- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.699
- 29
- Konu Sahibi sarifrezyaa
Öyle ama ne yapayım cinsellik bana çok uzakÖyle de biraz bacı kardeş gibi olunmaz mi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ama ne yapayım cinsellik bana çok uzakÖyle de biraz bacı kardeş gibi olunmaz mi ama
Peki cinsiyet fark ediyor mu sizin icin yani hiç cinsellik istemediginiz icin belki sevgili olacağınız kisinin cinsiyeti de önemli değildir vs bilmedigim icin soruyorumÖyle ama ne yapayım cinsellik bana çok uzak
Sorun değil söylerim tabii ki, ben 29 yaşındayım o 37 yaşında. Küçük değiliz de yani ama ikimizde istekli tarafız. Yani ikinci gün ikimizden biri adım atar muhakkak öyle söyliyim. Ama bu alışkanlık meselesi,öyle başladı öyle devam etti.Cok özür dileyerek birşey sorabilir miyim? Sizin ve partnerinizin (eşiniz/sevgiliniz bilemiyorum) yaşı nedir acaba? Yargilamak icin sormadim asla yanlis anlamayin, "hergün" iyi bir performans bence.
Şu ilk acıyı atlatsam belki fikrim degisir haklısınızzZirve o değil yalnız. Gerçekten zirveye çıktıktan sonra bu düşünce değişir. Kötü bi yemek yedin diye nimete küsülmez, daha güzel yapan nice yerler var. Deneyimleyemediğin şeye düşkün olup olmadığını bilemezsin.
Bi de ilk deneyimler her zaman kötü olur, millet bunu romantikleştirmeye bayılır ama deneyimsiz olduğun şeylerde kötüsündür yani. Heyecanlı olur sadece.
Bekaret deneyiminiz mi acılı oldu? Bu arada evet uyumlu olmasak sorun olurdu belki ama seks sorun olmaz ya neden olsun ki bu doğal birşey.Saka mi? Cidden her gun nasıl olabilir ya omg sinir sistemlerim bozulur her gun her gün. Tavşan miyiz be adam bi sal derim cok net
Ama siz uyumlusunuz demek ki, sizin açınızdan çok iyii
Ayrıca o ilk acidan sonra sevmem suan için mumkun değil gibi duruyor, sanki bicak saplandi
Evet ve devami gelmediBekaret deneyiminiz mi acılı oldu?
Benimde çok zorlu geçmişti anlıyorum sizi hayır bunun için korkmayın bunu zaten yaşamışsınız. Allah korusun vajinismusa falan gider mevzu yani. Psikoloji çok önemli. O kişiyle karsılasırsınız umarım ve bu endişelere gülersiniz ilerideEvet ve devami gelmedi
Peki o zorlu süreç kacincisinda gecti :|Benimde çok zorlu geçmişti anlıyorum sizi
Vallahi bundan mutluysanız Allah bozmasın, daim olsun diyeyim Ama herkesin yapabileceği birşey degil maşallahSorun değil söylerim tabii ki, ben 29 yaşındayım o 37 yaşında. Küçük değiliz de yani ama ikimizde istekli tarafız. Yani ikinci gün ikimizden biri adım atar muhakkak öyle söyliyim. Ama bu alışkanlık meselesi,öyle başladı öyle devam etti.
Ben yıllarca zorlandım desem.. Ama ilki gibi asla değil, pes ettirecek bir acıda degil. Bu vücudun hazır olmasıyla ilgili birşey. Sıvılarımız bu geçişi sağlıyor gayet, önemli olan ön sevişmeye gerekli zamanı tanımak ve özen göstermek bencePeki o zorlu süreç kacincisinda gecti :|
Teşekkür ederimm duanın nasıl geleceği hiç belli olmuyor Evet istatistikler son yıllarda çok düşmüş muhtemelen absürt kalıyor bizim rutin bakalım ne zamana kadarVallahi bundan mutluysanız Allah bozmasın, daim olsun diyeyim Ama herkesin yapabileceği birşey degil maşallah
Yillarca zorlanip vajinismusa cevirmemesi.. siz yuksek libidolu degilsiniz siz direkt libidonun ta kendisisiniz,vallahi helalBen yıllarca zorlandım desem.. Ama ilki gibi asla değil, pes ettirecek bir acıda degil. Bu vücudun hazır olmasıyla ilgili birşey. Sıvılarımız bu geçişi sağlıyor gayet, önemli olan ön sevişmeye gerekli zamanı tanımak ve özen göstermek bence
Insanlar mutlu olduklari hayati yasamalilar, bence ettigim dua da bu yöndeTeşekkür ederimm duanın nasıl geleceği hiç belli olmuyor Evet istatistikler son yıllarda çok düşmüş muhtemelen absürt kalıyor bizim rutin bakalım ne zamana kadar
Ya öyle zorlanma değilll kısa süreliii Vajinismus direk kilit vurma sanırımm Ay libidoma gelen iltifat için tşk ben sizleri selamlıyor ve güzel geceler diliyorumYillarca zorlanip vajinismusa cevirmemesi.. siz yuksek libidolu degilsiniz siz direkt libidonun ta kendisisiniz,vallahi helal
Malum mac vardir sizin tutmayalim iyi geceler diliyorum efenimYa öyle zorlanma değilll kısa süreliii Vajinismus direk kilit vurma sanırımm Ay libidoma gelen iltifat için tşk ben sizleri selamlıyor ve güzel geceler diliyorum
Bekarım çocuk yok tabi kilo normal. Çocuk olduktan sonra tekrar görüşelim Beni ağlarken bulursunuz bi süre muhtemelen, analık zor iş.. Olsun ya o kadar bir sürecikInsanlar mutlu olduklari hayati yasamalilar, bence ettigim dua da bu yönde
Kilo? Alkol? Sigara? Çocuk? İş saatleri? Bunlarin hepsinin lehinize oldugunu düşünüyorum. Şahsen ben kilo aldığım dönem maalesef olumsuz etkilenmişti hayatımız
Akhdjwkwk olmaz olmaz merak etmeyin, fırsat yaratmak isteyen illa yaratır, bence siz cocuk olsa da o dengeyi kurabilecek bir çiftsiniz gibime geliyor mutluluğunuz daim olsun, sevgilerBekarım çocuk yok tabi kilo normal. Çocuk olduktan sonra tekrar görüşelim Beni ağlarken bulursunuz bi süre muhtemelen, analık zor iş.. Olsun ya o kadar bir sürecik
Cinsellikle cinsiyetin ne alakası var. Aseksüel bir kadın bir erkeğe aşık olamaz mı yada aseksüel bir erkek kadına aşık olamaz mıPeki cinsiyet fark ediyor mu sizin icin yani hiç cinsellik istemediginiz icin belki sevgili olacağınız kisinin cinsiyeti de önemli değildir vs bilmedigim icin soruyorum
Olamaz demedim. Fark ediyor mu anlaminda sordum bilmediğimdenCinsellikle cinsiyetin ne alakası var. Aseksüel bir kadın bir erkeğe aşık olamaz mı yada aseksüel bir erkek kadına aşık olamaz mı