• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cinsellik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Kızlar merhaba biz bi
Türlü iki günde bir
İliski olayını halledemiyoruz eşim canı ne zaman istese o zaman yapıyor bende ona görev haline getirmemek icin susuyorum. Yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz sizce böyle boşa kürek cekmis mi oluyoruz anlayamıyorum

Yo zaten önemli olan yumurtlama günleri.. iki günde bir olayı kesin yumurtlamaya denk getirmek için.. ovulasyon testi kullanın emin olmak için..

Ovulasyon testi kullanmak zorunda kalıyorum zaten hiç bir şekilde gün asırıyı yapmıyoruz . O zaman aynı şey demi sorun olmaz

Eşiniz doğru olanı yapıyor
Çocuk yapma görevi haline getirmeyin ilişkinizi
Düşündükçe hamile kalmak zorlaşıyor kafanızı dağıtın akışına bırakın
Yumurtlama günlerinizi bilirsiniz o günleri değerlendirin onun dışında hayatınızın uç noktasına kıymayın bebek yapma görevini

Evet eşim aslında üstünde durmuyor dediğin gibi illa olsun olayı da yok onda bende kafama takıldı sorayım dedim eğer oluyorsa zaten bende görev haline getirmezsem sorun olmaz ins

Evet eşim aslında üstünde durmuyor dediğin gibi illa olsun olayı da yok onda bende kafama takıldı sorayım dedim eğer oluyorsa zaten bende görev haline getirmezsem sorun olmaz ins
Ne kadar süredir evlisiniz?

Biz Mayıs’ta çocuk için karar verdik korunmayı bıraktık. Ovulasyon yok yumurtlama yok pik yok takip bilmem ne ilişki şu gün bu gün bende eşimde zevk alamıyorduk nerdeyse. Adam yorgun o gün gel de olmuyor. Neyse işte herşey usulüne uygun ilerledi olmadı 2 ay. Korktuk test yaptık şu bu herşey normal. Sonra biz bıraktık dedik şuan istemiyoruz. Temmuz 28 de böyle konuştuk. Neyse Ağustos oldu ne takip ne yumurtlama ne ilişki hak getire 😂 20 gün evde değildik sadece arada bir kaç gün geldik koca ayda 2 defa ilişkiye girdik. Eee bu gecikti neyse herhalde stres yolculuk vs diyorum birde baktım hamileyim. Valla heryere yazacak söyleyeceğim bu iş tamamen kafa rahatlığı stres ile olacak şey değil. Ve gerçekten allah dileyince böyle istemiyorum planını da sana yutturuyor. Şükür diyelim darısı isteyen herkese.

Evet canım çoğu arkadaşım kafam rahat olduğunda hamile kaldım diyo ama kafam rahat degil bir dahaki ay bende salcm

Evet canım çoğu arkadaşım kafam rahat olduğunda hamile kaldım diyo ama kafam rahat degil bir dahaki ay bende salcm
Kesinlikle sal ama elinden geleni yap da öyle sal. 2 yıl 6 ay demişsin doktora gittiniz mi o nediyor ikiniz için testleriniz herşey temiz değil mi ?

Biz Mayıs’ta çocuk için karar verdik korunmayı bıraktık. Ovulasyon yok yumurtlama yok pik yok takip bilmem ne ilişki şu gün bu gün bende eşimde zevk alamıyorduk nerdeyse. Adam yorgun o gün gel de olmuyor. Neyse işte herşey usulüne uygun ilerledi olmadı 2 ay. Korktuk test yaptık şu bu herşey normal. Sonra biz bıraktık dedik şuan istemiyoruz. Temmuz 28 de böyle konuştuk. Neyse Ağustos oldu ne takip ne yumurtlama ne ilişki hak getire 😂 20 gün evde değildik sadece arada bir kaç gün geldik koca ayda 2 defa ilişkiye girdik. Eee bu gecikti neyse herhalde stres yolculuk vs diyorum birde baktım hamileyim. Valla heryere yazacak söyleyeceğim bu iş tamamen kafa rahatlığı stres ile olacak şey değil. Ve gerçekten allah dileyince böyle istemiyorum planını da sana yutturuyor. Şükür diyelim darısı isteyen herkese.
Nasıl salacağım hiç bilmiyorum.. Aynı ben de Mayıs da denemeye başladık ağustos da bıraktık falann... Bu ay yine denedik ama kafama o kadar takıyorum ki... İster istemez takıyorum. İlişki oluyor düşünmeye başlıyorum taa ki adet olana kadar. Adet olduğumda da bi daha böyle yapmıycam diye kendime kızıyorum 🤦‍♀️ Yok ovu testi yok ot testi... Bu ay hiç ovu falan bakmadım takip etmedim. BAT 17 eylül bakalım ne olacak... Ama zaman yaklaştıkça umutsuzluk, umut, beklemek, gece gündüz düşünmek.....

Canım emin ol kafam rahat desende bir yerlerden çıkıyor insanın artık psikoloji si bozuluyor kesinlikle herşey Allahtan o ne zaman ol derse olur kafanı rahat tut İnşAllah en kısa sürede bizlere de tüm isteyenlere de nasip olur 🤲🏻

Nasıl salacağım hiç bilmiyorum.. Aynı ben de Mayıs da denemeye başladık ağustos da bıraktık falann... Bu ay yine denedik ama kafama o kadar takıyorum ki... İster istemez takıyorum. İlişki oluyor düşünmeye başlıyorum taa ki adet olana kadar. Adet olduğumda da bi daha böyle yapmıycam diye kendime kızıyorum 🤦‍♀️ Yok ovu testi yok ot testi... Bu ay hiç ovu falan bakmadım takip etmedim. BAT 17 eylül bakalım ne olacak... Ama zaman yaklaştıkça umutsuzluk, umut, beklemek, gece gündüz düşünmek.....
Sadece testi bırakmak değil ki kafanı da temizlemen lazım.

Kesinlikle sal ama elinden geleni yap da öyle sal. 2 yıl 6 ay demişsin doktora gittiniz mi o nediyor ikiniz için testleriniz herşey temiz değil mi ?
Canım doktor hiç bisey yapmadı bir sene dene dedi ben kendi hormonlarıma baktırdım muayene etti hereeuin normal dedi eşim baktırmadım

Canım emin ol kafam rahat desende bir yerlerden çıkıyor insanın artık psikoloji si bozuluyor kesinlikle herşey Allahtan o ne zaman ol derse olur kafanı rahat tut İnşAllah en kısa sürede bizlere de tüm isteyenlere de nasip olur 🤲🏻
kesinlikle öyle başka şeylerle oyalanayım diyorm olmuyor illa kafam gidiyor napalım bu da allahtan :(

Aynı zamanlarda baslamısız iste bende üzülüyorum bi dahaki ay bende yapmcm ya eşimde de sorun olabilir napalım kısmet

Bide bisey sorcam ben Temmuz ayında çok sancı cektim yumurtlamadan sonra kasıklarım agrıdı mide bulantım vardı adet günümde gittim hcg 2 idi şimdi okuduğuma göre acaba kimyasalmıydı cunku düşmeye mi başladı ki bir ara çıktı da gebelik testi falan yapmamıştım . Bu ayda aynı belirtiler var normal de hiç böyle olmazdım yumurtlama günümde bile kasıklarım agrıyo böyle adet olmakmış gibi gurulduyo değişik

Hayırlı olsun bende 2 yıl ovülasyon testlerine yatırım yapmıştım bi türlü hamile kalamıyorum temmuzda tatile çıktık hiç ummadığım anda hamile kaldım evet piskolojik olarak çok etkiliyor nezaman oluruna bırakırsan ozaman bebiş geliyor 😊🙏 inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

• Muhteşem
Reactions: JES
Kafa rahatlığı kimisi için işe yarayabilir ama şu da bir gerçek ki biyolojik bir sorun olunca kadinda veya da erkekte hamile kalmaya engel olabiliyor.

Tedavi görmüyorsanız eşinizle ilişkileri planlamaya gerek yok canınızın istediği vakitte olsun çünkü tedavi boyunca hersey monotonlaşıyor ve sadece bebek için iliskiye giriliyor 🙄

Back
X