Cinsellikten kaçan erkek

Evliyim ama onu ilk tanidigim gunden beri ayni ilk tanistigimiz gunden beri cinsel yaklasim öpüsme yok nisanliyken gunah bugun bayram cuma vs gecistiriyordu . Suan sadece ihtiyaca binayen yapiyor

Adam günah derken anal istemeside sevap diye düşünmüş demek ki..
Hak yolu varken bok yoluna gitmeyi marifet zannetmiş..

Evet anlam veremiyorum . Büyü olabilirmiki adamda oda geldi aklima
Yok kuzum yok benzer sıkıntıları bende yaşıyorum ve iz peşindeyim ben de 2 yıllık evliyim muhtemelen cinsel yönelim farklılığı ve maalesef paravan evlilik nette bu konuyla ilgili epey bir araştırma yapıyorum bir sürü ip ucu yakalayabilirsin ve sana tavsiyem muhakkak girdigi sitelere bak.

Benim manifestoda anali seviyor bayag merakli ama ben hayir diyince tamam diyor normal yollu devam ediyo bi ara bayag israr etti acik acik sordum hayirdir niye taktin sen bu kadar ordan yapmaya dedim daha sıkı bide aciyla karisik zevk alman hosuma gidiyor ama istemiyosan yapmam dedi dahada israr etmedi.
Yani bi vajinaya gore evet daha dar ama hayir dediginizde de illa ordan diye tutturuyosa bi skinti var istemediginiz biseyi yaptirmayin elbette orasi ayri ama tek ordan istemesi banada gaymi diye dusundurttu
Ucu kapali sekilde agzindan lafmi almaya calissaniz niye ordan istiyosun hep falan diye

Canim resmen soyledik gaymisin diye alindi ama cok sudurmedi evlenince anal istegi kesildi yani aka tepkimi koydum

Yaa
Ya canim senin eşinde mi ayni peki erkeklere bakisi falan herhangi bir sey yakaladin mi

Yaa

Ya canim senin eşinde mi ayni peki erkeklere bakisi falan herhangi bir sey yakaladin mi
Yok benim erkek arkadasim ama bi kac kez istedi sordum niye isteyip duruyosun diye bende suphe duymustum niye istiyoki diye o da dar bide tepkilerin hosuma gidiyo ondan dedi istemiyosan yapmam ama dedi bende istemiyorum sevmiyorum dedim bidaha sormadi, hatta bazen yoklamak icin popisinin arasina parmagimi koyuyorum iliski esnasinda elimi cekiyo yapma iste nefret ediyorum istegim kaciyo demisti bende e sende bana yapiyosun ama diyince sen kadinsin senin caziben var bi erkekle bi kadinin poposu birmi yapma bana iyyy diye tepki verince icin rahatlamisti. yani darligi icin istiyodur diyecektim ama yazilarin tamamini okuyunca karsi cinse ilgisi oldugu daha yakin geldi bu durumda

Escinsel iliskiler yasamis kesin.
Ve alismis arkadan iliskiye.
Bukadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…