e birlesme haric nasil? yani ben adama bir sey diyemiyorum cunku gercekten cabalamis hani sorun bende degil diyip bencillik yapan tiplerden degil. ama dusunuyorum sizin tatmin olmanizi, farkli seyler yasamanizi saglayacak baska yollar denemiyor mu? en basitinden on sevismeyi uzatsin, ben forumda cok acik cinsellik konusmayi sevmiyorum ama bircok yolu var iste.
bilmiyorum belki de boyle bir sey yasamadigim icin empati yapamadim. ama ben birakmazdim galiba, sartlari cok zorlardim.
su yoruma da bir sey yazmadan gecemedim, siz gercekten cok garipsiniz. neyi nasil konusacaginizi bilmiyorsunuz. kocasinin fizyolojik bir sorunu yuzunden kadina “vur tekmeyi” diyorsunuz. bence kesinlikle psikolojik destek alin, bunu yermek icin soylemiyorum, sizin erkeklere olan yaklasiminiz cok sikintili.
ya bilmiyorum adamin goz goze gelince bosalmasi beni uzdu hay allahim nelere uzuluyorum ya hjahahaha biraz daha dusunucem bu konu hakkindaSusar misin hassas bocegimadam illa ki masturbasyon yapiyordur, anlamamis midir sence erken bosaldigini?
Hastaligi bulasicilik olarak degerlendirme, cinsellige engel bir hastaligimi sakladigimi dusun
Bu kadar bilinçlice yazabildiğinize göre sorunun farkındasınız. Sizi seven eşinize siz de sevgi, saygı gösterin de adamı mutlu edin. Ablanız da oruna binaen size kızdığına göre kendinize bir çekidüzen verin. Erkeğinize sahip çıkın, aldatırım demesini dikkate alın. Ablanız kocanızı dikkate almış ve psikoloğa gitmenizi önermiş. Biz daha fazla bir şey söylemeyelim.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
İyi de adam karısına sırtını donmemis ki. Tedavi için her yolu denemiş. Evlilik bitecekse bile tekmeyle değil de gönül alınarak bitmesi gerekmez mi?çocuk yok anladığım kadarıyla. vur tekmeyi gitsin ya, sen de dünyaya bir kere geliyorsun.
18 yaşından beri adamın hayatının icine ettim diyorsun yani.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Yazık adama ya. Gidip terapi alsaniza. Yaptığınız çok bencilce.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Sizi de anliyorum, eşinize de ayrı üzüldüm. Terapi denesin bir de. Fizyolojik bir sebebi yoksa psikolojiktir o zaman herkes de aynı fikirde zannımca.Tabi ki denedik. Ama normal bir cinsel birleşme olmadığı sürece hep eksik kalıyor. Neden diğer normal insanlar gibi yaşayamıyoruz diye bende çok kafama takıyorum.
Ne desem bilemedim gerçekten. İkinizde birbirinizden betersiniz mi diyim, tencere kapak mı diyim. Ablayla bu durumu konusmak nedir ya? Haydar dümenle mi dertlesiyo napıyo saka gibi. Sevismistir bence sadece sizi rahatlatmak ve kendisine güvenmeniz icin böyle cümleler kuruyordur.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Her yolu denememiş tekrar okuyun.İyi de adam karısına sırtını donmemis ki. Tedavi için her yolu denemiş. Evlilik bitecekse bile tekmeyle değil de gönül alınarak bitmesi gerekmez mi?
Ayriyeten ilaç+terapiyle çözülebilir diye düşünüyorum
Hem sevip hem nasıl öpmüyorsunuz valla kafam almıyorBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Adam tedaviyi reddetse haklısınız ama şu durumda çok acımasızca bence yazdığınız cümle.çocuk yok anladığım kadarıyla. vur tekmeyi gitsin ya, sen de dünyaya bir kere geliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?