- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.689
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
He doğru yazdin canimCanom sizde baybi şavir yaparsınız doğru yazdım değilmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He doğru yazdin canimCanom sizde baybi şavir yaparsınız doğru yazdım değilmi![]()
İnşallah Canım Rabbim hayalini kurdugun ne varsa bir birr yaşatsın inşallahHe doğru yazdin canimvalla ben doğumdan sora mevlüt yapmayı düşünüyom
![]()
AminnnnnnnAmin insallah bir avazda olsun![]()
Ben konuya örnek bir video mu ekleseydim acabaO ne ki gıı? Ben çok cahıl kalmışım.![]()
![]()
bu arada ismi saçma geldiği için yapmazdım diye oy verdim![]()
Süper olurduBen konuya örnek bir video mu ekleseydim acaba![]()
![]()
İnşallahhhh canım benim nasip olsunÇok istiyosan yapmalısın içinde kalmasınBen baby shower yapmayı çok istiyorum Allah kısmet ederse bebeğim olduğunda yapmayı düşünüyorum .
bende eşin gibi düşünüyorum acaba kayıp abim olabilir mi ya ?Gaza gelince insanın içi de heves ediyor bilün mü
Ama çok arada olduğum için genelin düşüncesi herşeyi değiştirebilir
Benim adamı ikna etmeye değer mi değmez mi nin peşindeyim aslında
Çünkü o epey karşı ve ne zaman bir cinsiyet partisi videosu görse gülmekten yarılarak izler o derece konuya uzak![]()
Teşekkür ederim canım. Çok şirin görünüyor ama benim eşim hayatta sevmez öyle şeyleri. Hem kontollere benimle gelmezse canına okurum zatenEkledim bile![]()
![]()
Inşallah canim benim inşallah Allah razı olsunİnşallah Canım Rabbim hayalini kurdugun ne varsa bir birr yaşatsın inşallahMevlüt çok güzel olur
![]()
Merhaba anneler, anne olmak isteyenler ve anne adayları
Cinsiyet öğrenme aşamasına girdim Allah'ın izniyle. Eli kulağında ha öğrendim ha öğreneceğim
Çevremden aklıma girilince cinsiyet partisine heves ettim ama eşim çok karşı, bu tip şeylerden hoşlanmıyor. Bende sizlere danışmak istedim.
Cinsiyet partisine bakış açınız nedir? Saçma mı buluyorsunuz yoksa tatlı mı? Genelin düşüncesine talibim.
Anketime katılırsanız sevinirim
(Tek cevap hakkı var ve oyunuz değiştirilemez)