- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.296
Öyle bir anlatmış ki ne kadar ses çıkabilir yani anca bu gibi işlerde feryat figan olur ndndjfnfHanımefendi mum akıtma falan neler söylüyorsunuz. Allam sen kukumuzu şer odaklarından koru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir anlatmış ki ne kadar ses çıkabilir yani anca bu gibi işlerde feryat figan olur ndndjfnfHanımefendi mum akıtma falan neler söylüyorsunuz. Allam sen kukumuzu şer odaklarından koru.
Aşırı komiksin ya karantina da iyi geldin sağ olBuuuu beni hiç aramıyorsun diyen anan içiiinnn, buu bahçeyi hep ben suluyorum diyen ablan içiiinnn, buuu hanzo abin içiinn diye ses efekti yapam mı her hamlede? Allam çok renkli.
Odalar uzak, küçük 3 yaşında, büyük de top patlatsan duymaz. Açıklamanız bu şekildeydi.Çocuklar mevzusunu @KudrAlobar nickli arkadaşa cevap verdim zaten. Okuyabilirsiniz :)
Konuyu yanlış yere açmışsın bacım, senin çocukları senden çok düşünenler yakmış ortalığı. Konunu düzenle çocuklaeın ses güvenliği zaten var derdim komşular yaz yoksa daha çok laf duyarsınHanımefendi burda kadın kadına konuşuyoruz. Farkındaysanız ne şiş yansın ne kebap diyorum. Ben şöyle bir konu açsam tepki verilmesi gayet doğal "Komşum şikayetci olsa bile ben cinselliği istediğim gibi yaşarım"
Ben, cinselliğin bizim için önemli olduğunu lakin ses giderse rahatsız etmek istemediğimden neler yapabilirim düşüncesi.. bunu önemsemesem dün gece eşime telkinde bulunmazdım.
Şunu bir anlayın ya hu.. ne benim cinselliğim sekteye ugrasın ne konu komşuya ses gitsin.
Başına gelen var ise nasıl çözüm buldular.. boyle bir binada ilk defa oturuyorum. Fikir alayım dedim ama siz de ki bu ofke neden onu halen anlamış degilim???
Bende 4 yaşındayken şahit olmuştum ve 30 yaşındayım hala unutmadımOdalar uzak, küçük 3 yaşında, büyük de top patlatsan duymaz. Açıklamanız bu şekildeydi.
Gecenin sessizliğinde komşulara giden ses evde yankılanmaz mı sanıyorsunuz?
Ben küçükken annemle babamın seslerini duymuştum. "yapma" falan diyordu, belki de cilve yapıyordu bilemiyorum ama o yaştayken babamın anneme istemediği birşey yaptığını (şiddet gibi) ve annemin üzüldüğünü düşünmüştüm. Bu yıllarca aklımdan çıkmadı mesela.
Benim kızımın da uykusu ağır ve 8 yaşında. Sadece 1 kere ve dikkat etmemize rağmen biraz sesimizi duymuş. Çok utandım ve üzüldüm, nasıl açıklayacağımı şaşırdım. Yani uykusu ağır çocuklar da uyanabiliyor veya uykusu kaçabiliyor.
Seksten sonra banyoyu ciflersem intihara sürüklenirim.Cahil cahil konuşmayın. Kendini sınırlarsa zevk almaz. Bak biz bastırılmış cinsellik yaşayan Türk kadınları olarak, kan verir pozisyonda yatıyor ve arada "bitti mi" diye soruyoruz. Sonra banyoyu cifleme ve kapanış. Mutsuzuz bu yüzden. Kaç kere dedim herife ağzımı burnumu kır, çimdikle beni, böbreğimi dikişsiz çal, östaki borumu inlet diye ama "saçmalama avrat yat ve sessiz ol" dedi. İşte bunlar hep sessizlikten. Hard bilmiyor cahil adam.
Idrakyollariiltihabi Keşke seni gerçekte de tanısaydım, ne güzel muhabbet edilir, gülmekten ortalık kırılır seninle Ne muhabbetler dönüyordur haahhahaha
Nasıl alakası yok ya.şaka gibisiniz.
Seksten sonra banyoyu ciflersem intihara sürüklenirim.
2 gün bize taşınmanı teklif ediyorum tüm yol yemek her masraf benden otel konforu sağlayacağıma söz veriyorumOnu kocam beye sormak lazım. Sizinle aynı fikirde değildir bence jasjjs. Bir de gıcık bir insanım ben. Tam kavga edecekler bana bir gülme geliyor. Böyle en gıcık, en itici halimle dalga geçiyorum. Ben olsam benimle yaşamak istemem ajsjs.
keşke herkesin üremesi bu kadar kolay olmasa. cevapları karşısında şoke oldum.Olur da uyanıverirse ne olacak? Çocuk bu ne zaman uyanacağı, bir derdi olup olmayacağı belli mi olur? Nasıl açıklama yapacaksınız ufacık çocuğa?
Ben de çocukken yan komşunun seslerini duyardım gerçekten iğrenç ötesi bir histi. Cinselliği bilecek yaslardaydim ama tam neyin ne olduğunu bilmediğim için anlamlandiramiyordum çok kötü geliyordu bana o durum. Şuan çok şükrediyorum bu sebepten dolayı travma yaşayan çok var, cinselliğe bakış açısı bozulan, vs.. böyle bir şey de olabilir çok dikkat etmek gerekiyor bence.neee evde çocuk da mı var?
Uykusunun ağır olmasından nasıl emin olacaksınız ya.
Ay biz çocuktan sonra salonda oynaşmaya bile korkar olduk. Uyanınca ışığa yürüyor. Ki uykusu da ağırdır nasıl emin olacaksınız ya.
Ay şok oldum.
Duymaz demeyin ayrıca kocam da babasıyla annesinin sesini duyarmış. Sobalı ev. Sonra 15 yalında yeter artık demiş soğuk odada yatmış kışları. Yazık ya çocuğa valla
Hanım hanım banyoyu cifleğinize göre banyoda sevişiyorsunuz. Bu nasıl bastırılmış cinsellik?Cahil cahil konuşmayın. Kendini sınırlarsa zevk almaz. Bak biz bastırılmış cinsellik yaşayan Türk kadınları olarak, kan verir pozisyonda yatıyor ve arada "bitti mi" diye soruyoruz. Sonra banyoyu cifleme ve kapanış. Mutsuzuz bu yüzden. Kaç kere dedim herife ağzımı burnumu kır, çimdikle beni, böbreğimi dikişsiz çal, östaki borumu inlet diye ama "saçmalama avrat yat ve sessiz ol" dedi. İşte bunlar hep sessizlikten. Hard bilmiyor cahil adam.
neeeee cocugudami varmis ay bende yeni evli falN sandim. Komsuyu gec cocuk duyarsa ne olacak biz cocuktan sonra sessiz modla yapiyoruz duyar kalkar gelir diyee aaaaaTam size durulmak için cocuk yapın diyecektim ki cocuklariniz olduğunu öğrendim. Ben iptal
Tene hapsolmak falan demişsiniz. Hala dümdüz Türk sekisi yapmadığınızı düşünüyorum. Bir anneye yakıştıramadım :/Hanımefendi tüm cevaplarımı okumadan bana yargısız infaz yapıp beni seksli olmakla suçluyorsunuz! Anayım ben haddinizi bilin! Bakın son sayfada bilimsel açıklamasını yaptım. Okuyun.
Alıntı yapmayı unutmuşum AbsolutPromise ahjssj