Cinsellik isteğim pek yok

Hm bence acı hissetmişsin diye mi soğudun ki tabi buda bir tercih ve istek ama cinsellige az düşkün birini karşı cinste bulmak zor. 😂 🤔😳

Kizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Azgın teke yaşlılar için kullanılmıyor mu? O kadar istekli varken sana denk gelir kesin.😀

Belki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺

Olucakti canim cok acidigi icin devami gelmedi. Zirvede biraktim yani 😃
Zirve o değil yalnız. Gerçekten zirveye çıktıktan sonra bu düşünce değişir. Kötü bi yemek yedin diye nimete küsülmez, daha güzel yapan nice yerler var. Deneyimleyemediğin şeye düşkün olup olmadığını bilemezsin.
Bi de ilk deneyimler her zaman kötü olur, millet bunu romantikleştirmeye bayılır ama deneyimsiz olduğun şeylerde kötüsündür yani. Heyecanlı olur sadece.

Belki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺
Saka mi? Cidden her gun nasıl olabilir ya omg 😳 sinir sistemlerim bozulur her gun her gün. Tavşan miyiz be adam bi sal derim cok net
Ama siz uyumlusunuz demek ki, sizin açınızdan çok iyii

Ayrıca o ilk acidan sonra sevmem suan için mumkun değil gibi duruyor, sanki bicak saplandi :KK43:

Cok özür dileyerek birşey sorabilir miyim? Sizin ve partnerinizin (eşiniz/sevgiliniz bilemiyorum) yaşı nedir acaba? Yargilamak icin sormadim asla yanlis anlamayin, "hergün" iyi bir performans bence.

X