Cinsellik yaşarken hoşlanmadığınız şeyler var mı?

jeyi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
10
13
23
Direkt konuya gireceğim biraz utanıyorum ama biriyle konuşmam gerek çünkü doğru mu yanlış mı anlayamıyorum. hayatımda beni çok sevdiğini söyleyen ve hissettiren biri var ama ilişki sırasında göbeğime boşalmak istediğini söyledi biraz rahatsız oldum ve kötü hissettim sizce bu normal mi bundan hoşlanan kişiler var mı?

peki adının meryem olmasımeryem analıgı misyon edinmiş sanırım. he en bakire en namuslu sensin he tamam tamam. Uyuz oluyorum bu tayfaya yaa.

peki adının meryem olmasımeryem analıgı misyon edinmiş sanırım. he en bakire en namuslu sensin he tamam tamam. Uyuz oluyorum bu tayfaya yaa.
Her konunun altında görmeye başladım. Kendilerine insanları dini olarak uyarma misyonu edinmişler. 50 kere de yasak desen başka bir konuda yine karşına çıkıyor.

Gobeginize fışfışlamasini kabul edecekmisiniz billmiyorum ama siz yine de korunun.

Kamu spotunu suraya birakiyorum.
Biz bayanlar olarak bunun bize ne gibi zararı olabilir acaba diye düşünmeden de edemiyorum.
Sonuçta farklılık , fantazi , heyecan arayan çiftler olarak bu durum bana da çok masum ve normal geldi.
Fazla da şey etmemek lazım sanki ...

Burda konuştuğum bi üye eşinin, ağzına boşalmak istediğini söylemişti ilişki sırasında hersey olabiliyor

Eşim popo deliğime temas çok ediyordu bu beni rahatsız ediyordu parmağı ile olsun penisi ile olsun temas ediyor bende hoşuma gitmediğini belirttim anlayışla karşıladı

Eşim popo deliğime temas çok ediyordu bu beni rahatsız ediyordu parmağı ile olsun penisi ile olsun temas ediyor bende hoşuma gitmediğini belirttim anlayışla karşıladı

senin ordan isteyip istemediğini anlamaya çalışıyor bence biraz musade etsen eminim devamı gelecektir de nedense erkeklerin taktiği hep aynı bende aynını yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…