- 14 Aralık 2017
- 42
- 35
-
- Konu Sahibi Gurultuluyalnizlik
Bizim yasadigimiz sehirde varmisir bilmiyorum arastirayim en iyisi tesekkur ederimEşinle beraber cinsel işlev bozukluğu polikliniği var oraya gitmelisiniz
Eşin doktora gitmeli . Ikna etmelisin.
Kaç aylık hamilesin ? Belki o Yüzden yaklaşmıyor OlanilirDoktora gitti bi ilac verdi ama almadi dogumdan sonra duzelecek diye gecen defalarki gibi bahane ariyor yinefayda etmiyor
Bol bol kendini anlatmışsın da sorun senle alakalı değil. Kocanla alakalı.
7 aylik hamileyim ama bizim sorunumuz evlendigimiz gunden beri vardi hamilelikle birlikte tamamen bitmesiKaç aylık hamilesin ? Belki o Yüzden yaklaşmıyor Olanilir
Onu da denedim soguk davrandim . cocuk gibi agliyor duzelecek diye erteliyor surekliSende onunla ilgilenme.
Maddi sikintimizda yok cok sukur onu etkileyebilecek. Altinda yatan sebep ne olabilir hic bilmiyorumErkekler iş sıkıntısı olduğunda daha az isteyebilir ama sizin süresi çok uzunmuş gerçekten..
Bebek doğunca düzelir . Bence o zamana kadar bekle olmazsa doktora gitsin7 aylik hamileyim ama bizim sorunumuz evlendigimiz gunden beri vardi hamilelikle birlikte tamamen bitmesi
umarim duzelir cunku evliligi olumsuz etkiliyor ne yazik ki insani uzen kadinlik gururunun incinmesi istenilmeme duygusuBebek doğunca düzelir . Bence o zamana kadar bekle olmazsa doktora gitsin
çok can sıkıcı bir durum bende eşimin üzerine gidiyorum bazen.. ben daha istekliyim çünkü..bide insan ister istemez bir şey okuyup kıyaslıyor.. haftada 1-2 az gelmeye başlıyor gözüne insanın.. İsteksizlik neden oluyormuş peki ? doktora gitmiş, testestron mu azmış ? sorun nedir ? bide sevgiliyken nasıldı ?Maddi sikintimizda yok cok sukur onu etkileyebilecek. Altinda yatan sebep ne olabilir hic bilmiyorum
Inşallah düzelir canım.umarim duzelir cunku evliligi olumsuz etkiliyor ne yazik ki insani uzen kadinlik gururunun incinmesi istenilmeme duygusu
Canım bi erkeğin böyle bir sorunu kabul edip gitmesi çok zor malesef biz kadınlar gibi değiller malesef sorunu başkalarına açamazlar bile sen daha yapıcı ol sorun neyse beraber halledelim ben her zaman senin yanındayım doktora beraber gidelim bende muayene olayım çözüm üretelim böyle bekleyerek bir yere varamayız ben seni seviyorum seninle mutluyum ama bu sorunu da halledersek ikimiz de daha mutlu olacağız gibi yapıcı cümleler kur canım. Erken boşalma sorunu aslında çok büyük sıkıntılar yaratır yetersizlik hissi isteksizlik vs çığ gibi olurOnu da denedim soguk davrandim . cocuk gibi agliyor duzelecek diye erteliyor surekli
Sevgiliyken hic boyle konulari konusmazdik bende beni cok sevdigi icin kiyamiyor cekiniyor Sanirdim.çok can sıkıcı bir durum bende eşimin üzerine gidiyorum bazen.. ben daha istekliyim çünkü..bide insan ister istemez bir şey okuyup kıyaslıyor.. haftada 1-2 az gelmeye başlıyor gözüne insanın.. İsteksizlik neden oluyormuş peki ? doktora gitmiş, testestron mu azmış ? sorun nedir ? bide sevgiliyken nasıldı ?