Cinsiyet Partisi Hakkında Anket

Cinsiyet Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• -Saçma buluyorum, yapmam.

OY: 96 72,7%
  • -Bence çok şirin, yapmak isterim.

OY: 36 27,3%

• Ankete Katılan
    132
valla bende parti işlerine falan bayılırım ama cinsiyet partisi yapmadım. sakin sakin eşimle gidip öğrendik
Zamanı, enerjisi ve parası olanlar için neden olmasın? Onun dışında doğum günü de dahil olmak üzere hiç bir şeyin yapılmasını mecburi bulmuyorum.
Kızlar cevaplar için teşekkürler

Kuzular biz eşimle konuştuk bu durumu. Ben mantıklı bulmuyorum ama istersen yapabiliriz kırmam dedi.
Sonra bir düşündüm de cinsiyeti o gün hemen öğrenmek varken hazırlık süreci için birkaç gün daha bekleyemeyeceğim sanırım
Sabırsızlığım partiye ağır basıyor.
Sanırım vazgeçtim

Banada gereksiz geliyor kuzum. Zaten iki seçenek var ya kız olacak yada erkek. Hem partiye gelenler ne diyecek. Gidemde B Brunello Cicinelli nin kızı mı olacak oğlumu olacak öğrenemde gelem. Amaç kafa dağıtıp eğlenmek olabilir ama bence buna ayıracağın bütçeyle üstüne üç beş bişeyler ekleyip hamile çekimi yapsan daha güzel ve kalıcı bir anı olur. Ama sanıyorum ki eşin bunada sıcak bakmaz. Sağlıkla gelsin miniğin

Parti deyince çok üst düzey birşey geldi sanırım aklınıza
Parti dediğim zaten akraba ya da yakın arkadaşlardan oluşan ve evet gidip cicinin çocuğu kız mı erkek mi bakayım diyecek kadar samimiyetle merak eden çevreye yapılıyor. Zaten onlardan bana geldi bu öneri. Bütçesi de en mükemmelini yapacağım dersen maksimum 175 tl gibi bir fiyatı var. Ayrıntısız birşey yapacağım dersen sadece 10 liraya balonunu yaptırıp o şekilde de yapılabilir.
Ama dediğim gibi sabırsızlığımdan dolayı vazgeçtim
Teşekkür ederim

Bizim değil eşinizin ne düşündüğü önemli. Videolarda istemediği halde partinin ortasına sürüklemiş, elinde iğne, pembe de çıksa mavi de çıksa çok şaşırıp havalara atlayıp sarılan marılan gönülsüz olduğu alnında yazan erkekleri görmek çok komik..

Büyük bir partiye gerek yok diye düşünüyorum içinizde kalacaksak balon yaptırın evde güzel kıyafetler giyerek kendi kendinize patlatıp video çekerek hatıra kalsın

Diş buğdayı, 6 ay kınası ve bunlara benzer şeyler bana saçma geliyor. İnternette görmüstümeymen ilk cisini yapti diye pasta yaptirmislardi. Yanlis biliyorsam affola baby shower'in bebegin gelisini kutlamalari diye biliyorum oda gereksiz gibime geliyor ama yapanlara saygim sonsuz o ayri. Siimdiiik is cinsiyet partisine gelince mantiklimi buda cok cok gerekli bi parti degil ama söyle dusunursek.. partinin bi amaci var. Partinin sonunda bir heyecan var. Sirf o balonu patlatip ogreenmek falan cok heyecanli. Mesela ben ilk yapmicaktim sonra fikrim degisti. Aile arasinda ufak bi parti duzenleyecegiz. Esim cinsiyeti haftaya sali ogrenecegiz diye biliyor. Ama cuma gunu 14 subatta eltimle ikimiz hastaneye gidecegiz bende bilmeyecegim cinsiyeti. Normalde dr zarfa yazsin versin dedim eltimde ben bilmek istiyorum sadece dedi. Simdi sadece eltim ogrenecek. O gunde hem 14 subati kutlamis olacagiz hemde esime isten gelince surpriz olacak. Hem ortam surpriz olceeek hemde cinsiyet. Ama akillarda tek bir soru bunca hazirliga ragmen YA CINSIYETINI SAKLARSA

bence sade bi şekilde bi kaç yakın insanla anı kalması amacıyla yapılabilir parti boyutunda değil

Bende cok gereksiz buluyorum.Olur olmaz herşeye parti yapılıyor.Yok bebek haberi partisi,yok cinsiyet partisi o bitse dis buğdayı partisi,peşinden dogum gunu partisi... sürüp gider.Gereksiz masraflar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…