- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.699
- 29
- Konu Sahibi sarifrezyaa
E herhalde fark ediyorOlamaz demedim. Fark ediyor mu anlaminda sordum bilmediğimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E herhalde fark ediyorOlamaz demedim. Fark ediyor mu anlaminda sordum bilmediğimden
Kizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Bizdee iki yada üç gece geçmez regli durumu hariç olur bazen gecede 2 kere oldugu da olur,bu iki kisinin istemesiyle alakaliKizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Anladimm. Umarim uyum yakalayabildigimiz insanlara denk gelirizE herhalde fark ediyor
Vay arkadas bu alemin tek libidosuzu benim galiba ya, bir de sibel hanim sbelalkanBizdee iki yada üç gece geçmez regli durumu hariç olur bazen gecede 2 kere oldugu da olur,bu iki kisinin istemesiyle alakali
Hoşlandiginiz biri olursa emin olun sizinde libodunuz yükselirVay arkadas bu alemin tek libidosuzu benim galiba ya, bir de sibel hanim sbelalkan
Aslinda yukseliyor da, canim aciyacak korkusu ağır bastigi için libido falan kalmiyor ortadaaHoşlandiginiz biri olursa emin olun sizinde libodunuz yükselir
Parrtneriniz güzel ön sevisme yapsrsa islanirsiniz korku kalmaz açik acik yazdirmayinAslinda yukseliyor da, canim aciyacak korkusu ağır bastigi için libido falan kalmiyor ortadaa
Wow Bende şaşırıyorum ya nasıl istemiyorlarmış çok varmış diye dediler benim de sevgilim vardı mesela işe gitmeden önce de akşam gelince de yaşayacağız hep derdi bende mutlu olurdum sürekli olarak enerji dolan varlıklar bunlar ya tabi bizde cidden hastalık psikolojik bir dönem geçirmiyorsa ben aseksuel bir erkek görmedim. Bence de insan psikolojisine bedenine iyi gelen bağlayıcı birrsey hatta çoğu toksik ilişkinin tepede ki dinamiği onu ayakta tutan şey cinsellik bence nedense bu tür iliskiler de ten uyumları harika oluyor anlaşamayan insanlar da haha yoksa kimse kimseyi cidden çekmezBelki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺
Evet kavga gürültüyede iyi geliyo fkflclWow Bende şaşırıyorum ya nasıl istemiyorlarmış çok varmış diye dediler benim de sevgilim vardı mesela işe gitmeden önce de akşam gelince de yaşayacağız hep derdi bende mutlu olurdum sürekli olarak enerji dolan varlıklar bunlar ya tabi bizde cidden hastalık psikolojik bir dönem geçirmiyorsa ben aseksuel bir erkek görmedim. Bence de insan psikolojisine bedenine iyi gelen bağlayıcı birrsey hatta çoğu toksik ilişkinin tepede ki dinamiği onu ayakta tutan şey bence kesinlikle bu nedense bu tür iliskiler de ten uyumları harika oluyor anlaşamayan insanlar da haha yoksa kimse kimseyi cidden çekmez
Yalnız değiliz bizim gibi çok varVay arkadas bu alemin tek libidosuzu benim galiba ya, bir de sibel hanim sbelalkan
UmarımAnladimm. Umarim uyum yakalayabildigimiz insanlara denk geliriz
Sizde denginize göre bulursunuzYalnız değiliz bizim gibi çok var
Yani dengime göre birini buldum buldum bulamazsam da problem değil zatenSizde denginize göre bulursunuz
Hersey gönlünüzce olsun, erkek de mi sizin gibi oluyo merakimdan soruyorumYani dengime göre birini buldum buldum bulamazsam da problem değil zaten
grip de mi olmadınız be mübarekBelki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺
Aseksüel erkekler de böyle olurHersey gönlünüzce olsun, erkek de mi sizin gibi oluyo merakimdan soruyorum
Hiç hasta olmuyoruz yapı olarak dkdkdkgrip de mi olmadınız be mübarek