• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmalı mı

Hayır o bana oral yapmıyor istiyor ama uygun ortam olmuyor
Sizin ona oral yaptığınız ortamda o da size yapabilir yaa. İstiyor ama uygun ortam yok cümleniz anlamlı gelmedi. Oral yaptığınız adamı sonunda boşaltıyorsunuzdur da zaten. Adam sizi öpüp okşamıyor mu? Sevişiyorsunuz ama ilişki kurmuyorsunuz çünkü adam evlenmeyi düşünmediğinden canı sıkılsın istemiyor.

Hayır o bana oral yapmıyor istiyor ama uygun ortam olmuyor

Soz ona orali baska insanlarin da bulundugu ama gizli sakli biyerlerde filan mi yapiyorsunuz? Ev ortami olsa böyle bir sorun olmazdi cunku. Orda burda size oral yaptiran adamin evlilik hassasiyeti sizi koruma istegi filan yoktur haberiniz olsun yani. Sizinle sevismemesi cok sevdiginden ve farkli oldugunuzdan degil ama bilemedim baska bir sey var.

Yuh!!! Adamın seni ne yerine koyduğunu anlaman için daha ne olması gerekiyor? Bu adam seninle evlenmez,evlenmeyecek."Gidip pipisini hak edecek o temiz aile kızını bulacak hani o eli eline deymemis olan" Seni kırmak istemiyorum ama bu gittiğin yol seni mutlu bir evliliğe götürmeyecek....Adam leş

Nasıl bir kadın istememe hakkına sahipse erkek de aynı hakka sahip, sizi zorla tutmuyorsa. İnsanları inançları yüzünden aşağılayamazsınız ki, size uymuyorsa ayrılın. Ben "Zarar vermek istemiyorum." lafını illa ki kadına kirli (kirletilebilen) gözle bakmak olarak algılamadım. Sonuçta Müslüman biri için zina günahtır (erkek veya kadın fark etmeksiniz), bunu kastetmiş olabilir. Zaten iki yıl sevgiliyseniz ne kastettiğini bizden daha iyi bilirsiniz, bilemiyorsanız ayrılın.

Ayy hayır... Okudum yorumları oral... Sizi terk etmeyi düşünüyor olmasın? Zar zihniyeti ile bakıp, başına kalmanızı (özür dilerim, benim değil, bu tiplerin zihniyeti...) istemiyor olabilir mi? Sizi arabada oral yapacak kadar kıymetsiz (!) ama şefkatle yatmayacak kadar kıymetli (!) görmesi bir problem. Evlilik öncesi ilişkiyi tercih etmeyen bir Müslümanım, ve bir insan hem oral yapıp hem de böyle davran(a)maz. Sizi kullanıyor, ayrılın.
Ben de insanlık beklemiş, sevdiği kadının günaha girmesine kıyamıyordur diye bir ihtimalcik düşünmüştüm... Pis herif.

Son düzenleme:
Bu ara bende takıntılar arttı. Bana yazarsan sevinirim ben dört sene önce bize yakın oturan güler teyze vardı ona gelinlik sandigimi verdim şimdide geri almak istiyorum hatta tutuşup. Ta havlusuna kadar taşıdım yüzü her zaman aşık bel kanal daralmasi büyük bı ameliyat geçirdim gelmedi babam vefat etti gelmedi zaten onlar başka bir yere taşındı mama bı turlu verdiğim sandigimi unutamıyorum. Bı liyorum gereksiz bı duygu ama içimden çıkmıyor o kendisi olsa bı bitini varmez neden polyana gibi davrandım diye kendime kızıyorum gittim geçen dogrulikla istedim kocam evde plmadigi bir gün gel götür dedi ama ucundan tutmayacakmis. Ben niye ona okadar insanlık yaptım diye hayiflandim bitene elektirikli soba verdim musambalari vardı verdim bı adet Vileda verdim kap kaçak verdim bunu nankorlugu benim bı ağrıma gidiyorki okadar mat birisiki ben köy ekmeği yaparken onuda parayla tutmusdum yakacak bitti içeride yakacagi olduğu halde getirde iki torba yak demedi bu yüzden karaldi aynı gün bu raya tasinmisdik. Çocuklar ozaman en büyüğü on beş ortanca on en küçüğüm beş yaşındaydı bizim avlu yok onlarin var topu benim Batuhan onların avluya dusurse toplarinizi keserim derdi ben niye iyilik bilmeyene iyilik yaptım diye çok pişmanım niye bu kadar sağım. Kendime kızıyorum noooolur bana yaz ben kendimi çok yaliniz hissediyorum bana yaz. Allah'ım ben niye bukadar sağım ayrıca geçen gittim istedim. Bu sandık farzetki senin evinde gibi hisset goturursun kafandan kurma senaryo yazıp evham yapma dedi. Ne olur bana yaz burada benden başka iki eltim var onlarla hiç samimi değilim komşu desen birisi çok iyi ama onunda engelli yirmi dört yaşında oğlu var o yüzden bana gelemiyor hep ben gidiyorum utanıyorum. Bu sandığı getirince sanki gönlüm huzur bulacak bana Allah yardım etsin niye bu kadar takıyorum hiiiic anlamıyorum eskiden yavan ekmek yesem tat alırdım şimdi elli yaşındayım mutlu olamiyom bana yaz nooolursum. O da digi getirince gönlüm huzur bulacak sanki bir dahada bı cay kasigimi bile vermeye cegim çok yanlız hissediyorum neden iyi insanlar beni bulmuyor hadi güler teyze bu sandığı sana vereyim desem bile oda hayır diye bilirdi mesela benim el arabam yok o elindeki el arabayı bana verirmi bu safligimla iyiki kız iken başıma bişi gelmemiş çok yalnızım cooooookbana yaz ama yazdığını nasıl anlayacağım

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Canım yaşı gencecik değil 35 yaşında koskoca adam.. bana normal gelmedi elbette her ilişkide cinsellik yaşama şartı yoktur ama normal bir ilişkide az çok yakınlaşma oluyor ben. Daha çok onun sana zarar vermek istemiyorum lafına takıldım ? Sen bu adamdan ayrılsan mı acaba ? İleride sıkıntılı bişeyler olacakmış gibi bişeyler hissediyorum 🥺

Sizin ilkiniz olacaksa ve ciddi düşünmüyorsa, bekaret konusuna takılıyor olabilir.
Bana pek sağlıklı gelmedi ilişkiniz. 35 yaşında adam ve davranışları normal değil.

Back
X