• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmalı mı

Neden cinsellik olmak zorunda ? Cinsellik olmadan da sevgili olunabilir. Ayrıca tek derdi cinsellik olsa 10 kere senin eve gelirdi. Günümüz de bir garipleşti. Şimdiki kizlar çağırıyor erkekler gelmiyor. Peşinden koşan olmayın. Akıllı olun.
Ayşemini açıklamasını yapmıştı. İnsanın ruhu dursa vücüdu durmaz diye..

Ayşemini açıklamasını yapmıştı. İnsanın ruhu dursa vücüdu durmaz diye..
Yok yavrum her şey cinsellik demek değil. İlla birlikte olan insan sever ya da cinsel sorunu yoktur diye düşünülmemeli. Aysemini ye bakma sen. Onun için cinsellik yaşam kaynağı 😀

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Sevişmeyi kadına zarar vermek olarak gören adamdan cacık olmaz.

Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Oral yapıyorum demiş konu sahibi. Cinsellikten kasıt vajinal birliktelik sanırım. Eh bunun da tek bir açıklaması var, evlenmek zorunda kalırım diye yanaşmıyor. Ki zaten ailem izin vermiyor masalları okuyormuş. Kısacası konu sahibi, adam bekaret, istenmeyen gebelik vs. gibi durumlar yüzünden yanaşmıyor bence. Eğer sonuna kadar giderseniz evlenmek istersin diye korkuyor olabilir.

Oral yapıyorum demiş konu sahibi. Cinsellikten kasıt vajinal birliktelik sanırım. Eh bunun da tek bir açıklaması var, evlenmek zorunda kalırım diye yanaşmıyor. Ki zaten ailem izin vermiyor masalları okuyormuş. Kısacası konu sahibi, adam bekaret, istenmeyen gebelik vs. gibi durumlar yüzünden yanaşmıyor bence. Eğer sonuna kadar giderseniz evlenmek istersin diye korkuyor olabilir.
Konu sahibi sana diyor. Dikkate al bu yorumu. Boşuna tavuk gibi çırpınma bu iş olmaz.

Adamın kendisi falso ailesi daha beter falso. Açıksın diye seni istemeyen aileyle akraba olsan ne olacak peki?
Huzurun olacak mı?
Yaşın da öyle ufak değil. Olmayacağını anlaman lazım. Bırak sen bu libidosuz, ailesinin sözünden çıkamayan tipi.

Back
X