• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet değiştiren ‘baba’, 7 çocuğunu bırakıp 6 yaşında bir kız çocuğu olarak yeni bir hayata başla

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Cinsiyet değiştiren ‘baba’, 7 çocuğunu bırakıp 6 yaşında bir kız çocuğu olarak yeni bir hayata başladı
Paylaş Paylaş
“Evli olduğumu, çocuklarım olduğunu inkar edemem ama hayatıma devam ettim"
page_cinsiyet-degistiren-baba-7-cocugunu-birakip-6-yasinda-bir-kiz-cocugu-olarak-yeni-bir-hayata-basladi_897468773.jpg

inPaylaşın
Kanada'da yaşayan 46 yaşındaki Stefonknee Wolschtt, 23 yıllık evliliğin ardından trans kimliğini keşfetti. 7 çocuğu ve eşiyle sürdürdüğü hayatı geride bırakan ve bir kız çocuğu olarak hayatına devam eden Wolschtt, şu anda manevi ailesiyle birlikte yaşıyor.

Dailt Xtra tarafından yayınlanan The Transgender Project’e konuşan Wolschtt, “Evli olduğumu, çocuklarım olduğunu inkar edemem ama hayatıma devam ettim ve şu anda çocukluğuma geri döndüm” dedi.

stefonknee-wolschtt-transgender-youtube.jpg

"Trans olmayı bırakmamı söylemek, boyumun uzunluğunu değiştirmemi istemekle aynı şey"

Eşinin kendisinin trans kimliğini kabul etmediğini anlatan Wolschtt, “Bana ya burayı terk et ya da trans olmayı bırak dedi. ‘Trans olmayı bırakmak’ yapabileceğim bir şey değil. Bu, bana boyumun uzunluğunu değiştirmemi ya da gitmemi söylemesiyle aynı şey” diye konuştu.

Ailesi tarafından reddedildiğini hisseden Wolschtt, “küçük bir kız çocuğu olmasıyla ilgili hiçbir sıkıntı çekmediklerini” belirttiği manevi ailesiyle birlikte yaşıyor. Yeni ebeveynlerinin en küçük torununun küçük bir kız kardeş istediğini ve kendisinin ondan küçük olmasına karar verdiğini anlatan Wolschtt, yeni hayatını şöyle anlattı:

“Birlikte muhteşem zaman geçiriyoruz. Boyama ve küçük çocuk aktiviteleri yapıyoruz. Buna oyun terapisi deniyor. İlaç yok, intihar düşüncesi yok. Sadece oyun oynuyorum."

Birçok kez intihara kalkıştı
Stefonknee Wolschtt, trans kimliğini açıklamasının ardından birçok kez intihara teşebbüs etmişti. Bir süre hastanede kalan Wolschtt, taburcu olmasının ardından eşi tarafından taciz ve saldırı iddialarıyla suçlanmıştı. Wolschtt, son intihar girişimini 2012 yılında, kızının düğün gününde gerçekleştirmişti. En büyük kızı onu düğününe davet edip, “babası gibi giyinmesini”, kilisenin en arkasında oturmasını ve aileden hiç kimseyle konuşmamasını talep ettikten hemen sonra...
http://t24.com.tr/haber/cinsiyet-de...-cocugu-olarak-yeni-bir-hayata-basladi,319970

Çok acayip bi durum,ya ona manevi aile olanlar daha acayip,hadi Ada'm belliki normal değil ya o aile töbe töbe noldu bu insanlara:KK64:

Çok acayip bi durum,ya ona manevi aile olanlar daha acayip,hadi Ada'm belliki normal değil ya o aile töbe töbe noldu bu insanlara:KK64:

şimdi konuyu açacaktım ki baktım açılmış yani bunu evlatlık edinenler de normal değil ki zaten koskoca adamı 6 yaşındaki kız çocuğu yapmışlar anaokuluna gidiyor mu acaba hahaha

hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş hesabı ben arasam ölene kadar böyle deli bi aile bulamam herhal, beni evlatlık alın diye:confused::confused:

bildiğin sıradan, evcilik oynayan falan bir kız çocuğu, seneye okula başlıcak teyzesi, bu sene küçük diye yazdırmamışlar:KK48::KK48:
Sinirim bozuldu :KK70:

Bu sapkınlık değil mi artık? yani cinsiyet degistirmek tamam ancak koskoca bir insanın 6 yaşında ki bir kız çocuğu rolüne girip öyle davranması mı, bir ailenin onu evlat edinip o şekilde büyütmeye çalışması mı yoksa bir ana okulunun bu adamı öğrenci olarak kabul etmesi mi daha anormal bilmiyorum.

birde kız çocuğuyla aynı ortamda büyüyormuş. kızın psikolojisini düşünen yok galiba biz olsak yaklaştırmayız bile

tabu diye bi belgesel dizisi var.
National geography kanalı yapıyordu.
ordada bu tarz insanlar vardı.
bebek gibi yaşayan bir adam
köpek gibi yaşayan başka bir adam
falan falan.....
ciddi psikolojik rahatsizlik olarak yorum yapıyordu uzmanlar.
sasirmadim köpek gibi hayatını sürdüren adamı gördükten sonra

Biri beni aydinlatsin bir kız çocuğu olarak derken ?
Hani rahmetli Kemal Sunal'ın Hanzo filmi vardı ya .
Bir bebek olarak medeni yaşama adım atması sağlanıyordu.
O çeşit zaar.

Eşek kadar adamı o pozisyona sokan uzmanların aldığı diplomayı seveyim.

6 yaşında kız çocuğu mu biride manevi aile olarak sahip mi çıkmış Allahım bana birşeyler oluyor:confused:

Sapkinliktan baska birsey degil.
Cocuklarinin yerinde olmak istemezdim.

Back