Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Kacamiyorumki debeleniyorum sadece
Yazismis olamaz hesabi evdeki pc dede acik
Hanımefendi bunun adı tecavüz. İdrak ettiniz mi şu anda?
Kaç kadın aynı şeyi söylüyor.
Tecavüz illa yabancı biri tarafından gerçekleşmez. Ya da karşılıklı istekle başlayan ilişki sonradan tecavüze dönebilir. Normal, sağlıklı bir erkek isterse işin tepe noktasında olsun, dur dediğinizde durmalı. Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum ya?

Hem sevişip hem de nasıl sosyal medyaya bakıp birde kadin ekliyor?🤔hiç dikkatide mi dağılmıyor?açıkçası normal bir sevişme pek tatmin etmemeye başlamış demekki.istemiyorsaniz reddedin.ne o öyle

Slm arkadaslar kk medyayi takip ediyorum ama artik bende problemimi yazip sizden yorum isteyecegim.
Hatam olursa affola
Nerden baslasam bilemiyorum
Esimle severek evlendik.neredeyse 18 yillik evliyim
Sorunum su esim cinsellik sirasinda surekli yanina arkadas ister misin,ikinizi birlikte bilmem napayim,gibi sozler soyluyor
Onceleri cokk kizdim yapma filan
Oda fantazi yapmak istedigini soyledi
Neyse bende istedigi olsun diye bi kac kez sesimi cikarmadim.
Oyunu kuralina gore oynayalim madem dedim.
Bir iki kez tamam dedim.
Esim iyice abartti,iliski sirasinda instagrami acip eskort kizlar bakiyo, bu olsun mu diyo sinirlendigimde dahi durmuyo,taki bosalana kadar.
İlla sen onayla diyo ki artik cok cnm sıkılmaya basladi bu durumdan.
Bosalmiyorda biran once, saatlerce boyle beni de yoruyo
Hatta dun gece bi kadini ekledi iliski sirasinda.
Bende dur dedikce hem sevisip hem de baska kadinlari ekliyo.
İliski bitince hemen siliyo kimse kabul etmeden,ama iliski sirasinda hep boyle olmaya basladi.
Bigun birisi senden once davranip hemen sana yazasa bu evlilik biter dedim.
Kiziyo bana senden baskasi olamaz hayatimda seni seviyorum vs.vs.diye
Gundelik hayatta gayet iyi bir es surekli sevgisini hissettirir.
Asla adimla hitap etmez
Askim,canim,bitanem
İmkanlarini hep bizim icin kullanir.
Cocuklarina duskundur
Ama sevisirken cok fazla sacmaliyo
Bende fantazi ayagina icinden geleni mi soyluyorsun dedigimde.cok sert bi dille reddediyor
Sizce cinsellikte soylenen sozler gercekmidir
Fikrinize ihtiyacim var
Birgün de sen dene bunu aç Instagram Facebook oğlanları ekle ilişkide buda olsaydı bunu da alalım mı de bakalım görsün ne demekmiş fantazi deyyusa bak 😅

"Ama seviyoruz birbirimizi ve pişman oluyor. Özünde de iyi insan." Cümleleri gelir buna.
İnsan basina gelmeyince anlamiyor malesef
Her yonlu degerlendirmek istiyorum haiyle
Cunku cocuklarimiz var
Onlar babalarini cok seviyorlar
Kendimden once onlari dusunmek zorundayim
Tabiki kabullenmedim bu durumu
Oyle olsa buraya yazmazdim zaten

İlk basta rizam oluyo tabiki
Bastan cikariyo ve
Ama sonra is bu hallere gelince durmasini soyluyorum
Bosanmayi dusunuyorum kendisine de soyledim cok buyuk yeminler etti
Bu son dedi
Ama hala affetmis degilim kafami toplamam lazim
İlk başta rızanızın olması bir şeyi değiştirmiyor. İsterseniz hiçbir sebep olmasa bile ilişkiye girmeyi istemeyebilirsiniz, o anda dur diyebilirsiniz. Sizin bedeniniz sizin kararınız, buna kimse karışamaz.

Birgün de sen dene bunu aç Instagram Facebook oğlanları ekle ilişkide buda olsaydı bunu da alalım mı de bakalım görsün ne demekmiş fantazi deyyusa bak 😅
İliski dusunmek bile midemi bulandiriyo suan
Onu yapabilirmiyim bilemiyorum

Söylediklerinin gerçek olup olmamasının ötesinde bir sorununuz var eşinizin istemediğiniz halde ilişki sırasında sizi zorlayıp, sert davranması.
Bu ne demek oluyor biliyorsunuz değil mi?
Pisliğin teki eşiniz.

Son düzenleme:
Söylediklerinin gerçek olup olmamasının ötesinde bir sorununuz var eşinizin istemediğiniz halde ilişki sırasında sizi zorlayıp zor kullanması.
Bu ne demek oluyor biliyorsunuz değil mi?
Pisliğin teki eşiniz.
Malesef

Artemis, bunun pişmanlığı olmaz ki. Bu bir fiziksel şiddet aslında, ruhen de öyle. Adam resmen kadından hırsını alana kadar bırakmıyormuş.
Maalesef. Ve kadın bunun farkında değil ya da farkında olmak istemiyor. Çünkü şu durumu bir defa yaşayınca insan oturur ağlar sonrasında ve kalkıp evi terkeder. Konu sahibi pişman oluyor, gözlerinde görüyorum diye diye normallestirmis.

Hem sevişip hem de nasıl sosyal medyaya bakıp birde kadin ekliyor?🤔hiç dikkatide mi dağılmıyor?açıkçası normal bir sevişme pek tatmin etmemeye başlamış demekki.istemiyorsaniz reddedin.ne o öyle
Telefonu bana veriyo sen ara bul sec

Böyle iğrenç fantezilerden sonra çiftler orgazmdan sonra birbirinden tiksinir.Soyle yapabilirsin kendin bir model ol yani Ayşe olma hemşire, öğretmen, eskort ol ama cinsel ilişkiye somut bir üçüncü kişi eklemeyin

İnsan basina gelmeyince anlamiyor malesef
Her yonlu degerlendirmek istiyorum haiyle
Cunku cocuklarimiz var
Onlar babalarini cok seviyorlar
Kendimden once onlari dusunmek zorundayim
Tabiki kabullenmedim bu durumu
Oyle olsa buraya yazmazdim zaten
Sizin başınıza gelmese anlamazsınız diyorsunuz, anlarım aslında. Çocuğum yok ama isterse elli tane çocuğum olsun kocam bana tecavüz ederse boşanırım, ikincisi yaşanmaz.

Maalesef. Ve kadın bunun farkında değil ya da farkında olmak istemiyor. Çünkü şu durumu bir defa yaşayınca insan oturur ağlar sonrasında ve kalkıp evi terkeder. Konu sahibi pişman oluyor, gözlerinde görüyorum diye diye normallestirmis.
Valla şimdi buraya öyle bir yorum yazarım ki Mune asırlık banlar beni.
Aynı şiddeti bir kadın bir erkeğe yapsa, erkek bu kadar düşünmez diyorum.

1-) Kesinlikle bu adama inanmayın, ilişki sırasında o kadınlara bakıp sizin üzerinizden zevk alıyor bence.
2-) Durmasını istediğiniz halde durmuyorsa evet bu tecavüz oluyor
3-) hesabı evdeki pcde açık olsun ya başka hesapları varsa, hepsini geçtim adamın eskort düşüncesi varsa işteyken felan bir eskorta gidebilir
4-) Başka insanları düşünmek fantezi değildir.
5-) Madem oyunu kuralına göre oynuyorsunuz o zaman sizde bir erkek fotoğrafı seçip çıktı alın maske gibi yapıp yüzüne bunu tak birlikte olurken o varmış gibi hissetmek istiyorum diyin bakalım ne dicek tövbe yarabbim
6-) eğer cinsel dürtüleri sırasında kendini kaybediyorsa eşiniz toplum için de risk teşkil eden bir adam, dürtülerine yenik düşüp birini taciz edebilir çünkü adam başka kadınlar konusunda git gide ileri gidiyor önce eskort sonra x şahsı y şahsı olur bu

İlişki sırasında sizi yok sayıyormuş anladığım kadarıyla. O kadınları düşünüp sizi de fantezisine araç olarak kullanıyor. Bozulan bir şeyler var gibi hayal dünyasında. Bunu sadece sözlü dile getirse hadi neyse dersiniz de adam fiiliyata döküyor. İlişki sırasında telefonla uğraşması, sizi hiçbir şekilde duymaması falan size şişme bebek muamelesi yaptığını gösteriyor. Kusuruma bakmayın ama durum bu.
Bakimsiz ve kultursuz bi kadin degilim
Kucuk yasta evlendim ama disarsan okukuma devam ettim kendimi gelistirdim
Kendimi baska kadinlarla kim olursa olsun asla kiyaslamam
Bakimliyim oyle cocuklardan sonra salmadim kendimi kimse inanmiyo bu kiz seninmi diyo
Ben esimi biraksam surunur oda biliyo
Buna bi son vermeye calisacagim yoksa sonu bosanma olur muhtemelen

X