Merhaba 29 yaşımdayım ve 8 senelik evliyiz 5 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var. Hanımlar kimseyle paylasamadigim büyük bir sıkıntım var. Eşimle aramızda adini koyamadığım bir şekilde soğukluk var kendisi insanlara karşı soğuk denebilecek bir karakter genel anlamda ailesi dışında kimse ile konuşmaz arkadaşı hiç yok denecek kadar az bense tam tersi hareketli güleç birisiyim. Bana karşı genel anlamda bir saygısızlığı hakareti vs.yok ama bu kadar sene içerisinde bir kez bile saçlarımı okşayıp opmüşlüğü de yok seni seviyorum diyor ama evde bulunduğu süre içinde yüzüme bile bakmıyor diyebilirim ilk çocuğumuz tüp bebekle oldu ikincisi ise tamamen şans eseri diyebilirim aramızdaki cinsel beraberlik 2 ayda bir oluyordu artık 2.cocuktan sonra o da olmamaya başladı hamile olduğumu öğrendikten sonra hamilelik boyunca hiç birlikte olmadık bebek doğduktan sonra da sadece 1 kere benim söylememle birlikte oldu onda da sadece 3 dk civari sürüyor ben acı hissediyorum on sevisme yok denecek gibi kendini tatmin ettikten sonra öylece bırakıp duşa girer 20 ayda sadece 1 kere yakinlastik onun dışında da herhangi bir sarılma öpüşme vs.de olmuyor aramızda bebegim doğduğu lohusaliktan beri benimle de uyumak istemiyordu yaklaşık 7 ay tek başıma uyudum ben tartıştım da artık yanımda uyumaya başladı çocuklara karşı da sürekli sinirli bana ev işleri çocuk bakımı konusunda da hiç yardımı yok geçen gün kızıma yine bağırıp oyuncağını kırdı tartıştık bu yüzden sevgini göstermiyorsun bari çocuklara göster dedim para konusunda sıkıntı yaşamıyorum hakkını yiyemem hiç mağdur değiliz ama sevgisi yok bir kere bile sarılıp uyumuslugum yok yanına yaklaşmaya çalışsam nefesin vuruyor arkana dön der artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bende gencim ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum çocuklarla birlikte ailece zaman geçirelim istiyorum ama o hep çalışır ve genelde çocuklar ve ben birlikte zaman geçiririm o yok denecek kadar az yanımızda gerçi varlığı ve yokluğu da bir evde olunca da ya uyur ya da telefonu ile uğraşır artık dayanamıyorum akıl akıldan üstündür bir fikri olan varsa bana da birseyler söyleyebilir mi lütfen