Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Evet 17 yasımda evlendım
Hep boyle devıldı tabıkı
İkidir boyle
Aralarda normallestı ama sonra dun gece yıme aynısını yapınca moralım cok bozuldu
Öncesinde böyle değilse uzun yıllık ilişkinizde artık normal ilişkiniz yetersiz gelmeye başlamış demektir ama kesinlikle çözüm bulduğu şey normal değil.

Tek çözümünüz iletişim.
Evliliği bitiren sebeptir bu tarz uyuşmazlıklar. Ortada buluşmazsanız ayrılırsınız zaten nereye kadar çekeceksiniz bunu..

Yanı artık onu umursamıyormuş gıbı davranıyorum
Cok tepkı vermrk yerine bırde boyle denemek ıstedım
Cunku ondan sogumam onun en korktugu sey
Yanı kendısı oyle der
Benı hep sev der
Şimdi içim almıyo sogudum naaparsan yap ama ben yokum dedım sabahtan beri mesaj atıyo
Somut bısey olsa bırakmak kolay olurdu dile kolay 18 yıllık evlıyiz
Sonra cocuklar var altı aylık bı bebegım var
Herseyi dusınuyorum acıkcası

Ya ben hala idrak edemedim
Telefonda kadınlarla mi mesajlaşıyor yoksa p*rno açıp onları mı izliyor yoksa canlı yayın gibi bir şey açıp karşıdaki kadın soyunuyor falan mi ne yapıyor valla anlamadim

Hemde nasil kendimi cok degersiz hissediyorum
Bakın,bu adamın yaptıkları hiç normal değil.Fantezi de bir yere kadar,sizinle sevişirken elin kadınlarını eklemek nedir Allah aşkına.Siz bunları kabul ederseniz ve normalleştirirseniz bir sonraki adım grup ilişkisi isteyecektir.Her seferinde daha da iğrenclesecek durum,üzgünüm ama kocanız bir sapık.

Ya ben hala idrak edemedim
Telefonda kadınlarla mi mesajlaşıyor yoksa p*rno açıp onları mı izliyor yoksa canlı yayın gibi bir şey açıp karşıdaki kadın soyunuyor falan mi ne yapıyor valla anlamadim
Mesajlasma yok yanı garıp duruyo farkındayım
Önce ilişkinin baslarında erotık konusmalar yapıyo ıkı kısı olmanızı isterdim diyo
Sence kım olsun falan fılan sonra sec ıstersen dıyo bazılarına istek attırıyo fılan takıp ısteği
Ben asla böyle bişey istemedigimi soyluyorum ama durmuyor böyle debelenirken olay bıtıyo

Sanırım öyle
Kabul edıp normallestırmedım zaten suan konusmuyorum
Asla ılıskıde yasamaya nıyetım yok
Sogudum cunku

Kafasını kırsaydın kız o ne İğrenç bir durum.. Resmen grup düşünüyor sizinle. Aldatıyor olabilir sizi dikkat edin derim. sizinle ilişki yaşıyorken başka bir kadına bakması sapıkça bir hareket tavrınızı net şekilde ortaya koyun asla tamam demeyin.

Madem fantezi seviyor, bu kez de sizin gönlünüz olacak şekilde erkek hayali kişileri davet edin yatağınıza. Empati neticede.

Gece oldugu ıcın cocuklar uyuyo
İzin vermek istemiyorum asla

Kızıyorum hemde cok kafasını kırmaktan beter ettım gecen sefer bı kac kez yapmadı dun yıne aynı
Aglamakta istemiyorum onun yanında suan nefret dolu kalbim

Hem sevişip hem de nasıl sosyal medyaya bakıp birde kadin ekliyor?hiç dikkatide mi dağılmıyor?açıkçası normal bir sevişme pek tatmin etmemeye başlamış demekki.istemiyorsaniz reddedin.ne o öyle
Aklı donunun içinde olunca jafası karısmıyo bana yaptırıyo beyimiz

bu ney di şimdi

Madem sadece fantazi bu kez sen de ikinci bi partner seçecegni söyle. Öyle g. te böyle yaprak

Kızıyorum hemde cok kafasını kırmaktan beter ettım gecen sefer bı kac kez yapmadı dun yıne aynı
Aglamakta istemiyorum onun yanında suan nefret dolu kalbim
Kaç yaşında eşiniz? belli bir yaştan sonra durmuyor mu bu cinsellik fantezileri ya? Kırkından sonra normal bir hayatı olmuyor mu bunların

Kimse oneride bulunmuyo ki zaten
Kimi yorum gulduruyo kimiside dusunduruyo hakli elestiri yersiz elestiri var yorumlarda
Evlilikte yaşanan her sorunun çözümü direkt boşanmak değildir bana göre (her evlilik, her sorun değil bahsettiğim.Bazı durumlarda kestirip atmak en doğrusu)
Çok can sıkıcı ama çözülemeyecek gibi değil.Umarım dilediğiniz gibi olur her şey

İğrenç iğrenç iğrenç yüzüne tükürdüğüm ay çok sinir oldum ya.. ben o anda tırnaklarımı geçirirdim herhalde. ALLAH ım düşmanıma verme yaa. Umarım konuşarak halledebilirsiniz yoksa sizin için çok kırıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…