• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Ayrımı

bunlar cahil düşünceden başka bişey değil...sonuçta o erkekleride doğuran kadınlar değilmidir..

evet canım
bende duydum haberlerde ve resmen şok oldum..
hatta bir kanal bayanlarla röportaj yapıyor,bu soruları soruyor...
Bayan kendine göre cevaplıyor ve haberciden gerçek yanıtı öğernince şok oluyordu tv de..:1shok:
Günahlarını almıyayım ama bu sorular bana eğlence ,dalga geçme amaçlı geldi...
:olmaz::mymeka:

genel sınavlarda, daha kaliteli ve iyi hazırlanmış sorular olmalıydı bence. bu soruyu hazırlayan kişinin çevresindeki kadınlar, bu özelliktedir heralde, diye düşünmekten kendimi alamadım.
ben kendimi ve çevremdekileri bu tür genellemeler dışında tutuyorum, üstüme alınmam.

aklına fikrine saygı duyduğum, kendini iyi yetiştirmiş kişilerin ağzından benzer sözler duyamıyorum ben. sadece bedensel farklılıkları ile kendilerini üstün(!) sanan bazı kişilerin de dediklerini ciddiye almıyorum...
bu şekilde erkekleri yetiştiren de, anneler, ablalar. doğuştan gelmiyor bu düşünce yapısı... ayrıcalıklı bir şekilde yetiştirilirken, böyle şekilleniyorlar.

Bende üni okuduğu halde eşi izin vermediği için çalışmayan bayanlara kızıyorum kadınlar her alanda olmalı kız çocuğunu narin yetiştirmemeliyiz yoksa çalışma hayatında olmuyorlar

erkekler biz istemedikten sonra asla bize 2.sınıf muamelesi yapamaz. bize en büyük kötülüğü kendimiz yapıyoruz. kadınların birbirlerine yaptıkları da cabası.

bunlar cahil düşünceden başka bişey değil...sonuçta o erkekleride doğuran kadınlar değilmidir..

evet aynı zamanda o erkekleri yetiştiren de kadındır. onlara erkekliklerinin daha değerli önemli olduğunu bilinç altlarına yerleştiren de kadındır. benim aslan oğlum kaplan oğlum, erkek o erkek diye pışpışlıya pışpışlıya büyüten de kadındır.

en basitinden arabaya binerken oğlum sen öne geç babanın yanına erkeksin sen diyip de arka koltuğa geçen de kadındır.

kızkardeşine bağırıp ağbin o senin onun dediklerini yapacaksın diyen de kadındır..

kaynak biziz

Back