- 13 Nisan 2022
- 194
- 59
-
- Konu Sahibi Yorgunmadre
Kişiden kişiye değişir.Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum sizlere öncelikle eşim benden ya cinsellik konusunda çok sıkıntı yaşıyor şimdi ben haftada 1 kez iliskiye girmek istiyorum o haftada 2-3 kez istiyor bana o gün dedi ki googledan ac bak her kadın ister haftada 3 kez falan bunu dedikten sonra araştırdım doktorların önerisi haftada 3-4 kezmiş ama ben genelde istemdigim zamanlar esimle iliskiye girmek istemiyorum ben istediğim o istemediği halde yinede benim ihtiyacım giderilsin diye yapıyor şimdi size şunu soruyorum bir kadın ortalama haftada kaç kez ilişkiyi ister sizler nasıl yapıyorsunuz? Yada ben de bir hormonal rahatsızlık mi var diye düşünüyorum
Bir sebebi yok sadece hormonal olduğunu düşünüyorum haftada 1 bana yeterli geliyorNeden istemiyorsun peki
Keske seni bulsaydı ozaman rahatlardin ustunde asıl yazık size ki bu yorumu yapıyorsunuzŞöyle adamları isteksiz kadınlar buluyor, tekli kadınları da ayda 1-2 taneye okey olan adamlar... adaletine dünya
Yazık eşinize. Söyleyeceklerim bu kadar.
Şöyle ki o gün dusukten kaynaklı hastaneye gittim orada baktılar sanırım bir problem yok dediler bilmiyorum o testi yanlış da diyor olabilirim tesekkur ederim sadece size haftada kaç gün yapıyorsun diye sordum bu şekilde yorum yapmanızı istemedimAdama cok uzuldum suanda haftada 1 nedirbence doktora gidin hormonlariniza baktirin. Eger bi sorun yoksa piskolojiktir kendinizi rahat hissetmiyor yada sexi zevkli bulmuyor olabilirsiniz. Kendinizi esinizle kesfedin. Yoksa abinin hali duman..
Memurlar haftada 15 özel sektör haftada 10 kere ister dermişim falanMerhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum sizlere öncelikle eşim benden ya cinsellik konusunda çok sıkıntı yaşıyor şimdi ben haftada 1 kez iliskiye girmek istiyorum o haftada 2-3 kez istiyor bana o gün dedi ki googledan ac bak her kadın ister haftada 3 kez falan bunu dedikten sonra araştırdım doktorların önerisi haftada 3-4 kezmiş ama ben genelde istemdigim zamanlar esimle iliskiye girmek istemiyorum ben istediğim o istemediği halde yinede benim ihtiyacım giderilsin diye yapıyor şimdi size şunu soruyorum bir kadın ortalama haftada kaç kez ilişkiyi ister sizler nasıl yapıyorsunuz? Yada ben de bir hormonal rahatsızlık mi var diye düşünüyorum
Ozaman buyuk ihtimalle piskolojiktir yada sexin zevkli kismini yasayamamissinizdir caniniz istemiyodur. Destek alinŞöyle ki o gün dusukten kaynaklı hastaneye gittim orada baktılar sanırım bir problem yok dediler bilmiyorum o testi yanlış da diyor olabilirim tesekkur ederim sadece size haftada kaç gün yapıyorsun diye sordum bu şekilde yorum yapmanızı istemedim
Siz çözüm aramıyorsunuz ki hepimizin haftada bir yeter dememizi bekliyorsunuz. Onaylanma ihtiyacı tamamen.Şöyle ki o gün dusukten kaynaklı hastaneye gittim orada baktılar sanırım bir problem yok dediler bilmiyorum o testi yanlış da diyor olabilirim tesekkur ederim sadece size haftada kaç gün yapıyorsun diye sordum bu şekilde yorum yapmanızı istemedim
Ucuzluğa bakKeske seni bulsaydı ozaman rahatlardin ustunde asıl yazık size ki bu yorumu yapıyorsunuz
Bu kadar kötü bir üsluba gerek yoktu. Çünkü dedikleri doğruydu burada görüyoruz soruları.Keske seni bulsaydı ozaman rahatlardin ustunde asıl yazık size ki bu yorumu yapıyorsunuz
Şöyle adamları isteksiz kadınlar buluyor, tekli kadınları da ayda 1-2 taneye okey olan adamlar... adaletine dünya
Yazık eşinize. Söyleyeceklerim bu kadar.
Keske seni bulsaydı ozaman rahatlardin ustunde asıl yazık size ki bu yorumu yapıyorsunuz
Ucuzluğa bak
Y Yorgunmadre evli statüde olmak isteyen ve bunun için her şeyi yapan ama sorumluluğunu yerine getirmeyen, cinsel anlamda da soğuk birisi.Bizde minimum haftada 3, olağan üstü bir durum yoksa sayı azalmıyor. Eşim bana göre daha istekli, zamanla ben de ona uymayı öğrendim. Sayılara takıldığınıza göre bence siz yeterli zevki almıyorsunuz. Ben orgazm olamasam da eşime dokunmaktan onun bana dokunmasından mutlu oluyorum, bir nevi oyun bu, bence gayet keyifli de bir oyun sadece ihtiyaç karşılamak değil, bana haftada bir yetiyor demek garip, tavla oynarken böyle bir şey diyor musunuz ya da arkadaşlarınızla dışarı çıkarken, yürüyüş yaparken? İnsan birbirine dokunmak istiyorsa buna kota konulmaz. Dokunursun keyif alırsın olır biter. Bence sizin kendinizle ilgili çözmeniz hereken soeunlarınız var. Kültürel tabular, utanç ve zevkle ilgili, bunlaeın üzerine eğilirseniz bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.
Haftada 1 çok az. Sanki bir görevmiş gibi görüyor o yüzden haftada 1 yapıyorsunuz bence. Hormonal değil psikolojik bir sıkıntınız var muhtemelen o yüzden size haftada 1 yeterli geliyor. Bence eşinizin haftafa 2 3 istemesi çok normal. Ben eşim her gün istese her gün yaparım. Benim için evlilikte cinsellik çok önemli. Eşim yaklaşmadığı zamanlar ben eşimi o kıvama getiririm mutlaka birliktelik olur. İlk evlendiğimiz zamanlar çalışmadığı tatilde olduğu günler her gün yapardık, işe başladığında her iki günde bir, sonra tekrar çalışma düzeni ve izinli olduğu günler değişince ona evde olduğu her gün yapıyoruz yani haftanın 3 günü veya 4 günü bazen 2 günü birlikte oluyoruz. Yani bazen haftada 2-3 bazen haftada 3 - 4 gün oluyor. Sizde bir anormallik var. Yapmasak bile birbirimize temas ederiz, öpüşür, elleşiriz yani. Eşiniz az bile söylemiş. Yani bu ilişki olayları sizin o haftaki duygusal durumunuza, isteğinize bağlı oluyor ve 1 çok çok az.Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum sizlere öncelikle eşim benden ya cinsellik konusunda çok sıkıntı yaşıyor şimdi ben haftada 1 kez iliskiye girmek istiyorum o haftada 2-3 kez istiyor bana o gün dedi ki googledan ac bak her kadın ister haftada 3 kez falan bunu dedikten sonra araştırdım doktorların önerisi haftada 3-4 kezmiş ama ben genelde istemdigim zamanlar esimle iliskiye girmek istemiyorum ben istediğim o istemediği halde yinede benim ihtiyacım giderilsin diye yapıyor şimdi size şunu soruyorum bir kadın ortalama haftada kaç kez ilişkiyi ister sizler nasıl yapıyorsunuz? Yada ben de bir hormonal rahatsızlık mi var diye düşünüyorum