Cinsellik isteğim pek yok

Kizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Kizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Bizdee iki yada üç gece geçmez regli durumu hariç olur bazen gecede 2 kere oldugu da olur,bu iki kisinin istemesiyle alakali

Belki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺
Wow 👏 Bende şaşırıyorum ya nasıl istemiyorlarmış çok varmış diye dediler benim de sevgilim vardı mesela işe gitmeden önce de akşam gelince de yaşayacağız hep derdi bende mutlu olurdum 🤗 sürekli olarak enerji dolan varlıklar bunlar ya tabi bizde cidden hastalık psikolojik bir dönem geçirmiyorsa ben aseksuel bir erkek görmedim. Bence de insan psikolojisine bedenine iyi gelen bağlayıcı birrsey hatta çoğu toksik ilişkinin tepede ki dinamiği onu ayakta tutan şey cinsellik bence nedense bu tür iliskiler de ten uyumları harika oluyor anlaşamayan insanlar da haha yoksa kimse kimseyi cidden çekmez 😂

Son düzenleme:
Wow 👏 Bende şaşırıyorum ya nasıl istemiyorlarmış çok varmış diye dediler benim de sevgilim vardı mesela işe gitmeden önce de akşam gelince de yaşayacağız hep derdi bende mutlu olurdum 🤗 sürekli olarak enerji dolan varlıklar bunlar ya tabi bizde cidden hastalık psikolojik bir dönem geçirmiyorsa ben aseksuel bir erkek görmedim. Bence de insan psikolojisine bedenine iyi gelen bağlayıcı birrsey hatta çoğu toksik ilişkinin tepede ki dinamiği onu ayakta tutan şey bence kesinlikle bu nedense bu tür iliskiler de ten uyumları harika oluyor anlaşamayan insanlar da haha yoksa kimse kimseyi cidden çekmez 😂
Evet kavga gürültüyede iyi geliyo fkflcl

Belki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺
grip de mi olmadınız be mübarek

X