- 2 Kasım 2020
- 43
- 46
- 31
AynnKesinlikle seks eşittir koç erkeği.
Adamla bir gün ara versek o bir gün arada da rüyasında oluyor.
Hemde asla demesinler. Al birini boşuyoruz işte seks düşkünlüğü kim koç erkeği kim
Kesinlikle seks eşittir koç erkeği.
Adamla bir gün ara versek o bir gün arada da rüyasında oluyor.
Ben projektör tutsam da gelmiyordukesinlikle , ben ışık yakmasam haftada bir ancak gelir ,
yemişim onun sekse düşkünlüğünü
Bilmiyorum ki belki yükselenle alakalıdır dicem ama bence yeme içme ile alakalı. Allah razı olsun cevizi fındığı fıstığı cevizli sucukları yiyip yiyip bana saldırıyor Saldırmadığı zamanda evdeyse eli kolu durmuyorkız bacım yaa senın ki yanlış burç yada benım kocanın ki ,
Allah razı olsun kuzum içimden fesat bir kız çıkardınAy susun susun bir yay burcu erkeği de bende vardı. Farkında olmadan boynuzlarım çıkmış.Bende kafamın iki tarafı neden bu kadar kaşınıyor diyordum. Meğerse ikinci telefonu bile varmış. instagram hesabım yok demişti onu buldum 1500 küsür takipçisi varmış playboy’umuzun. Neyse ki çok ilerlemeden kurtuldum. Verilmiş sadakam varmış.
Boğa-ikizler iki burç tam bir çılgınSadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Ama tabi her yay burcu erkeği bir değildir. Ama geneli bir tuhaf işte. Bacım sen şanslısın valla. Artık yükselenden dolayı mı bilmiyorum.Allah razı olsun kuzum içimden fesat bir kız çıkardın
Dün baktım yükseleni boğa imişAma tabi her yay burcu erkeği bir değildir. Ama geneli bir tuhaf işte. Bacım sen şanslısın valla. Artık yükselenden dolayı mı bilmiyorum.:/
Yaa biz işin şakasındayızDün baktım yükseleni boğa imiş
bence siz onu iyi besleyin bay kaymak reçel fındık fıstık yedirin.adam da potansiyel vardırDün baktım yükseleni boğa imiş
Aman banane kendi kaybeder. O değilde yay ve akrep çapkın ben dedım yükselen kurtarır boğada mı çapkın yahubence siz onu iyi besleyin bay kaymak reçel fındık fıstık yedirin.adam da potansiyel vardır
Ooohoooo boğaları iki türlüde doyurmak zordur.Aman banane kendi kaybeder. O değilde yay ve akrep çapkın ben dedım yükselen kurtarır boğada mı çapkın yahu
ya saçmalamayın bunu bilmek için illa birlikte mi olmak gerekiyor. insanlar konuşuyor hayvanlar koklaşıyor karıştırmayalım ..babasi,kardesiyledemi birlikte oldun biliyosun.
yaa balık yengeç nedennnKızlar çekilin her burçta tecrübe sahibi çapkın victoria ablanız geldiyatakta on kaplan gücünde olanlar , akrep-aslan-koç ,senin çabanla çıldırıp güç toplayanlar yay-başak- oğlak , mıymıylar terazi-ikizler -kova, soyunmana değmezler balık-yengeç , boğayı bilmiyorum işallla onuda takipteyim öğrenmeye az kaldı
hepsi için isteyene detaylı bilgi veririm...