Cinsellik olmadan evlilik olur mu?

Evet sadece maddi anlamda varlığı var gitmeyi düşündüm hatta randevu bile aldım ocak ayında ama gelmedi düzeleceğim dedi yanımda yatmaya o şekilde başladı zaten tuhaf takıntıları var evde temizlikle ilgili bizin kurulandigimiz havluyu kullanmaz tuvalete girilen terliği ayrıdır bizden yastık kılıfları bile es olarak taktırmaz belli olsun diye vs.
Takip esin bu adamı,arabası varsa mutlaka karıştırın bir delil bulursunuz

Her gün gece 10 gibi eve geliyor işten sadece haftasonu var onda da dil kursuna gidiyor denedim bu söylediğinizi yorgunum abdest almak çok zor diyor takıntıları var gusül almak kokusunda korkuyor
Takip edin bu adamı dil kursu vs hikaye geldi bana.
10 da geldiğine göre kendi iş yeri çıkış saati kafasına göre mi

Bu bir boşanma sebebidir. Ben boşanırım eğer düzeltme çabası yoksa, gelemem hiç. İnsan hiç istemezse haftada bir iki kesin istiyor. Garibime gitti, kendini mi tatmin ediyor, aldatıyor mu hiç sorgulamadınız mı? Cinsellik bu kadar problemliyken çocuk yapmanıza da hayret ettim :KK43:
İlk çocuğum tüp bebek belki çocukla birlikte değişir diye düşündüm ama ikinci çocuk tamamen şans eseri bize normal sekilde bebeğinizin olması imkansız dedi doktorlar yılda 3 4 kez birlikte oluyorduk desem yeridir onda da hamile kaldım

Her gün gece 10 gibi eve geliyor işten sadece haftasonu var onda da dil kursuna gidiyor denedim bu söylediğinizi yorgunum abdest almak çok zor diyor takıntıları var gusül almak kokusunda korkuyor
Tamam o zaman duştan önce birlikte olabilirsiniz bunlar bahane yani. Bu erkekleri de anlamıyorum. Bekarken nefes alsa yeter derler evliyken istemezler

Bu bir boşanma sebebidir. Ben boşanırım eğer düzeltme çabası yoksa, gelemem hiç. İnsan hiç istemezse haftada bir iki kesin istiyor. Garibime gitti, kendini mi tatmin ediyor, aldatıyor mu hiç sorgulamadınız mı? Cinsellik bu kadar problemliyken çocuk yapmanıza da hayret ettim :KK43:
Genelde uykusunda rüyalanma oluyor sonra huzursuzluk hakim oluyor eve abdest alana kadar eskiden bu şekilde olduğu zamanlar kendimi suçlu hissederdim keşke birlikte olmasak da evde de huzursuzluk olmasa derdim ama artık abdest takıntisini atlattı sıkıntı yaşamıyor

Takip edin bu adamı dil kursu vs hikaye geldi bana.
10 da geldiğine göre kendi iş yeri çıkış saati kafasına göre mi
Hayir normalde astsubaydı bu fetö muhabbetlerinden dolayı ihraç oldu şuan bir fabrikada çalışıyor kendisi fazla mesai yapmak için o kadar süre kalıyor dil kursuna da başka işler yapabilmek için gidiyorum diyor

benceartık bu evlilik bile değil..üzgünüm. kim ne derse desin evlilikte cinsellik ve maddiyat olacak. bu günümüz gerçeği. maddiyatı geçelim ancak cinsellik ihtiyaçtan öte gerçekten iki insanın birbirini arzulayacak isteyecek kadar sevmesidir. kadın için genellikle ihtiyaç görülmesede hatta erkek için katlanılan durum olsada aslında ten uyumudur. erkek için bi ihtiyaç olduguda gerçek aynı zamanda bu ihtiyacını tek bi kadında arzulamakta aşkın tanımı. ki bu sebeple sadakatsizlikler ortaya çıkıyor ya zaten :) istisnai olarak aldatmayan ama kendi halinde ilgisiz ve sıfır libidolu erkekleride biliyorum. tamamen hormanel bir durum. hayattan bezmişlikte olabilir. değişkenli bir süreç umarım eşinizde böyle bi süreçten geçiyodur ve değişir. aksi halde daha kötü durumlar ... :KK43:
(yakın arkadasımın 1cocuklu evliliğinde bu ilgisizlik ve cinsel yoksunluk yüzünden birşey paylaşmadıklarını ve evliliği bitirme kararı aldıgını anlatmıştı. Eşinin aldatmadığına eminiz yüzde yüz ve bahsettigim diğer durumdaki erkeklerden biriside yakın çevremde şahit oluyorum maalesef)

Merhaba 29 yaşımdayım ve 8 senelik evliyiz 5 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var. Hanımlar kimseyle paylasamadigim büyük bir sıkıntım var. Eşimle aramızda adini koyamadığım bir şekilde soğukluk var kendisi insanlara karşı soğuk denebilecek bir karakter genel anlamda ailesi dışında kimse ile konuşmaz arkadaşı hiç yok denecek kadar az bense tam tersi hareketli güleç birisiyim. Bana karşı genel anlamda bir saygısızlığı hakareti vs.yok ama bu kadar sene içerisinde bir kez bile saçlarımı okşayıp opmüşlüğü de yok seni seviyorum diyor ama evde bulunduğu süre içinde yüzüme bile bakmıyor diyebilirim ilk çocuğumuz tüp bebekle oldu ikincisi ise tamamen şans eseri diyebilirim aramızdaki cinsel beraberlik 2 ayda bir oluyordu artık 2.cocuktan sonra o da olmamaya başladı hamile olduğumu öğrendikten sonra hamilelik boyunca hiç birlikte olmadık bebek doğduktan sonra da sadece 1 kere benim söylememle birlikte oldu onda da sadece 3 dk civari sürüyor ben acı hissediyorum on sevisme yok denecek gibi kendini tatmin ettikten sonra öylece bırakıp duşa girer 20 ayda sadece 1 kere yakinlastik onun dışında da herhangi bir sarılma öpüşme vs.de olmuyor aramızda bebegim doğduğu lohusaliktan beri benimle de uyumak istemiyordu yaklaşık 7 ay tek başıma uyudum ben tartıştım da artık yanımda uyumaya başladı çocuklara karşı da sürekli sinirli bana ev işleri çocuk bakımı konusunda da hiç yardımı yok geçen gün kızıma yine bağırıp oyuncağını kırdı tartıştık bu yüzden sevgini göstermiyorsun bari çocuklara göster dedim para konusunda sıkıntı yaşamıyorum hakkını yiyemem hiç mağdur değiliz ama sevgisi yok bir kere bile sarılıp uyumuslugum yok yanına yaklaşmaya çalışsam nefesin vuruyor arkana dön der artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bende gencim ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum çocuklarla birlikte ailece zaman geçirelim istiyorum ama o hep çalışır ve genelde çocuklar ve ben birlikte zaman geçiririm o yok denecek kadar az yanımızda gerçi varlığı ve yokluğu da bir evde olunca da ya uyur ya da telefonu ile uğraşır artık dayanamıyorum akıl akıldan üstündür bir fikri olan varsa bana da birseyler söyleyebilir mi lütfen
•Ailesi dısında kimse ile konusmaz, karısıyla bile.
•Bunca sene bi oksama bi sevgi kırıntısı dahi yok.
•Bana karşı bi saygısızlıgı yok diyip “nefesin vuruyor arkana dön” demesi?
•“Saygısızlıgı yok diyip “yüzüme bile bakmıyor” demeniz?
•”Seni seviyorum” diyip ama asla ön sevismeyi bile yapmaması cinsellige yanasmaması?

Bi’ 50 yaşınıza gelin buluruz çaresini. Umarım o zaman istersiniz çareyi.

Bu adam okb hastası olabilir. Eğer öyleyse hayat onun için de çok zor, doktora gitmesi lazım.

Merhaba 29 yaşımdayım ve 8 senelik evliyiz 5 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var. Hanımlar kimseyle paylasamadigim büyük bir sıkıntım var. Eşimle aramızda adini koyamadığım bir şekilde soğukluk var kendisi insanlara karşı soğuk denebilecek bir karakter genel anlamda ailesi dışında kimse ile konuşmaz arkadaşı hiç yok denecek kadar az bense tam tersi hareketli güleç birisiyim. Bana karşı genel anlamda bir saygısızlığı hakareti vs.yok ama bu kadar sene içerisinde bir kez bile saçlarımı okşayıp opmüşlüğü de yok seni seviyorum diyor ama evde bulunduğu süre içinde yüzüme bile bakmıyor diyebilirim ilk çocuğumuz tüp bebekle oldu ikincisi ise tamamen şans eseri diyebilirim aramızdaki cinsel beraberlik 2 ayda bir oluyordu artık 2.cocuktan sonra o da olmamaya başladı hamile olduğumu öğrendikten sonra hamilelik boyunca hiç birlikte olmadık bebek doğduktan sonra da sadece 1 kere benim söylememle birlikte oldu onda da sadece 3 dk civari sürüyor ben acı hissediyorum on sevisme yok denecek gibi kendini tatmin ettikten sonra öylece bırakıp duşa girer 20 ayda sadece 1 kere yakinlastik onun dışında da herhangi bir sarılma öpüşme vs.de olmuyor aramızda bebegim doğduğu lohusaliktan beri benimle de uyumak istemiyordu yaklaşık 7 ay tek başıma uyudum ben tartıştım da artık yanımda uyumaya başladı çocuklara karşı da sürekli sinirli bana ev işleri çocuk bakımı konusunda da hiç yardımı yok geçen gün kızıma yine bağırıp oyuncağını kırdı tartıştık bu yüzden sevgini göstermiyorsun bari çocuklara göster dedim para konusunda sıkıntı yaşamıyorum hakkını yiyemem hiç mağdur değiliz ama sevgisi yok bir kere bile sarılıp uyumuslugum yok yanına yaklaşmaya çalışsam nefesin vuruyor arkana dön der artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bende gencim ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum çocuklarla birlikte ailece zaman geçirelim istiyorum ama o hep çalışır ve genelde çocuklar ve ben birlikte zaman geçiririm o yok denecek kadar az yanımızda gerçi varlığı ve yokluğu da bir evde olunca da ya uyur ya da telefonu ile uğraşır artık dayanamıyorum akıl akıldan üstündür bir fikri olan varsa bana da birseyler söyleyebilir mi lütfen
Gidebilecegin bir ailen yoksa, ayaklarinin üzerinde duracağına guvenmiyorsan . Bu iliskiden bir beklentin olmasin . Sevgi yok ortada zaten, ee bence sizde de yoktur bana biri boyle davransa bende onu sevmem . 3dk surecek ayda bir iliski yerine kendimi tatmin ederim daha iyi. Niye ustume cikip okuz gibi davransin diye mi ,yanimda uyusun diye mi yalvaracagim ,terapist arayacağım hic konusmam bile . Evliliğiniz bence bitmis ama maddi olarak imkaniniz yoksa ev arkadasi olarak kalın sevgi beklentisine girmeyin. Ben olsam coktan vermistim eline dilekceyi kac yasina gelmiş insani duzeltmek benim isim degil . Esim bile olsa tek tarafli caba ile düzelecek konular degil.

Hiç hiç hiç normal degil. Ya hayatında biri bar ya erekte problemi var. 3 dk nedir yani. Soyunduğuma değmez. Bu da onda sinir yapıyor olabilir mi ? Ama evlendiğinizden beri de ilgisizmiş. Nefesin vuruyor arkanı dön nedir ya oraya aşırı sinir oldum. Yataktan tekmeleyip aşagı atsaydın

Olmaz olmaz olmaz cinsellik olmadan çok zor hele o yaşta hiç ailenize vs açılmadınız mı en azından sizi anlarlar böyle hayatta çok mutsuz olursunuz

Ya aldatıyor ya da eşcinsel. 3. bir ihtimal göremiyorum. 23 yasinda tüp bebek yapmanıza da ayrıca hayret ettim
Biz çocukluk arkadaşıydik hep aynı mahallede aynı okullarda beraber büyüdük tanidigimi sanmıştım ama her insan yanılabilir onu tanıyorum özünde iyi bir insan hepsinden öte iyi bir arkadaştı öyle olmasa evlenmezdim o yaşımda ama iyi bir eş değilmiş malesef çocuklarımı kesinlikle hata olarak girmiyorum ama hayatımı domino taşlarına benzetiyorum geldi mi üst üste geldi

Olmaz olmaz olmaz cinsellik olmadan çok zor hele o yaşta hiç ailenize vs açılmadınız mı en azından sizi anlarlar böyle hayatta çok mutsuz olursunuz
Anneme anlattım Biz senin her türlü arkandayız dedi ama bu sene yarım bıraktığım okuluma devam edeceğim bende 2 sene kalmıştı belki bir işe girersem boşanmaya karar veririm diye düşünüyorum hep

Gidebilecegin bir ailen yoksa, ayaklarinin üzerinde duracağına guvenmiyorsan . Bu iliskiden bir beklentin olmasin . Sevgi yok ortada zaten, ee bence sizde de yoktur bana biri boyle davransa bende onu sevmem . 3dk surecek ayda bir iliski yerine kendimi tatmin ederim daha iyi. Niye ustume cikip okuz gibi davransin diye mi ,yanimda uyusun diye mi yalvaracagim ,terapist arayacağım hic konusmam bile . Evliliğiniz bence bitmis ama maddi olarak imkaniniz yoksa ev arkadasi olarak kalın sevgi beklentisine girmeyin. Ben olsam coktan vermistim eline dilekceyi kac yasina gelmiş insani duzeltmek benim isim degil . Esim bile olsa tek tarafli caba ile düzelecek konular degil.
Şuan hiç konuşmuyoruz yaklaşık 1 haftadır küs gibi ama değil de gerektikce konuşuyoruz aramızda tuhaf bir iletişim var böyle nereye kadar sürecek merak ediyorum

Biz çocukluk arkadaşıydik hep aynı mahallede aynı okullarda beraber büyüdük tanidigimi sanmıştım ama her insan yanılabilir onu tanıyorum özünde iyi bir insan hepsinden öte iyi bir arkadaştı öyle olmasa evlenmezdim o yaşımda ama iyi bir eş değilmiş malesef çocuklarımı kesinlikle hata olarak girmiyorum ama hayatımı domino taşlarına benzetiyorum geldi mi üst üste geldi
benim de anladığım üst üste şeyler yaşamışsınız
2 çocuk var
adam tek çalışan
ihraç olmuş
yeni biri iş bulmuş, 10lara kadar çalışıyor, hsonu da dil kursusuna gidiyor...yeni bir düzen kurma durumunda

yani sizin en baştan bu sorunlarınız olmamış olsa..diyecem ki bu dönem geçicidir, olabilir, erkekler stresi yönetemiyor.

ama işte, siz zaten baştan cinsellik ve paylaşım sorunu yaşıyormuşsunuz ki... (ki biz iyi arkadaştık diyorsunuz, cinsellik olmasa bile adam sizinle paylaşmakta neden çekinceli?)

bu meseleye en başta bir çözüm bulmadan üst üste bunlar gelince durum iyice çözümsüz hale gelmiş sanki?

biraz kendinize dönün siz de bence. 21 yaşında evlenmişsiniz hala çok gençsiniz, hayatta tek derdiniz bu adam olmamalı şu durumda. çünkü o çok kendine dönmüş gibi görünüyor.

bu arada ben erken yaşta evlilik astsubay koca gibi şeyler olunca hep şunu düşünürüm:
muhtemelen birbirinizin ilk ilişkisisiniz.
(bu ayıp değil tabi hatta toplumun çoğuna göre büyük erdem diye görülür)

ama işte adam da cinsellikte kendini bilmiyormuş, nişanlıyken cinsellikte bir şey var sanıyordu belki....

X