- 18 Temmuz 2019
- 12
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi Hayatinderinlikleri
-
Vallahi bende anlamadımZor olanı mı seviyormuş?
Bu erkekler gerçekten çok komik!
İnsanın eşi ne kadar ulaşılmaz olabilir ki?
Yüksek ihtimal girdiBen evlenmeden önce zannediyordum ki başım ağrıyacakkocamın başı ağrıyormuş sürekli haberim yokmuş
Çok yaşayın emi.
Kocanız lohusa depresyonuna girmiş zaar.
Ergen midir nedir ayol!Vallahi bende anlamadım
Yaz günü evin içinde şortla geziyorum o yüzden açık saçık giyinme gözüme sokma birşeyleri dedi sanırım tesettüre girmemi istiyor evdezordan kasti ne acaba? sanki sevgilisisiniz de. gormediginiz yeri kalmamistir..bilmedigi yeriniz de kalmamistir kocaniz sonucta.
bu durumda " zor " bitik sizin icin.
bahanesi komik geldi bana.
öldüm gülmekten çok yaşayınBen evlenmeden önce zannediyordum ki başım ağrıyacakkocamın başı ağrıyormuş sürekli haberim yokmuş
çocuğum için söyleyemiyorum hiçbirşey susuyorum deniyoruminsanın eşi neden zor olsun sen şuna canım istemiyor obur turlu daha zevklı desene deseydın...
hahahahahaha. kendi rahatin icin geziyosundur, kisisel algilamasin bence. bu havada evde sortla gezmeyelim de ne yapalim.bosver, bak keyfine sen.Yaz günü evin içinde şortla geziyorum o yüzden açık saçık giyinme gözüme sokma birşeyleri dedi sanırım tesettüre girmemi istiyor evde
Eşinize şöyle en kazığından bir trigonometri sorusu sorup eğer çözebilirsen +18 sürprizler seni bekliyor diyin. Madem zor olanı seviyor, çok heyecanlanacaktırBana öyle fotoğraflar atma ben zor olanı seviyorum
Annesi burdayken (3 gün önce gitti) annesiyle biraz tartıştık sonuçta o da annesinin tarafını tuttu benimle küstü kaç gün bende değişeceğim evliliğimizi toparlayacağım dedim şuan tavır koyamıyorumErgen midir nedir ayol!
Tavrını koy arkadaşım.
Evlenmeden önce ben Türkiyedeydim o şuan yaşadığımız yerdeydi 1,5 sene telefonla görüştük sonra tr ye geldi o dönem istekliydi ya da ben çekingen olduğum için o bile istekli gelmişti bide telefonla konuşurken de fotoğraf vs atıyordum çok hoşuna gidiyordu.Ev kalabalıklığı, hamilelik, kilo, doğum sonrası bahane bence. Eşiniz tipik cinselliği “farklı” gören erkek cinsinden.
Evlenmeden önce nasıldı aranız?
Bende doğum yapalı 1 ay oluyor. Annem yanımda. Beyimse biran önce bitsin diye bekliyor. Tam tersi ben bu durumdan çok memnunum hiç bitmese diyorum... Ama o videoları izleyenler de genelde soğuma oluyor çünkü gördükleri mankenler vs ulaşılmaz ve gerçekçi değil vücutlari vs. İğrenç ya.Evlenmeden önce ben Türkiyedeydim o şuan yaşadığımız yerdeydi 1,5 sene telefonla görüştük sonra tr ye geldi o dönem istekliydi ya da ben çekingen olduğum için o bile istekli gelmişti bide telefonla konuşurken de fotoğraf vs atıyordum çok hoşuna gidiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?