Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Hassiyetiniz varsa evlenince de sorun yaşarsınız. Şu an bir ilişkiye başlamadan terapi ve uzman desteği alın o travmayla başa çıkmayı öğrenin. Sonrasında ilişkiniz olduğunda ya da inancınız gereği evlilik sonrasında o çekime karşı koyamazsınız zaten.

Bir adam gerçekten sizi seviyorsa bu konuda sizi anlar. Sonuçta dini tabularınız ve malesef geçmişte yaşadığınız bir taciz var.
Soruya gelirsek: cinsellik olmadan tabiki olur

Bence sizin önce travmanızı çözmeniz gerekiyor gibi geldi bana. Brn yapamam çünkü öncesinde ten uyumu varmı yokmu benim için önemli. Brn ve bu travmatik durumu çözdükten sonra sizin gibi düşünen biriyle olur elbet ama zıttı biriyle olmaz

Ne oldu da bitti? Adam çorabını yerden kaldırmıyor diye bitmedi öyle değil mi?
Aldatıldı arkadaşım maalesef. Bilmiyorum belki evlenmeden öncede vardı ama çok samimi olmadığım için bilmiyorum yakın çevresine bahsetmiş olabilir. Bazen evlenince düzeleceğine inanıyor kadınlar maalesef.

Evlilik bağı psikolojik olarak bambaşka bir bağ. Sevgili olarak yaşamak daha çok erkekler için psikolojik olarak rahat geliyor. Sanırım o istediğinde çekip gidebilme özgürlüğü. Yani yedi kat ailelerin karışmadığı bir dünya daha cazip geliyor.

Zaman o kadar değişti ki artık insanlar ne bekliyor anlamakta zorlanıyorum. Sadece ben 10 yıl cinsellik olmadan bir iliski yürüttüm. El ele tutuşmak öpüşmek oldu ancaj bir birliktelik olmadı. Başlarda zaten küçüktük sonra da evlenince olmasının beni mutlu edeceğini farkettim. İlk cinsel birlikteligimixi de ben hazır hissettiğimde resmi ve dini nikahimiz kiyildiktan 5 ay sonra düğüne az bı zamab kalmışken yaşamıştık. Sevgiden aşktan bir şey eksiltmedi.

28 yaşındasınız 3 yıllık evlisiniz yani 25 yaşında evlenmişsiniz 10 sene öncesinde 15 yaşında oluyorsunuz zaten cinsellik yaşasanız istismar olurdu onun adı. 15 yaşında başlamış 10 senelik ilişkiyle 30’lu yaşlarda başlayan ilişki aynı kefeye konulamaz.

e ilişkiye 5 yaşında anaokulunda başlarsanız 20 sene de yürür seks olmadan....

anlamakta zorlanacak bir şey yok
15 20 25 yaş ile 30 35 yaş aynı değil bunu anlamayacak ne var ki?
30 yaşında başlasaydı ilişkiniz 40 yaşına kadar cinsellik olmadan yürütür müydünüz? olabilir mi öyle bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…