bebeği olmayan kişilerin üzüntüleri konuşuluyor hanımefendi bir derdim var bölümündesiniz farkında mısınız?

Şımarıklık.
Yeni oldugum icin bölümleri bilmiyorum maalesef.Rabbim herkese tattirsin hic kimsenin kucagini bos birakmasin.
Bir dahakine hangi bölüme yazilmasi gerekiyorsa oraya yazarım.

kibirlilik.

Hanımlar lütfen.
Üye yeni, bölümleri ve kuralları tam bilmiyor olabilir, biz bile yeni üyelik ve ilk konusu diye tolere edip konusunu uygun bölüme taşımışken sizler üstüne gitmeyin rica ediyorum.

Lütfen boyle seyler yazarak hamile bir kadini üzmeyin..bebegi olmayanlarin suclusu bebegi olan kadinlar degil.
Kimin neyi dert edecegine siz karar veremezsiniz..
Hic önemli değil.Ozguven eksikliği yaşayan her insan gücünün yettiği yerde hic olmadik bir zamanda guc gosterisi yapma ihtiyaci duyarlar.arkadasimizin yaptigi da klavye kahramanlığı.Umarım kendi de farkidadir nasil bir sacmalik yaptiginin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…