- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- Konu Sahibi sarifrezyaa
Kizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin gelirsin.Kizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Olucakti canim cok acidigi icin devami gelmedi. Zirvede biraktim yaniEvlilikte cinsellik önemli. Daha önce birliktelik oldu mu
İnş gelmem ya. Ben opusurken kusmus insanimKesin gelirsin.
Azgın teke yaşlılar için kullanılmıyor mu? O kadar istekli varken sana denk gelir kesin.Kizlar selam. Bana göre cinsellik olmasa da olur demiyim ama ayda bir iki kere olsa yeter. İstekli biri degilim, bu bir sorun mu sizce? Azgin teke birine denk gelirsem diye korkuyorum
Yoo çok var.devamlı konular açılıyor.Hm bence acı hissetmişsin diye mi soğudun ki tabi buda bir tercih ve istek ama cinsellige az düşkün birini karşı cinste bulmak zor.
Hoşlanmadığın biriyle neden öpüşüyorsun?İnş gelmem ya. Ben opusurken kusmus insanim
O acıyla karışıl zevki ileride çok ararsın.sonrası pek hissedilmiyor bile.Olucakti canim cok acidigi icin devami gelmedi. Zirvede biraktim yani
Ay bence o direkt o kişiye karşı birşey gibi ona istek az duyuyorsa kedi gibi eğer psikolojik ve sağlık sorunu yoksa karşı cinse arzu da duyuyorsa oluyor sana aslan kaplanYoo çok var.devamlı konular açılıyor.
Öyle de biraz bacı kardeş gibi olunmaz mi amaValla siz ayda bir iki kere yapabiliyorsunuz. Ben de o da yok. Aseksüel biriyim umarım kendim gibi birine denk gelirim
Yok hoşlaniyordum. Dilini ağzıma soktu ondan kustumHoşlanmadığın biriyle neden öpüşüyorsun?
Coook varHm bence acı hissetmişsin diye mi soğudun ki tabi buda bir tercih ve istek ama cinsellige az düşkün birini karşı cinste bulmak zor.
Ben karşılaşmadım o haldeCoook var
Zirve o değil yalnız. Gerçekten zirveye çıktıktan sonra bu düşünce değişir. Kötü bi yemek yedin diye nimete küsülmez, daha güzel yapan nice yerler var. Deneyimleyemediğin şeye düşkün olup olmadığını bilemezsin.Olucakti canim cok acidigi icin devami gelmedi. Zirvede biraktim yani
Saka mi? Cidden her gun nasıl olabilir ya omg sinir sistemlerim bozulur her gun her gün. Tavşan miyiz be adam bi sal derim cok netBelki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺
Cok özür dileyerek birşey sorabilir miyim? Sizin ve partnerinizin (eşiniz/sevgiliniz bilemiyorum) yaşı nedir acaba? Yargilamak icin sormadim asla yanlis anlamayin, "hergün" iyi bir performans bence.Belki absürt gelicek ama ben partnerimle regl hariç nerdeyse her gün birlikte oluyorum. Dört yıldır beraberiz yani günlük aktivite gibi bunu neden söyledim, şöyle ki; Bir çok şeye iyi geliyor cinsellik. Araştırmalarda bunu söylüyor. Vücudunuza, psikolojinize faydası var en başta. Mutlu ve pozitif biri olma konusunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.Ve cinsellik yaşandıkça mükemmelleşiyor kendinizi ve partnerinizi keşfediyosunuz. Aradaki dinamik güçleniyor. Ten uyumu olduktan sonra bu endişeler kendiliğinden geçecektir. Bence sevin ya cinselliği, sonuçta bi zamandan sonra istesenizde olmayacak belki ☺