- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- Konu Sahibi alonedark18
sekiz senelik evliyiz ben 31 o 33 yaşında . eşim hiç birzaman performansı iyi olmadı ama ben hep idare ettim ilk evliyken bile doya doya bir cinsellik yaşayamadım ..hep kendini düşündü bir kere bile bana sormadı zevk aldinmi hadi sende gel tarzı ....acele birsekilde işini bitirdi döndü uyudu. ben cahildim ilk zamanlar anlamıyordum...taa ki 30 a basınca ...malum kadının kendini en kadın kadın hissettiği dönem.....bir buuck sene önce eşimde birden sertleşme problemi başladı herşey ozaman başladı zaten...güzel güzel alttan alıp devam da ettiğim oldu artık patlama noktasına gelip tartistigimda oldu ..zaten bu konuda araya tartışma girince gerçekten toparlaması zor oluyor .....neyse urologa gitti ....sorun yok dedi sertleşme hapı verdi.. o iyi gelmişti ama kendi kullanmak istemedi yan etkisi var dedi ...zaten üçüncü kullaniminda falan baktım yine sönüyor gibi....benimde artık bir kadınlık gururum var ya adam benden etkilenmiyor galiba dedim ..bunu kendime gurur haline getirdim çok üzüldüm eksik hissettim ..evliligimizi kurtarmak amaçlı kendi zevkimi unutma kararı aldım bir süre ...bu sertleşme konusu unutulana kadar , ağır sözler unutulana kadar ...çünkü artık ilişkide ilaç da içsem aklıma ya yine sonerse ya tartisirsak durumu geliyor demeye başladı ....toplma 10 dk bile sürmeyen ilişki ile tamamen onun zevk almasına yonelik devam ettik ...sırf unutana kadar sözlerimi ....baktım düzeldi adam kısa süreli de olsa ilişki dk si mutlu sönmüyor ....ama nasıl sönmüyor ...ben hicbirsey istemeyecegim...hani o an istediğin şeyi dile getirirsin ya mesela farklı pozisyon istersin veya daha hızlı dersin ....öyle bişey isteyince sönüyor hiç sesermeden sadece inlersem ve istediği boşalma anını yasatirsam sert kalabiliyor hepsine eyvallah ....mutlu kendine güveni geldi boşalıp sırtını dönüp uyuyor. ..eeee ben ne olacağım mm ???? beni düşünen yokkk....hiç sormuyor bile sen yarim kaldın nasıl tamamlar bu kadın nasıl zevke gelir nasıl tatmin olur umrunda bile değil.....konuşsam sönüyor konusmasam ben mutlu değilim ......ve en sonunda ben beni mutlu etmeyen adamı bende mutlu etmeme kararı aldım......iki aydır kesinlikle yatmiyoruz.....aramıza kocaman bir perde örüldü....benim cinsel isteğim ona karşı tamamen öldü ....o da öyle pek istekli değil zaten.......buz gibiyiz .....ama ben çok mutusz olmaya başladım bu şekilde....çünkü istekli kadınım boşalmak orgazm olmak benim en doğal isteğim birde kocamla yani...neden evlendikki ??? bu evlilik şuan cocuklardan dolayı sürüyor onların düzenini bozmamak için....dışarıdan bakıldığında herşey çok güzel o da mutlu aslında ama bende durum bu ?? cinsellik tamamen bitince evlilik sürermi? boşanmak çocuklar için ve gideceğim yerim olmadigi için şimdilik yok o zaten böyle birşeyi asla istemiyor ....peki ne olacak eşimle bunu yaşayamıyorum böyle mi öleceğim ?