Banada tuhaf geldiHiç inanmadım nedense
Konu örf adetlerle amerikaya ananneye bağlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada tuhaf geldiHiç inanmadım nedense
Aman öyle demeyin karisini baska erkekle görme fantazisi de duymustum. belli olmaz "ekle karicigim hangisini begendin" diyebilirDaha neler okuyacak bu gözler ? Sevişirken telefonu nasıl alıyor eline ? Kızları hangi ara buluyor ? Eşin tam bir yalancı daha önceden baktığı kızları ekliyor o ara nasıl bulsun. Bu saçmalığı sürdürdüğü sürece cinselliği bitir
Hele sen erkekleri ekle o an bakalım kabul edecek mi ?
Hahaha ben hiç öyle anlamadim baya pipi sertlesiyor ve kendine hakim olamıyor benceHareketleri sertleşiyor demek istemiş de olabilir. Hani elini kolunu tutuyorsa. Ya da ben aşırı minnoş biriyim, her şeye inanıyorum.
Siz ananne yani buyuk anne olarak tanimlamissinizda yorumunuzda ondan aciklamak istedimYoo gayette iyi anladım
Siz başka ülkelerdeki insanların böyle işilki yaşadığını mı düşünüyorsunuz da bizde bu iliskiler olmaz dediniz
Her kültürde sapıkça ilişkiler var bunun din le ülkeyle alakası yok
Ay yok ben kocasına inanmadım ilişki birince pişman oluyormus yaBanada tuhaf geldi
Konu örf adetlerle amerikaya ananneye bağlandı
Onu demek istemiş varsayarsak da tecavüze ugruyor konu sahibi.Hareketleri sertleşiyor demek istemiş de olabilir. Hani elini kolunu tutuyorsa. Ya da ben aşırı minnoş biriyim, her şeye inanıyorum.
Lesam Hanım özür olsun pisleşeceğim azıcık. Sertleşmese zaten o işi göremez. O nedenle hareketlere yordum ben de sertleşme fillini.Hahaha ben hiç öyle anlamadim baya pipi sertlesiyor ve kendine hakim olamıyor bence
Hemde nasil kendimi cok degersiz hissediyorumEşinizin yaptığının doğru ya da yanlışlığından ziyade sizin hisleriniz önemli. Siz inciniyor musunuz? Aşağılanmış hissediyor musunuz? Eğer öyleyse eşinizin bunu size yapmasına asla izin vermeyin.
Hareketlerini kastetmistm yanlisanlasilacagi aklima gelmediLesam Hanım özür olsun pisleşeceğim azıcık. Sertleşmese zaten o işi göremez. O nedenle hareketlere yordum ben de sertleşme fillini.
Bırakmıyor diyor. Demek ki hırsını alana kadar karısının ne hissettiği, acı çekip çekmediği umurunda olmuyor. Dediğin gibi sanki şişme bebek de işi bitince kenara atıyor gibi.Onu demek istemiş varsayarsak da tecavüze ugruyor konu sahibi.
Bacım o zaman kendini koruyacaksın, bir kadın için zor belki ama kendini kocandan korumak zorundasın çünkü sana zarar veriyorHemde nasil kendimi cok degersiz hissediyorum
Kadinim ama keske yalan olsaydiTam bir erkek üye fantazisi gibi geldi bana
Hahaha ne bileyim konu cinsellik olunca sertlesmeyi öyle anladimLesam Hanım özür olsun pisleşeceğim azıcık. Sertleşmese zaten o işi göremez. O nedenle hareketlere yordum ben de sertleşme fillini.
Birlikte olmayın. Rızanız dışında size dokunuyor. Hatta boşanın derim. Bu adamla evli kalmak, istemediğiniz muamelelere maruz kalmaya değiyor mu?Hareketlerini kastetmistm yanlisanlasilacagi aklima gelmedi
Kacamiyorumki debeleniyorum sadeceNe biliyorsunuz sildikten sonra kadınların yazmadığını?
Ben çok güvenmeyin derim.
Sizinkinin fikri ortadayken zikrine çok güvenmek hata olur.
O telefondan eskort gösterdiğinde ben olsam telefonu kafasında paralar kalkarım. Niye oyunu devam ettirme zorunluluğu hissettiniz ki?
"Ama seviyoruz birbirimizi ve pişman oluyor. Özünde de iyi insan." Cümleleri gelir buna.Birlikte olmayın. Rızanız dışında size dokunuyor. Hatta boşanın derim. Bu adamla evli kalmak, istemediğiniz muamelelere maruz kalmaya değiyor mu?
Size tecavuz mu ediyor?Denedim birakmiyor ki uzerimde zaten istesemde bitirmiyo sertlesiyo iyice
İlk basta rizam oluyo tabikiBirlikte olmayın. Rızanız dışında size dokunuyor. Hatta boşanın derim. Bu adamla evli kalmak, istemediğiniz muamelelere maruz kalmaya değiyor mu?