Cinsellik yaşayınca erkek arkadasım benden soğurmu ?

Tuana599

💪6.takm🧚‍♀️Başlangıç 67.7 kg Hedef 58 kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
927
1.148
29
Sevişmek istiyorum artık sonucta hala evlenemedim ihtiyaçım cok fazla malesef
Erkek arkadaşım ciddi olurmu benimle ? Tam ilişki olmasada sevişme olmalımı ilişkilerde ?
Erkek arkadasım kötü düşünürmü hakkımda ?
Cidden dayanamıyorum yaş 30

Yani bu birlikte oldugunuz kisiye baglı. O kisiyide siz tanıyorsunuz birde biseyi yapmak istiyorsaniz erkek arkadasiniza gore degilde kendiniz icin yapın veya yapmayın.

Yani bu birlikte oldugunuz kisiye baglı. O kisiyide siz tanıyorsunuz birde biseyi yapmak istiyorsaniz erkek arkadasiniza gore degilde kendiniz icin yapın veya yapmayın.

Evet ama karsı tarafıda düşünmek zorundayım
Benden soğurmu falan vs vs

sevistiginiz icin senden soguyacak hödüklerden uzak durursan senin icin daha iyi olur. Ten uyumu olmamasindan degil, "kolay kadin" diye düsünüp uzaklasacak insanimsilardan bahsediyorum tabi.

Çok haklısın ama insanlara güvenmek cok zor :/

Hımmm aslında cevabını kendin veriyorsun;
Eğer düşündüğün zaman bile aklına ''sogur mu acaba'' vs gibi bir düşünce geliyorsa zaten,
içten içe sana o güveni yeterince hissettirememiş demek ki.

Yani evet

Cinsellik olunca ilişki olduğu yerde sayar evlilik biraz zor olur malum evliliğin içinde cinsellik olması daha mantıklı birde birlikte olduğunuz erkek sadece sizi cinsellik için kullana bilir tabiki bunuda sorun etmeye bilirsiniz ha bide şu durum var ilşki yaşadığınız kişi belkide evleneceğiniz kişi olmaz bunun da vicdan azabını yaşayabilirsiniz tabiki seçim size ait

Yani sizin fikriniz tabi bence ama başlayınca bırakamazsınız cinsellige döner cinsellikte evlenmeden her iki tarafida sogutur. Evlenme düsünceniz varsa bulaşmayın

Yani sizin fikriniz tabi bence ama başlayınca bırakamazsınız cinsellige döner cinsellikte evlenmeden her iki tarafida sogutur. Evlenme düsünceniz varsa bulaşmayın

Evet o düşünce var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…