Ayy bu alıntı nerden cıktı
Muhakkak araştıracağım çok sağolun.. bayılıyorum yadırgamak yerine çözüm sunan insanlara
Valla ya yalıtım veya başka oda.. ilk defa boyle binadayım idrak yollarım zayıflamış
Var canım.. araya onlarda kaynadı
Biz eskideeen eskideeen
canım çocuk olmadan önceydi bir de ilk defa boyle bir binadayım biraz aptallasıyor insan ama iyi ki sizlere sordum
Hamileyken o koca göbeğimle öpüşürken bile A harfi gibiydik ayol.. ne tutarsa artık
Yaa ben de araştıracağım.. daha önceki evler musaitti hiç bilgim yoktu ama artık sizlerden öğrendiklerimi uygularım sağol canısı
Bunu ben de soruyorum.. sonradah az ehlilestik çocuk olunca
Canım valla çok idrak edebilecek yaşta değil kücük olan. Büyüğün uykusu o kadar ağır ki vinçle kaldırıyoruz artı kaldırsak bile geri yatıyor
bir de onun odası diğer ev dubleksti aşagı kattaydı. Bu ev de bizim odaya en uzak oda ki zaten oğlumdan yana en dertli olduğumuz konu uykusu ciddi ağır
Biri küçük, diğerini uyandirmaya taş devrindekiler gibi sürümeniz lazım
Yoo bizim eski ev mustakil dublexti
işte yeni komşular gelip burda konu acmasınlar diye çözüm arıyorum.
Ay dur canısı nazar falan
Eskişehir'de ki heykellere dönmeyelim
yaa ses dediğim çığlık atmak degil.. öbür evler musaitti bi de buyuk tek ve kücüktü veeeyaaa cocuk yoktu oluyordu. Kız şeyden bahsediyorum.. hani argo konuşmalar, fantaziler (kırbac yok
) ya bi de işte birlesme sesi var ya.. yani konuşma sesi geldiyse o seslerde gider korkusu
yoksa sessiz eylemleri yapmayan yansın
Size 1 ay lojman ortamı veya lojmanvari bir yerde yaşamanizı tavsiye ederim. Keşke ballandırsalar ama tam tersi.. ayıp, günaah.. Yukarda cevaplamışım ev ortamı musait