Cavidan seni severiz biliyorsun ama bu adamdan sana yar olmaz, daha iyilerine layiksinValla cok zor adam iyi katlaniyorum karisi bilene katlanamiyormus kendisine
Nede olsa nikahlı kocan katlanmak zorundasın dimiValla cok zor adam iyi katlaniyorum karisi bilene katlanamiyormus kendisine
Özgüvene bak aynı ateşde kendnde yanmazsn umarımda sen cok güzelsin gerçiBen adamı cayır cayır yakarım ateşimlen
Sen oyle bil bosver beni senin bilmen onemli degil zaten orhanin bilmesi onemliAysenur atesin sigaramı bıle yakmaz, atma sımdı.
Almanyada aslanın ustunde elinde cakıyla atlayan ziya gibisin.
Özgüvenim iyidirÖzgüvene bak aynı ateşde kendnde yanmazsn umarımda sen cok güzelsin gerçi
Orhan Orhan dıyıp durma kız, korku filmlerindeki hayalı arkadasları ile oynayan sızofren karakterler geliyor gozumun onune. Gece gece korkuyorum.Sen oyle bil bosver beni senin bilmen onemli degil zaten orhanin bilmesi onemli
Aysenur atesin sigaramı bıle yakmaz, atma sımdı.
Almanyada aslanın ustunde elinde cakıyla atlayan ziya gibisin.
Nikahli kocam olmasi hic onemli degilki benim icin bana deger veriyor benlen birlikte oluyor ve karisini benlen aldatiyorNede olsa nikahlı kocan katlanmak zorundasın dimi
Güzele bişey olmazÖzgüvene bak aynı ateşde kendnde yanmazsn umarımda sen cok güzelsin gerçi
Sacmalama istersen gercek bu anlattiklarim bizzat kendim yasiyorumOrhan Orhan dıyıp durma kız, korku filmlerindeki hayalı arkadasları ile oynayan sızofren karakterler geliyor gozumun onune. Gece gece korkuyorum.
Hanı boyle bir tek kendısı goruyor o hayali arkadası?
Evlerden ırak.
Sende bir şeyma subaşılık sezdimNikahli kocam olmasi hic onemli degilki benim icin bana deger veriyor benlen birlikte oluyor ve karisini benlen aldatiyor
Bak canım bu benim suçum degil tmmı herkez kocasını elinde tutsun ozaman ben zorlan kocasını tutupta elindende almıyorum adam istekli bir sekildd benimle olup gununu gun ediyor gezip tozuyor bu benim hatam degilSende bir şeyma subaşılık sezdimboşansalar boşattım orhanı karısından die storyde ataraın sen
Bıgun herkez 'herkes' diyecek.Bak canım bu benim suçum degil tmmı herkez kocasını elinde tutsun ozaman ben zorlan kocasını tutupta elindende almıyorum adam istekli bir sekildd benimle olup gununu gun ediyor gezip tozuyor bu benim hatam degil
Ayşenur sende evlımısn anlatsanaSacmalama istersen gercek bu anlattiklarim bizzat kendim yasiyorum
Evet ama bekar gibiyimAyşenur sende evlımısn anlatsana
TamammmmBak canım bu benim suçum degil tmmı herkez kocasını elinde tutsun ozaman ben zorlan kocasını tutupta elindende almıyorum adam istekli bir sekildd benimle olup gununu gun ediyor gezip tozuyor bu benim hatam degil
O nasıl oluyo evlisin ama bekar gibi ama sevgılın de varEvet ama bekar gibiyim
Karışık mevzularO nasıl oluyo evlisin ama bekar gibi ama sevgılın de var