- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
Burçlarda ayrılır ama güneş burcu ay burcu yükselen diyeSadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Testesteron yüksek olunca saç dökülmesine sebep oluyor,onu o yüzden diyolar.Ama her kelin saç sorunu testesterondan değil, yanılmayın sonra Keller iyidir diyebi yerde de şey duymuştum; erkeklerde saç seyrelmesi (erkenden 25-30 yaşlarında başlarken vs) cinsel istek ve performans yüksekliği demekmiş. alnın iki tarafından açılması
Ahannnn libidomun sebebini buldumve fazla tuzlu yemek libido fazlalığının göstergesiymiş...
haydar dümen'le cinsellik vol 1 burda sonlandı efenim yarın görüşmek üseree hggjj
bizde bir sıkıntı var heraldeaslan ve yay ooouuuu oralar alev alır
Benn,hem de ne boğaBende boğa burcuyum ve grupta başka boğa burcu olan var mı?
gerçekten miii eğer doğruysa millet boşuna dalga geçiyor alnı açıldı diyebi yerde de şey duymuştum; erkeklerde saç seyrelmesi (erkenden 25-30 yaşlarında başlarken vs) cinsel istek ve performans yüksekliği demekmiş. alnın iki tarafından açılması
sen misin yengeç ? benimkinin de burcu balık da balıklardan pek beklenmiyor nedense daha romantik oluyor vs derler sadecekimse bizim burçlardan bahsetmemişbizde çift olarak su grubuyuz. balık ve yengeç.
Şeytan kulağına kurşun maşallahımız varadamı duvardan duvara fırlatasım geliyor bazen de işte gücüm yetmiyor. ahhh birde erkek olacaktımm
marsla saturn kavuşumunda cinsellik düşük oluyor diye duymuştum ama başka bir astrolog da yok öyle bir şey dedi sizce ? yani bazen de kötü etkilenmeyelim diye söylemiyor astrologlar.5.ev burcu da önemli
Çünkü Aşk hayatı, romantizm, eğlence ve zevk beşinci evle ilgilidir. Çocuklar, hamilelik ve doğumu da yönetir. Bu ev aynı zamanda yaratıcılık, yeni fikirler, hobi ve sporu yönetir. Sosyal olaylar, boş zamanlarda yapılan tüm işleri kapsar.
Ayrıca ;
Astrolojde Mars tutkularımızı ve cinsel gücümüzü temsil eder. Bu yüzden Mars'ın bulunduğu ev ve burç nasıl bir cinsel yaşamımızın olduğunu, nelerden hoşlandığımızı veya neleri sevmediğimizi gösterir.
Mars'ın diger gezegenlerden aldığı açılar da çok önemlidir. Mesela Neptün'den gelen sert açılar cinsel sapmalara veya bulanık fantazilere sebep olabilirken, Plüton'dan gelen açılar karanlık fantezilere sebep olur, hatta bazen sadist veya mazoşist eğilimler de verebilir.
Astrolojide her gezegenin bir olgunlaşma yaşı vardır ve bu Mars için 28. yaştır.
Bu yüzden hepimiz 28. yaşımıza kadar Mars'in biraz daha ham halini deneyimler ve anca 28 yaşından sonra bu konularda pişmiş olur ve olgunluk kazanırız.
Ahahahah eveeetgerçekten miii eğer doğruysa millet boşuna dalga geçiyor alnı açıldı diye
Ay bende onu merak ettimKız kocalarınizin anasının babasının kardeşinin performansını nerden biliyonuz