Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Daha neler okuyacak bu gözler ? Sevişirken telefonu nasıl alıyor eline ? Kızları hangi ara buluyor ? Eşin tam bir yalancı daha önceden baktığı kızları ekliyor o ara nasıl bulsun. Bu saçmalığı sürdürdüğü sürece cinselliği bitir
Hele sen erkekleri ekle o an bakalım kabul edecek mi ?
Aman öyle demeyin karisini baska erkekle görme fantazisi de duymustum. belli olmaz "ekle karicigim hangisini begendin" diyebilir🤦🏻‍♀️

Yoo gayette iyi anladım
Siz başka ülkelerdeki insanların böyle işilki yaşadığını mı düşünüyorsunuz da bizde bu iliskiler olmaz dediniz
Her kültürde sapıkça ilişkiler var bunun din le ülkeyle alakası yok
Siz ananne yani buyuk anne olarak tanimlamissinizda yorumunuzda ondan aciklamak istedim
Her kulturde vardir tabiki
Ne demek kulturle bi ilgisi yok gayette var

Eşinizin yaptığının doğru ya da yanlışlığından ziyade sizin hisleriniz önemli. Siz inciniyor musunuz? Aşağılanmış hissediyor musunuz? Eğer öyleyse eşinizin bunu size yapmasına asla izin vermeyin.
Hemde nasil kendimi cok degersiz hissediyorum

Lesam Hanım özür olsun pisleşeceğim azıcık. :KK53: Sertleşmese zaten o işi göremez. O nedenle hareketlere yordum ben de sertleşme fillini.
Hareketlerini kastetmistm yanlisanlasilacagi aklima gelmedi

Eşiniz size bunları yaparken çocuğunuz varsa onlar neredeler. O kadar sert ise duyulur diye düşünüyorum. Ayrıca bir gün evli birini ekler başı yanarsa o zaman aklı başına gelir belki.
Eşiniz böyle ilişki istiyorsa reddedin. Grup için zemin hazırlıyor zira

Hemde nasil kendimi cok degersiz hissediyorum
Bacım o zaman kendini koruyacaksın, bir kadın için zor belki ama kendini kocandan korumak zorundasın çünkü sana zarar veriyor

Ne biliyorsunuz sildikten sonra kadınların yazmadığını?
Ben çok güvenmeyin derim. :110:
Sizinkinin fikri ortadayken zikrine çok güvenmek hata olur.
O telefondan eskort gösterdiğinde ben olsam telefonu kafasında paralar kalkarım. Niye oyunu devam ettirme zorunluluğu hissettiniz ki?
Kacamiyorumki debeleniyorum sadece
Yazismis olamaz hesabi evdeki pc dede acik

Birlikte olmayın. Rızanız dışında size dokunuyor. Hatta boşanın derim. Bu adamla evli kalmak, istemediğiniz muamelelere maruz kalmaya değiyor mu?
İlk basta rizam oluyo tabiki
Bastan cikariyo ve
Ama sonra is bu hallere gelince durmasini soyluyorum
Bosanmayi dusunuyorum kendisine de soyledim cok buyuk yeminler etti
Bu son dedi
Ama hala affetmis degilim kafami toplamam lazim

X