Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

ben şikayet ettim sizler de edin bu üyeyi .bu kaçıncı ırkçılık konuşması bu üyenin .geçen de neler dedi.hepimizi tacizci sapık ilan etti ülkecek.yetti artık sabrım taştı.kardeş ülkeyiz ama üyenin yaptıklarına bak ayıp yaaa

Yok öyle yönetime şikayet etmekle kalmayı düşünmüyorum ben artık. Nefret söylemi her ülkede suçtur, suç işleyen cezasını çekmeli.

Siz Türkler nasıl diyor özgürlük falan çevirmeyin konuyu. Din çok hassas bir konu kafanıza göre yaşayamazsınız. Kuralları neyse o. Size göre eğilip bükülemez. Nikah akdiniz olmayan bir erkekle bırak yalnız kalmayı özel olarak konuşamazsınız bile. Bu adamın seni özledim bir göreyim dediğini babanız veya ailenizden biri de duydu mu mesela?
Ben kimseye koş git cinsellik yaşa demedim özgürlükten kastınız buysa.

Evde anne baba var diye her erkek geceyarısı girebilir demek ki eve. Bu hafta bunla nişanlan haftaya diğeriyle o halde. Bunun bir üst versiyonu da Mut'a nikahı oluyor, anladınız siz onu.
Baba ve oğul gibilerse siz de kızkardeş gibi mi oluyorsunuz evinize giren yabancı erkekle? Benim görüşüm budur deyin çekilin kenara. Yok peygamberimiz yok verdiği savaşlar falan...Kimseye kendi inancınıza göre doğru ya da yanlış yaptın diyemezsiniz zaten, kimsiniz neyin otoritesisiniz? Din hakkında bilgi alınabilecek soru sorulacak yeteri kadar İslami kaynak var. İşine gelene göre davrananlar çekilsin aradan.

Gene mi sensin siz Türkler diye ahkam kesen.devamlı Türkleri eleştiriyorsun .Beğenmiyorsan koş ülkene bizler de sana meraklı değiliz.sitede din dil ırk hakkında eleştiri yapmak da yasaktır bilesin
Gerçekten çok saçma sapan konuşuyor bazı noktalarda sonra beni linçliyorlar diyor . Birde eğer 31 yaşında insan kendi kararını alamiyorsa ne anlatacaksın ona ? Yani dinde şöyle böyle diye başlıyorlar dini yönünü düşünen zaten inandığı dini bilir anlatmak başkasına kaldı sanki . Dini yönünü düşünmeyeni de yargılamak yine kimseye kalmaz .

En başta konu saçma bakire kalıyim mi kalmayim mi ?iyi tuvalete giderken de sorun amaç ne konudaki anlamış değilim .
Bu konularda da millet birbirine düşmeye bayılıyor niyeyse yıl olmuş 2022 hala bı taraf kendi dini görüşünu dayatıyor ( sanki takım oyunu ) diğer taraf sanki ülkede herkes evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşiyor gibi konuşuyor . Değişik bir ülke vesselam

Şimdi iki konuda gördüm geçen konuda ülkenin erkeklerine tecavüz dayak fazla dediniz bu konuda herkesi birbirine saygı duymayan insanlar olarak yargiliyorsunuz

Aynı kişi miymiş.
B Buyuk_umutlar Neden bu kadar memnun olmadığınız bir toplulukta yazmaya devam ediyorsunuz acaba?

Aynı kişi miymiş.
B Buyuk_umutlar Neden bu kadar memnun olmadığınız bir toplulukta yazmaya devam ediyorsunuz acaba?
Ya hayır konuştuğu dil belli kendi ırkı da aynı büyük ihtimal siz Türkler derken nasıl bir tepki bekliyor insanlardan bu kadar ayrıştırıcı bir üslup olabilir mi ? Yani kendince dini savunuyor ama dinde de ırkçılığin yasak olduğundan bir haber millete hocalık yapsın .

yallah köyüne dön o zaman. beğenmiyorsan git. yeter artık ya. istemiyorsan git kardeşim. bıktık artık sizden.

Selam, bence bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Ve cevabı ne olursa olsun, sizi tatmin ediyorsa, başkalarına mantıklı gelmesi gerekmiyor. Bu sebepten dolayi sorulmasi da pek makul görünmüyor gözüme, sonuçta sadece ve sadece şahsi bağlıyor. Mesela dini boyutundan bahsetmişsiniz. Bende kendimi dinine bağlı biri olarak tanımlarım, muhafazakar bir cevrede büyüdüm, fakat yurtdisinda yetiştim ve çoğunluğa kiyasla daha serbest ve hür bırakıldım, Allahima şükür. Bu yaşıma kadar çok erkekle tanıştım, bazısiyla haftalarca görüştüm, bazısiyla aylarca. Ve aralarından ikisiyle cinsellik yasadim. Güvendigim icin, sevdiğim için, ciddi düşündüğüm icin. Zaten birincisiyle uzun süreli bir iliskim oldu. Ikinci beyefendiyle de suan nisanliyim şükür. Demem o ki, herkesin cinsellik yaşama veya yaşamama kriterleri farkli farklı. Hala cinsel tabuların olduğu bir toplumda sevdiğin ve bir gelecek hayal ettiğin erkek ile bu konuları konusmak ve bu tecrübeleri yaşamak bana göre önem arz ediyor. Ten uyumu diye de birsey var bi kere. Ve bu uyum (müstakbel) eşinle yakalayacagin baska uyumlardan daha az önemli değil benim gözümde.

Türkler size ne yaptı?

aynen öyle burada dertlerimi ben de anlatıyorum ama yaşam tarzımı kimseye sormuyorum kendi kararımla yaşıyorum bunca yıl.evlenmeden sex yapıp yapmayacağını siteye soruyor.ee bazıları yap tanı tabii diyecek muhafazakarlar da hayır evlenene kadar bekle diyecek.çözüm bulabilecek mi hayır.31 yaşında insanın kemikleşmiş bir kişiliği olur zaten .

Yürür tabiki, ama benim diğerlerinden farklı olarak belirtmek istediğim eğer korkunuz çocuklukta yaşadığınız şeyden dolayı ise mutlaka, evlilikten birliktelikten önce yardım alın
Evet, hem taciz konusu hem de daha önceki yakınlaşmalarında yaşadığı suçluluk hissi bende soru işareti bıraktı. Evlendikten sonra dahi sorun yaşayabilir. Cinselliğe karşı oluşturulan bu sağlıksız bakış açısı zaten vajinismusun en büyük nedenleri arasında.

Ya gerçekten ceycey yaşam tarzın kendine has bir yolun vardır . Hadi insan gerçekten bazı noktada derdini anlatacak birini arıyor bazen akıl akıldan ustun oluyor ama bunu da sormazsin artık

Kendi düşünce yapınızda birisini bulursanız yürür bir sorun olmaz. Ama size zıt düşünen biriyle de zor olur. Böyle istediğiniz için kendinizi suçlu veya eksik gibi de görmeyin. Herkes sevgililikte ilişki yaşamak zorunda diye bir kural yok. Size bunu dayatan insanlardan da uzak durun.

Hanımlar sakin olun lütfen.

Bu sitede kimse kimseyi ırkı yüzünden aşağılayamaz, ırkçılık kanunun de suçtur(TCK 122)

MADDE 301.– Maddenin birinci fıkrasında, Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini alenen aşağılamak, suç olarak tanımlanmıştır. Maddede geçen Türklük deyişinden (kavramından) maksat, dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın Türklere has müşterek kültürün ortaya çıkardığı ortak varlık anlaşılır.

Dini konu ve yorumlarda yasaktır.

Kadınlar Kulübü platformunu kullanan herkes site kurallarına ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kanunlarına uymakla yükümlüdür.

Cinsel anlamda bi beklentsi olmayan da nasıl bir erkektir bunu da bi düşün yani. Normal bi erkek cinsellik yaşar. Sennle olmazsa başkasıyla. Ayrıca niye evlenmeyi düşünmüyo musun? Yaş 30 olmuş 3- 5 yıllık uzun ilşki olmaz bu saaten sonra zaten evlenrsin biri olursa.

evlilik yolunda ilerlemeyi düşünüyorum demiş ya.cinsellik yaşamayan erkek de aramıyor kendi yaşayıp yaşamamak da kararsız.cinsellik yaşayıp tanıyarak da evlenebilir sadece görüşüp konuşarak el tutma basit öpücük vs de kalıp da evlenebilir.tek bir doğrusu yok bu işlerin.

Evlenene kadar beklenebilir. onun dışında o yaştan sonra uzun ilşki öpücükle olmaz benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…