Cinsiyet Partisi Hakkında Anket

Cinsiyet Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• -Saçma buluyorum, yapmam.

OY: 96 72,7%
  • -Bence çok şirin, yapmak isterim.

OY: 36 27,3%

• Ankete Katılan
    132
Canim saçma , özenti , gereksiz denebilir ama içinde kalacaksa acaba yapsamiydin diyeceksen yap bence . Nasip olursa ben yapmak istiyorum ama sonra düşüncem ne olur bilmiyorum
bende eşin gibi düşünüyorum acaba kayıp abim olabilir mi ya ?
Teşekkür ederim canım. Çok şirin görünüyor ama benim eşim hayatta sevmez öyle şeyleri. Hem kontollere benimle gelmezse canına okurum zaten
Inşallah canim benim inşallah Allah razı olsun
Bizde moda değildi böyle şeyler
Smdi bunda da yapmayacağız

Ama senin ilk bebeğin eğer heves ettiysen yap kuzum güzel hatıra olur bnce

Ama diğer türlü bnce gereksiz biseymis gbi geliyor
Doğmuş bebeğe her şeyi yaparım, yapıyorum da ama doğmamış bebeğe bu tarz organizasyonlar abartı geliyor açıkçası
Saçma bulmuyorum herkesin tercihi ama ben düşünmedim hiç
Bana aşırı heyecanlı geliyor sen ve eşin bilmeyecek yakın arkadaşın kardeşin o balon mevzusunu yapacak. Ay düşünürken bile heyecanlanıyorum ben.
Cevaplar için teşekkürler kuzular
Öncelikle maliyetli bir organizasyon değil bu onu söylemek istiyorum. O balon 10 15 TL bir fiyata sahip.
Tabağı çanağı süsü püsü içinde paketler paketin genişliğine 50 ile 200 lira arasında değişiyor.
Yoğun bir hevesim olsa sanırım ne yapar ne eder yapardım ama dediğim gibi bende kararsızım.
Akşam eşimle konuşup son kararı vereceğim

Aynen canım gönlünden geçeni yap daima

Aaa balon fiyatı güzelmiş bak eğer bulabilirsem düşünürüm eşime ve kızıma sürpriz için ama geri kalanı dediğim gibi gereksiz

Ben gittim ama göstermedi kuzucuğum ama görseydim de öyle partilerle uğraşmama gerek kalmazdı her kontrole eşim de benimle geliyor En güzeli beraber gitmeniz ve o anda öğrenmesi.. unutulmaz anlar... kendiliğinden gelişen spontane

Keşke hamile kalsaydimda
Bu şeyleri yapmasam da olurdu
Ya bana bak morganam böyle şeyler söyleme alırım bak toynağımın altına
Sende bir gün bebişli olacaksın. Ve ben sana cinsiyet partisi yapacak mısın diye soracağım

Kuzum benim eşim de hep benimle geliyor. O işin raconu da şöyleymiş.
Doktor kapalı zarfın içinde cinsiyeti yazılı veriyor. Sende güvendiğin birine veriyorsun organizasyonu o kuruyor.
O yüzden eşin seninle olmasının bir önemi yok.

Hadi yaa direkt erkek bu kız bu diye yorumluyor doktorlar diye düşünüyordum. Öyle zarfa koyulacaksa heyecanlı olur. Birisine verirsiniz o ayarlar ama ilk sizin bilmeniz daha güzel yine de.. ben yine de düşünmem gibi karar sizin

Ben şahsi olarak gereksiz buluyorum bu tarz etkinlikleri, hatta akrabalarım anneme sürpriz baby shower yapalım demişler annem de huyumu bildiği için direkt olarak istemez demiş. Ama siz heveslenip istiyorsanız yapın neden yapmayasınız ki

şahsi fikrim bu etkinliğin cinsiyete odak çektiği yönünde. yani parti olayı ve arkadaşlarla biraraya gelmek elbette eğlenceli ve keyif verici olur, ancak bence içeriği sıkıntı. yani kız ve erkek yönüne ilgi çektirmesini ben pek sevemedim. örnek vericek olursam bunun yerine hamile kalma haberi verilebilir. mesela baby shower mantığı gibi bile olabilir.
tabii ilk heves ilk heyecanlar, hevesiniz varsa yapın. bu bizim görüşümüz sonuçta. içinizde kalmasın. bu arada tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…