Cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Y Yorgunmadre evli statüde olmak isteyen ve bunun için her şeyi yapan ama sorumluluğunu yerine getirmeyen, cinsel anlamda da soğuk birisi.
Aaa (evli statüde olmak isteyen ve bunun için her seyı yapan) pardon da siz benim hayatımı yaşantımi vs. Ne kadarını biliyorsunuz da bu şekilde yorum yapıyorsunuz tabi adamın de sizin gibi hepinize bakıyorum da cinsellik için can atıyorsunuz ozaman bende sizin bu yazdıklarınizdan yola çıkarak şu yorumu yapayim Allah hepinizi kocasiz bırakmasın gerçekten bu programlarda çıkan evli kadınlar(sirf seks için kocasını aldatanlar ) demek sizlersiniz sorduğum soruya bak yaptiginiz yanitlara bak normal değil bir cinsel terapiste görünün demek çok mu zor gerçekten yok öyle olurmu hepinize zaten doktor olmuşsunuz pisliginizde boğulun ..

Hay ağzınıza sağlık ya gerçekten doğru dürüst bir yorum yapan çıktı sonunda
Bu geri kalanların hepsi sanıyor ki fikrimi dayatmak istiyorum onlara bir öneri bir fikir istedim gerçekten Allah razı olsun

Burda konu açıyorsan eleştirilmeyi de göz önünde bulundurcaksın diğer üyelerin fikrini sormuşsun o da aleni bi şekilde içinden geleni yazmış kimseyi bu şekilde itham edemezsin özellikle kadın programlarında seks için kocasını aldatan sizlerdendir diye yorum yapamazsın madem cevapları kaldıramıyacaktın konuda açmıycaktın sen herkese ters ters cevaplar verirsen karşılığını da alırsın
Haaa cinsel terapiste git demek zor mu demişsin ya cevabını biliyomuşsun zaten…

O kadar çok acidiysaniz size vereyim işte siz sekste tecrubelisiniz

Eleştiri ile hadsizce yorum yapmak bir değil o hakkı size kim verdi belliki editör vermişte siz söyleyeceksiniz ben yutacam diye bir şey yok simdi hepiniz defolup gidin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…