Isimm vermeyin lutfenBen bilmem, Orhan yazmış kendisi.
Isim vermeyinnerde yazmış kız göremedim ben
Niye önceki konunda sen yazmissin zaten?Isimm vermeyin lutfen
Ben gormedım Orhan kim ne yazmıs sjsjsjsNiye önceki konunda sen yazmissin zaten?
Evli iki cocuklu bir orhanmis. Konu sahibiyle yatip yatip para veriyormus. Gonlu zengin bir orhanmis.Ben gormedım Orhan kim ne yazmıs sjsjsjs
Tamam azgınsın bunu hepimize söylemenmi gerekiyorcinsellik güzelleştiriyormuş dogrumu birde benim hormonlarım çok hızlı çalışıyor fazlasıyla azgın bir bayanım kendimi firenliyemiyorum bu azgınlık bütün vucudumu etkiliyor çok hareketli eve enerjik yapım oluyor bu enerjimi karşımdakine fazlasıylan yansıtabiliyorum elimdeki olan birşey degil bu hormonlarım neden hızlı çalışıyor bileniniz varmı acaba
kız son konusuna baktım senin yüzünden gece gece kıymalı börek çekti canımSon konusu, bundan önceki.
kız cavidan 13 haftalık hamile halinle ne cevizler kırmışsın. okan gitmiş orhan gelmiişIsim vermeyin
ben yeni gördüm daha onuEvli iki cocuklu bir orhanmis. Konu sahibiyle yatip yatip para veriyormus. Gonlu zengin bir orhanmis.
Dusunsene konu sahibinin hem cebi hem yuzu guzellesiyor.
Hemen bende bakıyorum kaçıramam orhan konusunukız son konusuna baktım senin yüzünden gece gece kıymalı börek çekti canım
Allah vergisicinsellik güzelleştiriyormuş dogrumu birde benim hormonlarım çok hızlı çalışıyor fazlasıyla azgın bir bayanım kendimi firenliyemiyorum bu azgınlık bütün vucudumu etkiliyor çok hareketli eve enerjik yapım oluyor bu enerjimi karşımdakine fazlasıylan yansıtabiliyorum elimdeki olan birşey degil bu hormonlarım neden hızlı çalışıyor bileniniz varmı acaba
Vay seni azgın keretacinsellik güzelleştiriyormuş dogrumu birde benim hormonlarım çok hızlı çalışıyor fazlasıyla azgın bir bayanım kendimi firenliyemiyorum bu azgınlık bütün vucudumu etkiliyor çok hareketli eve enerjik yapım oluyor bu enerjimi karşımdakine fazlasıylan yansıtabiliyorum elimdeki olan birşey degil bu hormonlarım neden hızlı çalışıyor bileniniz varmı acaba
Abur cuburlardan memnun, paradan memnun ee guzellesmek de varmis hormonlardan neden rahatsiz onu cozmeye calisiyorumben yeni gördüm daha onu
Bu kadar güzel olmayı hak edecek ne yaptım diye soruyor.şimdi ben anlamadım çok azgın olduğun için çok mu güzelsin yani?