Direkt konuya gireceğim biraz utanıyorum ama biriyle konuşmam gerek çünkü doğru mu yanlış mı anlayamıyorum. hayatımda beni çok sevdiğini söyleyen ve hissettiren biri var ama ilişki sırasında göbeğime boşalmak istediğini söyledi biraz rahatsız oldum ve kötü hissettim sizce bu normal mi bundan hoşlanan kişiler var mı?
Offf gelmiş yine en müslüman akıl vericiler. Sana bunu mu sormuş. Konuyla ilgili fikrin yoksa kendine sakla. Burası dini bir platform değil. Kaldı ki zaten cinsellik neden sadece erkeğin ihtiyacıymış gibi görülüyor anlamıyorum. Kadının da ihtiyacı. Karşılıklı zevk alınan birşey. Erkekte aynı şekilde kendini sunmuş oluyor, bu mantıkla bakılırsa karşı taraf zevk alsın diye kendini kullandırmış oluyor. Yani kadının cinsellik yaşamak istemesiyle değersizliğinin bir alakası yok. Birde gözümüze eritilmiş kurşun dökülecekmiş bak sen ya. Gidip gördün demek. İyi banlanmışsın da aklın başına gelir. Her konuya abuk sabuk günah, haram yazmayı bırakırsın.
Her konunun altında görmeye başladım. Kendilerine insanları dini olarak uyarma misyonu edinmişler. 50 kere de yasak desen başka bir konuda yine karşına çıkıyor.
Biz bayanlar olarak bunun bize ne gibi zararı olabilir acaba diye düşünmeden de edemiyorum.
Sonuçta farklılık , fantazi , heyecan arayan çiftler olarak bu durum bana da çok masum ve normal geldi.
Fazla da şey etmemek lazım sanki ...
Direkt konuya gireceğim biraz utanıyorum ama biriyle konuşmam gerek çünkü doğru mu yanlış mı anlayamıyorum. hayatımda beni çok sevdiğini söyleyen ve hissettiren biri var ama ilişki sırasında göbeğime boşalmak istediğini söyledi biraz rahatsız oldum ve kötü hissettim sizce bu normal mi bundan hoşlanan kişiler var mı?
Eşim popo deliğime temas çok ediyordu bu beni rahatsız ediyordu parmağı ile olsun penisi ile olsun temas ediyor bende hoşuma gitmediğini belirttim anlayışla karşıladı
Yav baska nereye boşalsın ki, pozisyona gore ya gobege ya sirta zaten, ha sen ustteysen kendi killi göbene bosalir
Geri cekilme yonteminde durum bu yani
Eşim popo deliğime temas çok ediyordu bu beni rahatsız ediyordu parmağı ile olsun penisi ile olsun temas ediyor bende hoşuma gitmediğini belirttim anlayışla karşıladı