- 13 Nisan 2022
- 194
- 59
-
- Konu Sahibi Yorgunmadre
Aaa (evli statüde olmak isteyen ve bunun için her seyı yapan) pardon da siz benim hayatımı yaşantımi vs. Ne kadarını biliyorsunuz da bu şekilde yorum yapıyorsunuz tabi adamın de sizin gibi hepinize bakıyorum da cinsellik için can atıyorsunuz ozaman bende sizin bu yazdıklarınizdan yola çıkarak şu yorumu yapayim Allah hepinizi kocasiz bırakmasın gerçekten bu programlarda çıkan evli kadınlar(sirf seks için kocasını aldatanlar ) demek sizlersiniz sorduğum soruya bak yaptiginiz yanitlara bak normal değil bir cinsel terapiste görünün demek çok mu zor gerçekten yok öyle olurmu hepinize zaten doktor olmuşsunuz pisliginizde boğulun ..Y Yorgunmadre evli statüde olmak isteyen ve bunun için her şeyi yapan ama sorumluluğunu yerine getirmeyen, cinsel anlamda da soğuk birisi.
Hay ağzınıza sağlık ya gerçekten doğru dürüst bir yorum yapan çıktı sonundaHaftada 1 çok az. Sanki bir görevmiş gibi görüyor o yüzden haftada 1 yapıyorsunuz bence. Hormonal değil psikolojik bir sıkıntınız var muhtemelen o yüzden size haftada 1 yeterli geliyor. Bence eşinizin haftafa 2 3 istemesi çok normal. Ben eşim her gün istese her gün yaparım. Benim için evlilikte cinsellik çok önemli. Eşim yaklaşmadığı zamanlar ben eşimi o kıvama getiririm mutlaka birliktelik olur. İlk evlendiğimiz zamanlar çalışmadığı tatilde olduğu günler her gün yapardık, işe başladığında her iki günde bir, sonra tekrar çalışma düzeni ve izinli olduğu günler değişince ona evde olduğu her gün yapıyoruz yani haftanın 3 günü veya 4 günü bazen 2 günü birlikte oluyoruz. Yani bazen haftada 2-3 bazen haftada 3 - 4 gün oluyor. Sizde bir anormallik var. Yapmasak bile birbirimize temas ederiz, öpüşür, elleşiriz yani. Eşiniz az bile söylemiş. Yani bu ilişki olayları sizin o haftaki duygusal durumunuza, isteğinize bağlı oluyor ve 1 çok çok az.
Ucuz sensin ahlaksiz .Ucuzluğa bak
Haftada 1 çok az. Sanki bir görevmiş gibi görüyor o yüzden haftada 1 yapıyorsunuz bence. Hormonal değil psikolojik bir sıkıntınız var muhtemelen o yüzden size haftada 1 yeterli geliyor. Bence eşinizin haftafa 2 3 istemesi çok normal. Ben eşim her gün istese her gün yaparım. Benim için evlilikte cinsellik çok önemli. Eşim yaklaşmadığı zamanlar ben eşimi o kıvama getiririm mutlaka birliktelik olur. İlk evlendiğimiz zamanlar çalışmadığı tatilde olduğu günler her gün yapardık, işe başladığında her iki günde bir, sonra tekrar çalışma düzeni ve izinli olduğu günler değişince ona evde olduğu her gün yapıyoruz yani haftanın 3 günü veya 4 günü bazen 2 günü birlikte oluyoruz. Yani bazen haftada 2-3 bazen haftada 3 - 4 gün oluyor. Sizde bir anormallik var. Yapmasak bile birbirimize temas ederiz, öpüşür, elleşiriz yani. Eşiniz az bile söylemiş. Yani bu ilişki olayları sizin o haftaki duygusal durumunuza, isteğinize bağlı oluyor ve
Tesekkur ederim yorumunuz içinHaftada 1 çok az bence olağanustu bir durum yoksa. Bide bence 2-3 diyerek sınır getirmemiz gerekiyor ilişkiye. O hafta 4-5-6 olur sonraki hafta 2-3 olur sayılar değişir. Ama bence genel olarak 1 çok az.
"Kocam seni bulsaydı, üstünde rahatlardın." diyen kadın mı bana ahlaksız diyor? İkinci kere engel ye de aklın başına gelsin.Ucuz sensin ahlaksiz .
O kadar çok acidiysaniz size vereyim işte siz sekste tecrubelisiniz"Kocam seni bulsaydı, üstünde rahatlardın." diyen kadın mı bana ahlaksız diyor? İkinci kere engel ye de aklın başına gelsin.
O kadar çok acidiysaniz size vereyim işte siz sekste tecrubelisiniz
Eleştiri ile hadsizce yorum yapmak bir değil o hakkı size kim verdi belliki editör vermişte siz söyleyeceksiniz ben yutacam diye bir şey yok simdi hepiniz defolup gidinBurda konu açıyorsan eleştirilmeyi de göz önünde bulundurcaksın diğer üyelerin fikrini sormuşsun o da aleni bi şekilde içinden geleni yazmış kimseyi bu şekilde itham edemezsin özellikle kadın programlarında seks için kocasını aldatan sizlerdendir diye yorum yapamazsın madem cevapları kaldıramıyacaktın konuda açmıycaktın sen herkese ters ters cevaplar verirsen karşılığını da alırsın
Haaa cinsel terapiste git demek zor mu demişsin ya cevabını biliyomuşsun zaten…
Senin hiç durma duygun yok mu? Hiç dur durak bilmez misin? Nasil boyle bir seyin şakasını yapabilirsin? Zerre kadar utanman da yok.O kadar çok acidiysaniz size vereyim işte siz sekste tecrubelisiniz
Yaptığınız yorumları iki kere düşünüp bir kere yazın ki bu cevabı almayın bendenSenin hiç durma duygun yok mu? Hiç dur durak bilmez misin? Nasil boyle bir seyin şakasını yapabilirsin? Zerre kadar utanman da yok.
Sen hakaret teceksin bizde oturup izliycekmiyizEleştiri ile hadsizce yorum yapmak bir değil o hakkı size kim verdi belliki editör vermişte siz söyleyeceksiniz ben yutacam diye bir şey yok simdi hepiniz defolup gidin
Evet ben hakaret edecem sizde izleyeceksinizSen hakaret teceksin bizde oturup izliycekmiyiz
İğrençsinizO kadar çok acidiysaniz size vereyim işte siz sekste tecrubelisiniz