Ne kadar süredir evlisiniz?Evet eşim aslında üstünde durmuyor dediğin gibi illa olsun olayı da yok onda bende kafama takıldı sorayım dedim eğer oluyorsa zaten bende görev haline getirmezsem sorun olmaz ins
Kesinlikle sal ama elinden geleni yap da öyle sal. 2 yıl 6 ay demişsin doktora gittiniz mi o nediyor ikiniz için testleriniz herşey temiz değil mi ?Evet canım çoğu arkadaşım kafam rahat olduğunda hamile kaldım diyo ama kafam rahat degil bir dahaki ay bende salcm
Nasıl salacağım hiç bilmiyorum.. Aynı ben de Mayıs da denemeye başladık ağustos da bıraktık falann... Bu ay yine denedik ama kafama o kadar takıyorum ki... İster istemez takıyorum. İlişki oluyor düşünmeye başlıyorum taa ki adet olana kadar. Adet olduğumda da bi daha böyle yapmıycam diye kendime kızıyorumBiz Mayıs’ta çocuk için karar verdik korunmayı bıraktık. Ovulasyon yok yumurtlama yok pik yok takip bilmem ne ilişki şu gün bu gün bende eşimde zevk alamıyorduk nerdeyse. Adam yorgun o gün gel de olmuyor. Neyse işte herşey usulüne uygun ilerledi olmadı 2 ay. Korktuk test yaptık şu bu herşey normal. Sonra biz bıraktık dedik şuan istemiyoruz. Temmuz 28 de böyle konuştuk. Neyse Ağustos oldu ne takip ne yumurtlama ne ilişki hak getire20 gün evde değildik sadece arada bir kaç gün geldik koca ayda 2 defa ilişkiye girdik. Eee bu gecikti neyse herhalde stres yolculuk vs diyorum birde baktım hamileyim. Valla heryere yazacak söyleyeceğim bu iş tamamen kafa rahatlığı stres ile olacak şey değil. Ve gerçekten allah dileyince böyle istemiyorum planını da sana yutturuyor. Şükür diyelim darısı isteyen herkese.
Canım emin ol kafam rahat desende bir yerlerden çıkıyor insanın artık psikoloji si bozuluyor kesinlikle herşey Allahtan o ne zaman ol derse olur kafanı rahat tut İnşAllah en kısa sürede bizlere de tüm isteyenlere de nasip olurEvet canım çoğu arkadaşım kafam rahat olduğunda hamile kaldım diyo ama kafam rahat degil bir dahaki ay bende salcm
Sadece testi bırakmak değil ki kafanı da temizlemen lazım.Nasıl salacağım hiç bilmiyorum.. Aynı ben de Mayıs da denemeye başladık ağustos da bıraktık falann... Bu ay yine denedik ama kafama o kadar takıyorum ki... İster istemez takıyorum. İlişki oluyor düşünmeye başlıyorum taa ki adet olana kadar. Adet olduğumda da bi daha böyle yapmıycam diye kendime kızıyorumYok ovu testi yok ot testi... Bu ay hiç ovu falan bakmadım takip etmedim. BAT 17 eylül bakalım ne olacak... Ama zaman yaklaştıkça umutsuzluk, umut, beklemek, gece gündüz düşünmek.....
Canım doktor hiç bisey yapmadı bir sene dene dedi ben kendi hormonlarıma baktırdım muayene etti hereeuin normal dedi eşim baktırmadımKesinlikle sal ama elinden geleni yap da öyle sal. 2 yıl 6 ay demişsin doktora gittiniz mi o nediyor ikiniz için testleriniz herşey temiz değil mi ?
kesinlikle öyle başka şeylerle oyalanayım diyorm olmuyor illa kafam gidiyor napalım bu da allahtanCanım emin ol kafam rahat desende bir yerlerden çıkıyor insanın artık psikoloji si bozuluyor kesinlikle herşey Allahtan o ne zaman ol derse olur kafanı rahat tut İnşAllah en kısa sürede bizlere de tüm isteyenlere de nasip olur
Aynı zamanlarda baslamısız iste bende üzülüyorum bi dahaki ay bende yapmcm ya eşimde de sorun olabilir napalım kısmetNasıl salacağım hiç bilmiyorum.. Aynı ben de Mayıs da denemeye başladık ağustos da bıraktık falann... Bu ay yine denedik ama kafama o kadar takıyorum ki... İster istemez takıyorum. İlişki oluyor düşünmeye başlıyorum taa ki adet olana kadar. Adet olduğumda da bi daha böyle yapmıycam diye kendime kızıyorumYok ovu testi yok ot testi... Bu ay hiç ovu falan bakmadım takip etmedim. BAT 17 eylül bakalım ne olacak... Ama zaman yaklaştıkça umutsuzluk, umut, beklemek, gece gündüz düşünmek.....
Hayırlı olsun bende 2 yıl ovülasyon testlerine yatırım yapmıştım bi türlü hamile kalamıyorum temmuzda tatile çıktık hiç ummadığım anda hamile kaldım evet piskolojik olarak çok etkiliyor nezaman oluruna bırakırsan ozaman bebiş geliyorBiz Mayıs’ta çocuk için karar verdik korunmayı bıraktık. Ovulasyon yok yumurtlama yok pik yok takip bilmem ne ilişki şu gün bu gün bende eşimde zevk alamıyorduk nerdeyse. Adam yorgun o gün gel de olmuyor. Neyse işte herşey usulüne uygun ilerledi olmadı 2 ay. Korktuk test yaptık şu bu herşey normal. Sonra biz bıraktık dedik şuan istemiyoruz. Temmuz 28 de böyle konuştuk. Neyse Ağustos oldu ne takip ne yumurtlama ne ilişki hak getire20 gün evde değildik sadece arada bir kaç gün geldik koca ayda 2 defa ilişkiye girdik. Eee bu gecikti neyse herhalde stres yolculuk vs diyorum birde baktım hamileyim. Valla heryere yazacak söyleyeceğim bu iş tamamen kafa rahatlığı stres ile olacak şey değil. Ve gerçekten allah dileyince böyle istemiyorum planını da sana yutturuyor. Şükür diyelim darısı isteyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?