Eşiniz ile evliliğiniz iyi gitmiyor mu? Sanki mutsuz gibisiniz ?Eşim balık ama ölü balık
Ben de bi akrep kadınıyım ama ne yapim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz ile evliliğiniz iyi gitmiyor mu? Sanki mutsuz gibisiniz ?Eşim balık ama ölü balık
Ben de bi akrep kadınıyım ama ne yapim
Yok biz konuşmuyoruz. Niye konuşalım ayıp. Ayrıca sadece soruyu ben sordumsa size ben anormal kabul ederim kendimi de sanmıyorum yaniKenilerı anlatıyo ,hayır yanı niye bu kadar şaşırdınız hepiniz kadınlar kendı ararsında gayette konusuyo coğu şeyi , kv öz halam zaten
Bence de burçla alakası yokBen de eşim de terazi burcuyuz ve eşim baya düşkün hemde performans iyi bence burçtan değil aile genetiği önemli babası kardeşi hepsi öyle
yükseleni farklıdır.selam ben akrep eşim de akrep ama o akreplerin yüz karası
Yükselenden mi kaybettik yaniyükseleni farklıdır.
Eşinin haritasında 8.ev burcu neYükselenden mi kaybettik yani
Onu Nasıl anlayacağızEşinin haritasında 8.ev burcu ne
Ve Mars gezegeni hangi burçta ?
Yükselenle alakası yok astrolojide seks 8.ev ve Mars ile ilgilidir.
Nasıl anlayacağız gerçekten?Eşinin haritasında 8.ev burcu ne
Ve Mars gezegeni hangi burçta ?
Yükselenle alakası yok astrolojide seks 8.ev ve Mars ile ilgilidir.
Bence yengeç erkeği çok sapık oluyoSadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Bence de ben yayım eşim koç.Size katılıyorumyay burcu kadın içinde erkek içinde
ama koç erkeği için sekse düşkün demeyin bence
Doğum haritasıyla tatlımNasıl anlayacağız gerçekten?
İkizler için çok önemli olduğunu sanmıyorum daha çok sapyoseksüelizAAAAAA hiç ikizler yok.... Çok şaşırdım....
Bence ikizler de önem veriyor. Hadi veriyor deyinİkizler için çok önemli olduğunu sanmıyorum daha çok sapyoseksüeliz
Ayrıca boğa burcu sevgilim pek öyle değildi. Terazi daha çok derim ben.Akrep tanımadım ama duyumlarım öyleydi.