Cinsellik yaşayınca erkek arkadasım benden soğurmu ?

Bu konu bence başkasından fikir alınabilecek bir konu değil. Herkesin yaşadıklarıyla başedebilme durumu aynı değil neticede. Burada size yaşayın dersem belki psikolojik olarak bunu kaldıramayıp kendinizi suçlayacaksınız evlilik öncesi ilişki yaşadığınız için. Nasıl bir insan olduğunuzu ve nelere ne şekilde reaksiyon verdiğinizi bilen en doğru kişi sizsiniz. O yüzden etraflıca düşünün, yaşınız bunun için müsait diye düşünüyorum.

Pişman olursunuz diyenlere yaşınız daha genç olsaydı katılırdım ama katılmıyorum çünkü yaşınız 30 ve artık neyi isteyip neyi istemediğinizi bilecek ve bunun sorumluluklarını taşıyabilecek yaştasınız. Bu erkek istiyor diye yapılmaz kesinlikle ama anladığım kadarıyla siz de istiyorsunuz. Cinsellik yaşayıp sonra da evlenenler var yani bu evliliğe engel bir durum değil. Sizden soğucağını niye düşünüyorsunuz? Eğer o kişilikte biriyse yapmayın derim. Bunu en iyi siz bilirsiniz.

Yalnız değilsin ben de bu durumu aşmak istiyorum.Dünya’ya bir kez geliyoruz aman beee:KK66:

Sevişmek istiyorum artık sonucta hala evlenemedim ihtiyaçım cok fazla malesef :KK43:
Erkek arkadaşım ciddi olurmu benimle ? Tam ilişki olmasada sevişme olmalımı ilişkilerde ?
Erkek arkadasım kötü düşünürmü hakkımda ?
Cidden dayanamıyorum yaş 30
Kaç senedir birliktesiniz bacım

tipik ortadoğu zihniyeti işte erkekleri ayrı takıntılı kadınları ayrı..
cinsellik soğumaya sebep olacaksa evlenince erkeklerin hepsi soğumuş olacak ki buralarda kocam cinselliğe ilgisiz diye açılan onlarca konu var demek ki evlensek de hiç cinsellik olmayacak :KK70:

Sevişmek istiyorum artık sonucta hala evlenemedim ihtiyaçım cok fazla malesef :KK43:
Erkek arkadaşım ciddi olurmu benimle ? Tam ilişki olmasada sevişme olmalımı ilişkilerde ?
Erkek arkadasım kötü düşünürmü hakkımda ?
Cidden dayanamıyorum yaş 30
Çok mu canın çekiyo kıyamam ya😂😂 şekerim illa bi erkeğe ihtiyacın yok. Elizabeth yap kendi işini kendin gör rahatla.. bu erkek milletine asla güvenme..!! Allah korusun kansızın birine denk gelirsin gizli camera ya alıp şantaj bile yaparlar..!!

Çok mu canın çekiyo kıyamam ya😂😂 şekerim illa bi erkeğe ihtiyacın yok. Elizabeth yap kendi işini kendin gör rahatla.. bu erkek milletine asla güvenme..!! Allah korusun kansızın birine denk gelirsin gizli camera ya alıp şantaj bile yaparlar..!!

hah iyice korkutun milleti böyle sonra vay millet neden vajinismus oluyor değil mi?
kendi evine alsın adamı gizli camera ihtimali de kalkar ortadan..

ablacım biraz o seni düşünsün "acaba bu kadın benden soğur mu" diye. yaşın benden büyük ama aş artık şunları baktın olmuyor "ay bu muydu" de geç. emin ol 1 ay adamlar kafasında kuruyor bu cümleden sonra :KK70:

Neden soğusun,tam tersine daha çok bağlanır.Yani birbirini seven ( gerçekten seven ) iki insandan bahsediyorsak ve ortada ten uyumu falan varsa,cinsellik daha çok bağlar.Ha siz seviştiniz diye kafasında kurup sizi kötü kadın ilan ediyorsa zaten böyle biri için de üzülmeyin.Gerçek yüzünü gördüm der yol verirsiniz.Dünyaya bir kere geliyorsunuz onu da böyle sorularla heba etmeyin,gerçekten seven insan sevdiğine dokunmaktan keyif alır,bu kadın neden benimle yatıyor diye sormaz.

X