Burçlara inanmıyorum.Sadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Bence de aile genetiği önemli benm eşimde terazi hiç düşkğn degil ama babası kardeşi de öyleBen de eşim de terazi burcuyuz ve eşim baya düşkün hemde performans iyibence burçtan değil aile genetiği önemli babası kardeşi hepsi öyle
koç akrep aslanSadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Bence de aile genetiği önemli benm eşimde terazi hiç düşkğn degil ama babası kardeşi de öyle
hahahahhaha yarıldım aynen yaKız kocalarınizin anasının babasının kardeşinin performansını nerden biliyonuz
Peki siz bunu nasıl ve neden biliyorsunuzBence de aile genetiği önemli benm eşimde terazi hiç düşkğn degil ama babası kardeşi de öyle
hahahahhaha yarıldım aynen ya
Hiç saçı olmayanlar için ne diyorlar pekibi yerde de şey duymuştum; erkeklerde saç seyrelmesi (erkenden 25-30 yaşlarında başlarken vs) cinsel istek ve performans yüksekliği demekmiş. alnın iki tarafından açılması
Kv öz halam yatakları yıllar önce ayırmş ordan biliyrm kendi soyledi , eltimde biraz fazla düşkğn bu işe bana dert yandı ondan biliyrmPeki siz bunu nasıl ve neden biliyorsunuz
coniiii sinsss... onu ben anlatmıym duvarlar konuşsunHiç saçı olmayanlar için ne diyorlar peki