- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Ben olsam yapardim
Hatta esimi bile soylemezdim taki partide ogreninceye kadar
Canim saçma , özenti , gereksiz denebilir ama içinde kalacaksa acaba yapsamiydin diyeceksen yap bence .Nasip olursa ben yapmak istiyorum ama sonra düşüncem ne olur bilmiyorum
bende eşin gibi düşünüyorum acaba kayıp abim olabilir mi ya ?
Teşekkür ederim canım. Çok şirin görünüyor ama benim eşim hayatta sevmez öyle şeyleri. Hem kontollere benimle gelmezse canına okurum zaten
Seçenekler yetersiz geldi kuzum ben gereksiz buluyorum açıkçası her iki cinsiyete de sevinirim açıkçası sağlıklı olsun önemli olan o bnm için kaldı ki çevremde benim gibi düşündüğünden o coşku dolu videolar bizde yerini deli mi bunlara bırakırha öğrendiğim zaman eşime sürpriz yapabilirim belki emin değilim tabi onda da yapana saygım var ama ben yapmam o organizasyona vereceğim paraya acırım bı de fakir kafası
Inşallah canim benim inşallah Allah razı olsun
Herkesin düşüncesine saygım var fakat ben yapmadım. Cinsiyet partisi, baby shower, hastane odasını (aşırı) süsleme gibi şeyleri gereksiz buluyorum, bunlara harcayacağım paraları gerekli şeylere harcadım
Bizde moda değildi böyle şeyler
Smdi bunda da yapmayacağız
Ama senin ilk bebeğin eğer heves ettiysen yap kuzum güzel hatıra olur bnce
Ama diğer türlü bnce gereksiz biseymis gbi geliyor
Ya kız ya erkek zaten bu kadar atraksiyona ne gerek var...Hangisi olursa olsun sevinecek aileler için saçma geliyor bana. Tüketim dünyasının yeni saçmalığı... Haaa babasına bir hoşlukla söylenebilir ama sadece o kadar. Ona vereceğim paraya ağaç dikerim çocuğumla beraber filizlensin. Ona vereceğim parayı sevgi evlerinde büyüyen çocuklara veririm onlar yapsın parti dünyalarına renk gelir
Doğmuş bebeğe her şeyi yaparım, yapıyorum da ama doğmamış bebeğe bu tarz organizasyonlar abartı geliyor açıkçası
Saçma bulmuyorum herkesin tercihi ama ben düşünmedim hiç
Cevaplar için teşekkürler kuzularBana aşırı heyecanlı geliyor sen ve eşin bilmeyecek yakın arkadaşın kardeşin o balon mevzusunu yapacak. Ay düşünürken bile heyecanlanıyorum ben.
Aynen canım gönlünden geçeni yap daimaCevaplar için teşekkürler kuzular
Öncelikle maliyetli bir organizasyon değil bu onu söylemek istiyorum. O balon 10 15 TL bir fiyata sahip.
Tabağı çanağı süsü püsü içinde paketler paketin genişliğine 50 ile 200 lira arasında değişiyor.
Yoğun bir hevesim olsa sanırım ne yapar ne eder yapardım ama dediğim gibi bende kararsızım.
Akşam eşimle konuşup son kararı vereceğim
Keşke hamile kalsaydimdaBence parti yapılacaksa sizin de bilmemeniz lazım başka biri bilmeli
Aaa balon fiyatı güzelmiş bak eğer bulabilirsem düşünürüm eşime ve kızıma sürpriz içinCevaplar için teşekkürler kuzular
Öncelikle maliyetli bir organizasyon değil bu onu söylemek istiyorum. O balon 10 15 TL bir fiyata sahip.
Tabağı çanağı süsü püsü içinde paketler paketin genişliğine 50 ile 200 lira arasında değişiyor.
Yoğun bir hevesim olsa sanırım ne yapar ne eder yapardım ama dediğim gibi bende kararsızım.
Akşam eşimle konuşup son kararı vereceğim
Ya bana bak morganam böyle şeyler söyleme alırım bak toynağımın altınaKeşke hamile kalsaydimda
Bu şeyleri yapmasam da olurdu
Kuzum benim eşim de hep benimle geliyor. O işin raconu da şöyleymiş.Ben gittim ama göstermedi kuzucuğumama görseydim de öyle partilerle uğraşmama gerek kalmazdı her kontrole eşim de benimle geliyor ❤ En güzeli beraber gitmeniz ve o anda öğrenmesi.. unutulmaz anlar... kendiliğinden gelişen spontane
Tmm tmm cicim kizmaYa bana bak morganam böyle şeyler söyleme alırım bak toynağımın altına ☹
Sende bir gün bebişli olacaksın. Ve ben sana cinsiyet partisi yapacak mısın diye soracağım
Hadi yaa direkt erkek bu kız bu diye yorumluyor doktorlar diye düşünüyordum. Öyle zarfa koyulacaksa heyecanlı olur. Birisine verirsiniz o ayarlar ama ilk sizin bilmeniz daha güzel yine de.. ben yine de düşünmem gibi karar sizinKuzum benim eşim de hep benimle geliyor. O işin raconu da şöyleymiş.
Doktor kapalı zarfın içinde cinsiyeti yazılı veriyor. Sende güvendiğin birine veriyorsun organizasyonu o kuruyor.
O yüzden eşin seninle olmasının bir önemi yok.
Beni kızdırdın artık cinsiyet partisi yapmak zorundasın, töre böyle emrederTmm tmm cicim kizma
Peki hanim agaaaaBeni kızdırdın artık cinsiyet partisi yapmak zorundasın, töre böyle emreder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?