- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
ben şikayet ettim sizler de edin bu üyeyi .bu kaçıncı ırkçılık konuşması bu üyenin .geçen de neler dedi.hepimizi tacizci sapık ilan etti ülkecek.yetti artık sabrım taştı.kardeş ülkeyiz ama üyenin yaptıklarına bak ayıp yaaaÇünkü yazdığınız platformun kuralları var ve bu kurallardan biri dini yorumların yasak olması. Kurallara uymazsanız önce (sizin deyiminizle) linçlenir sonra banlanırsınız.
Üstelik her seferinde ırka hakaret ediyorsunuz. Bu burası dahil bütün platformlarda hatta internet ortamı dışında suç. Tekrar yaparsanız şikayetçi olacağım hakkınızda. Azerbaycanda olmanız sizi kurtarmaz bu konuda.
Yok öyle yönetime şikayet etmekle kalmayı düşünmüyorum ben artık. Nefret söylemi her ülkede suçtur, suç işleyen cezasını çekmeli.ben şikayet ettim sizler de edin bu üyeyi .bu kaçıncı ırkçılık konuşması bu üyenin .geçen de neler dedi.hepimizi tacizci sapık ilan etti ülkecek.yetti artık sabrım taştı.kardeş ülkeyiz ama üyenin yaptıklarına bak ayıp yaaa
Gerçekten çok farklisiniz siz turkler.
Siz Türkler nasıl diyor özgürlük falan çevirmeyin konuyu. Din çok hassas bir konu kafanıza göre yaşayamazsınız. Kuralları neyse o. Size göre eğilip bükülemez. Nikah akdiniz olmayan bir erkekle bırak yalnız kalmayı özel olarak konuşamazsınız bile. Bu adamın seni özledim bir göreyim dediğini babanız veya ailenizden biri de duydu mu mesela?Anne babamin olduğu eve nişanlimin gelmesinin dinen hiçbir yalnişi yok. Bilginize. Babamla baba oğul gibiler. Gerçekten çok farklisiniz siz turkler. Ben herkesin gorusune saygi duydugum halde benim dinle bagli hiçbir yorumuma saygi gosterilmiyor. Birseye dogru yapmişsin demek kadar doğur yapmamişsin demek de normal. Ki ben dogru yapmamişsin bile demedim. Guya ozgurluyu savunuyorsunuz ama ozgurlukle alakaniz yok. Siz daha karşinizdaki insanin cumlelerini hazmedemiyorsunuz. Anlaşildi bu konunun yorumlarini da okumiycam.
Gerçekten çok saçma sapan konuşuyor bazı noktalarda sonra beni linçliyorlar diyor . Birde eğer 31 yaşında insan kendi kararını alamiyorsa ne anlatacaksın ona ? Yani dinde şöyle böyle diye başlıyorlar dini yönünü düşünen zaten inandığı dini bilir anlatmak başkasına kaldı sanki . Dini yönünü düşünmeyeni de yargılamak yine kimseye kalmaz .Gene mi sensin siz Türkler diye ahkam kesen.devamlı Türkleri eleştiriyorsun .Beğenmiyorsan koş ülkene bizler de sana meraklı değiliz.sitede din dil ırk hakkında eleştiri yapmak da yasaktır bilesin
Şimdi iki konuda gördüm geçen konuda ülkenin erkeklerine tecavüz dayak fazla dediniz bu konuda herkesi birbirine saygı duymayan insanlar olarak yargiliyorsunuz
Ya hayır konuştuğu dil belli kendi ırkı da aynı büyük ihtimal siz Türkler derken nasıl bir tepki bekliyor insanlardan bu kadar ayrıştırıcı bir üslup olabilir mi ? Yani kendince dini savunuyor ama dinde de ırkçılığin yasak olduğundan bir haber millete hocalık yapsın .Aynı kişi miymiş.
B Buyuk_umutlar Neden bu kadar memnun olmadığınız bir toplulukta yazmaya devam ediyorsunuz acaba?
yallah köyüne dön o zaman. beğenmiyorsan git. yeter artık ya. istemiyorsan git kardeşim. bıktık artık sizden.Anne babamin olduğu eve nişanlimin gelmesinin dinen hiçbir yalnişi yok. Bilginize. Babamla baba oğul gibiler. Gerçekten çok farklisiniz siz turkler. Ben herkesin gorusune saygi duydugum halde benim dinle bagli hiçbir yorumuma saygi gosterilmiyor. Birseye dogru yapmişsin demek kadar doğur yapmamişsin demek de normal. Ki ben dogru yapmamişsin bile demedim. Guya ozgurluyu savunuyorsunuz ama ozgurlukle alakaniz yok. Siz daha karşinizdaki insanin cumlelerini hazmedemiyorsunuz. Anlaşildi bu konunun yorumlarini da okumiycam.
Türkler size ne yaptı?Anne babamin olduğu eve nişanlimin gelmesinin dinen hiçbir yalnişi yok. Bilginize. Babamla baba oğul gibiler. Gerçekten çok farklisiniz siz turkler. Ben herkesin gorusune saygi duydugum halde benim dinle bagli hiçbir yorumuma saygi gosterilmiyor. Birseye dogru yapmişsin demek kadar doğur yapmamişsin demek de normal. Ki ben dogru yapmamişsin bile demedim. Guya ozgurluyu savunuyorsunuz ama ozgurlukle alakaniz yok. Siz daha karşinizdaki insanin cumlelerini hazmedemiyorsunuz. Anlaşildi bu konunun yorumlarini da okumiycam.
aynen öyle burada dertlerimi ben de anlatıyorum ama yaşam tarzımı kimseye sormuyorum kendi kararımla yaşıyorum bunca yıl.evlenmeden sex yapıp yapmayacağını siteye soruyor.ee bazıları yap tanı tabii diyecek muhafazakarlar da hayır evlenene kadar bekle diyecek.çözüm bulabilecek mi hayır.31 yaşında insanın kemikleşmiş bir kişiliği olur zaten .Gerçekten çok saçma sapan konuşuyor bazı noktalarda sonra beni linçliyorlar diyor . Birde eğer 31 yaşında insan kendi kararını alamiyorsa ne anlatacaksın ona ? Yani dinde şöyle böyle diye başlıyorlar dini yönünü düşünen zaten inandığı dini bilir anlatmak başkasına kaldı sanki . Dini yönünü düşünmeyeni de yargılamak yine kimseye kalmaz .
En başta konu saçma bakire kalıyim mi kalmayim mi ?iyi tuvalete giderken de sorun amaç ne konudaki anlamış değilim .
Bu konularda da millet birbirine düşmeye bayılıyor niyeyse yıl olmuş 2022 hala bı taraf kendi dini görüşünu dayatıyor ( sanki takım oyunu ) diğer taraf sanki ülkede herkes evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşiyor gibi konuşuyor . Değişik bir ülke vesselam
Evet, hem taciz konusu hem de daha önceki yakınlaşmalarında yaşadığı suçluluk hissi bende soru işareti bıraktı. Evlendikten sonra dahi sorun yaşayabilir. Cinselliğe karşı oluşturulan bu sağlıksız bakış açısı zaten vajinismusun en büyük nedenleri arasında.Yürür tabiki, ama benim diğerlerinden farklı olarak belirtmek istediğim eğer korkunuz çocuklukta yaşadığınız şeyden dolayı ise mutlaka, evlilikten birliktelikten önce yardım alın
Ya gerçekten ceycey yaşam tarzın kendine has bir yolun vardır . Hadi insan gerçekten bazı noktada derdini anlatacak birini arıyor bazen akıl akıldan ustun oluyor ama bunu da sormazsin artıkaynen öyle burada dertlerimi ben de anlatıyorum ama yaşam tarzımı kimseye sormuyorum kendi kararımla yaşıyorum bunca yıl.evlenmeden sex yapıp yapmayacağını siteye soruyor.ee bazıları yap tanı tabii diyecek muhafazakarlar da hayır evlenene kadar bekle diyecek.çözüm bulabilecek mi hayır.31 yaşında insanın kemikleşmiş bir kişiliği olur zaten .
Cinsel anlamda bi beklentsi olmayan da nasıl bir erkektir bunu da bi düşün yani. Normal bi erkek cinsellik yaşar. Sennle olmazsa başkasıyla. Ayrıca niye evlenmeyi düşünmüyo musun? Yaş 30 olmuş 3- 5 yıllık uzun ilşki olmaz bu saaten sonra zaten evlenrsin biri olursa.Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
evlilik yolunda ilerlemeyi düşünüyorum demiş ya.cinsellik yaşamayan erkek de aramıyor kendi yaşayıp yaşamamak da kararsız.cinsellik yaşayıp tanıyarak da evlenebilir sadece görüşüp konuşarak el tutma basit öpücük vs de kalıp da evlenebilir.tek bir doğrusu yok bu işlerin.Cinsel anlamda bi beklentsi olmayan da nasıl bir erkektir bunu da bi düşün yani. Normal bi erkek cinsellik yaşar. Sennle olmazsa başkasıyla. Ayrıca niye evlenmeyi düşünmüyo musun? Yaş 30 olmuş 3- 5 yıllık uzun ilşki olmaz bu saaten sonra zaten evlenrsin biri olursa.
Evlenene kadar beklenebilir. onun dışında o yaştan sonra uzun ilşki öpücükle olmaz benim fikrim.evlilik yolunda ilerlemeyi düşünüyorum demiş ya.cinsellik yaşamayan erkek de aramıyor kendi yaşayıp yaşamamak da kararsız.cinsellik yaşayıp tanıyarak da evlenebilir sadece görüşüp konuşarak el tutma basit öpücük vs de kalıp da evlenebilir.tek bir doğrusu yok bu işlerin.
2 3 yıl bence de olmaz.tanışıp 3 4 ayda evliliğe mi gidecek yoksa ayrılık mı olacak karar verilmeliEvlenene kadar beklenebilir. onun dışında o yaştan sonra uzun ilşki öpücükle olmaz benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?