- 25 Nisan 2022
- 1.704
- 2.079
- 63
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
Oral yaparken değerleri yok mu oluyor?Olabilir doğru ailesi izin vermiyor çünkü evlenmemize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oral yaparken değerleri yok mu oluyor?Olabilir doğru ailesi izin vermiyor çünkü evlenmemize
Sizin ona oral yaptığınız ortamda o da size yapabilir yaa. İstiyor ama uygun ortam yok cümleniz anlamlı gelmedi. Oral yaptığınız adamı sonunda boşaltıyorsunuzdur da zaten. Adam sizi öpüp okşamıyor mu? Sevişiyorsunuz ama ilişki kurmuyorsunuz çünkü adam evlenmeyi düşünmediğinden canı sıkılsın istemiyor.Hayır o bana oral yapmıyor istiyor ama uygun ortam olmuyor
Hayır o bana oral yapmıyor istiyor ama uygun ortam olmuyor
Nasıl yani? Ona yapacak uygun ortam var ama sana yapamıyor? Nerelerde sevişiyorsunuz ki?Hayır o bana oral yapmıyor istiyor ama uygun ortam olmuyor
ArabadaNasıl yani? Ona yapacak uygun ortam var ama sana yapamıyor? Nerelerde sevişiyorsunuz ki?
Yuh!!! Adamın seni ne yerine koyduğunu anlaman için daha ne olması gerekiyor? Bu adam seninle evlenmez,evlenmeyecek."Gidip pipisini hak edecek o temiz aile kızını bulacak hani o eli eline deymemis olan" Seni kırmak istemiyorum ama bu gittiğin yol seni mutlu bir evliliğe götürmeyecek....Adam leşArabada
30 35 yaşlarında iki insan evleri olmasına rağmen neden arabada oral yapıyor. Kendi kendini tatmin ettiriyor, ee siz? Ay Allah aşkına bırakın şu ana kuzusunu ya ülkede erkek mi kalmadı.Arabada
Ayy sorunu vardır belkiiii kötü bi durumArkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
37 yaşında aileden izin mi istiyor. Şaka mı buOlabilir doğru ailesi izin vermiyor çünkü evlenmemize
Bu ara bende takıntılar arttı. Bana yazarsan sevinirim ben dört sene önce bize yakın oturan güler teyze vardı ona gelinlik sandigimi verdim şimdide geri almak istiyorum hatta tutuşup. Ta havlusuna kadar taşıdım yüzü her zaman aşık bel kanal daralmasi büyük bı ameliyat geçirdim gelmedi babam vefat etti gelmedi zaten onlar başka bir yere taşındı mama bı turlu verdiğim sandigimi unutamıyorum. Bı liyorum gereksiz bı duygu ama içimden çıkmıyor o kendisi olsa bı bitini varmez neden polyana gibi davrandım diye kendime kızıyorum gittim geçen dogrulikla istedim kocam evde plmadigi bir gün gel götür dedi ama ucundan tutmayacakmis. Ben niye ona okadar insanlık yaptım diye hayiflandim bitene elektirikli soba verdim musambalari vardı verdim bı adet Vileda verdim kap kaçak verdim bunu nankorlugu benim bı ağrıma gidiyorki okadar mat birisiki ben köy ekmeği yaparken onuda parayla tutmusdum yakacak bitti içeride yakacagi olduğu halde getirde iki torba yak demedi bu yüzden karaldi aynı gün bu raya tasinmisdik. Çocuklar ozaman en büyüğü on beş ortanca on en küçüğüm beş yaşındaydı bizim avlu yok onlarin var topu benim Batuhan onların avluya dusurse toplarinizi keserim derdi ben niye iyilik bilmeyene iyilik yaptım diye çok pişmanım niye bu kadar sağım. Kendime kızıyorum noooolur bana yaz ben kendimi çok yaliniz hissediyorum bana yaz. Allah'ım ben niye bukadar sağım ayrıca geçen gittim istedim. Bu sandık farzetki senin evinde gibi hisset goturursun kafandan kurma senaryo yazıp evham yapma dedi. Ne olur bana yaz burada benden başka iki eltim var onlarla hiç samimi değilim komşu desen birisi çok iyi ama onunda engelli yirmi dört yaşında oğlu var o yüzden bana gelemiyor hep ben gidiyorum utanıyorum. Bu sandığı getirince sanki gönlüm huzur bulacak bana Allah yardım etsin niye bu kadar takıyorum hiiiic anlamıyorum eskiden yavan ekmek yesem tat alırdım şimdi elli yaşındayım mutlu olamiyom bana yaz nooolursum. O da digi getirince gönlüm huzur bulacak sanki bir dahada bı cay kasigimi bile vermeye cegim çok yanlız hissediyorum neden iyi insanlar beni bulmuyor hadi güler teyze bu sandığı sana vereyim desem bile oda hayır diye bilirdi mesela benim el arabam yok o elindeki el arabayı bana verirmi bu safligimla iyiki kız iken başıma bişi gelmemiş çok yalnızım cooooookbana yaz ama yazdığını nasıl anlayacağım
Bu vizyonsuzu çok mu aradınOlabilir doğru ailesi izin vermiyor çünkü evlenmemize
Yaptırmaz tabiOralı yaptırır mı yani dini hassasiyeti olan ?
Ona da karşıyım benDini Değerlere önem verse oral da yaptırmaz
Canım yaşı gencecik değil 35 yaşında koskoca adam.. bana normal gelmedi elbette her ilişkide cinsellik yaşama şartı yoktur ama normal bir ilişkide az çok yakınlaşma oluyor ben. Daha çok onun sana zarar vermek istemiyorum lafına takıldım ? Sen bu adamdan ayrılsan mı acaba ? İleride sıkıntılı bişeyler olacakmış gibi bişeyler hissediyorumArkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Yalan söylüyor, normal bir erkek sevdiği kadını daha çok ister.Evet sorduğumda sen diğerleri gibi değilsin farklısın bu yüzden istemiyorum demişti demek gerçekmiş aynı düşünüyorlar erkekler genelde
Sevgiliniz mide bulandırıcı. Dini hassasiyetlerden bahsediyor ama size oral yaptırıyor. Aklınızı başınıza alın A AkilsizkizzzzEvet sorduğumda sen diğerleri gibi değilsin farklısın bu yüzden istemiyorum demişti demek gerçekmiş aynı düşünüyorlar erkekler genelde